ВЪПРОСИ към хомеопати - 10

• 41 634
  • 757
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Aleksander , благодаря за отделеното време! В крайна сметка не дадох въпросните прополки, а чай от лайка с мед ...  Peace

# 241
  • Пловдив
За прополките... аз само това си позволявам да давам на щерката - с вкус на лимон. Сега погледнах опаковката, ми не видях да пише ментол. Може би в някои от другите разновидности има, но в това...
И за клеевата тинктура ми е явно различна опаковката, защото никъде не пише, че е противопоказна за бременни  Peace
Тъкмо се наливам с доволни количества тинктура сега, че нещо май ще следвам щерката в разболяването  Confused

# 242
  • Бургас
benitta, с шипки и малинов сок имах под ръка и отзад на кутийката пише за съдържанието на ментол ...Знаех си аз, че трябва отново лимонови да взема, но реших този път да са с различен вкус  ooooh!

# 243
  • Пловдив
 Mr. Green Май и аз не съм дочела ако си уточнила за кой вид става дума  Blush
И ние веднъж за разнообразие взехме някакъв друг вид. Всъщност таткото се беше объркал. Не помня дали имало ментол, аз и не успях да спра и порива на малката и ги налапа, но и залютя и повече не повтори.

# 244
  • София
Никой не може да Ви каже какво да правите, вместо хомеопата Ви.

Една час от хомеопатите вярват че и най-малкото количество мента, ккола, шоколад антидотира, друга част хомеопати приемат че антидотира само това вещество, което по принцип влошава дадения човек.

Аз съм от втората група.
Peace
Peace
На мене например не ми действа добре кафето, особено пък ако е по- силно направо ме боли глава, вие ми свят, повдига ми се... за мене това е антидот, незнам друго (шоколада или ментата) да ме влошава така.

# 245
  • ул. "Мечтание"
Не знам обаче какво не й наред на клеевата тинктура по време на бременноста..

Доколкото ми е известно може да се приема при бременност.

# 246
# 247
Искам да запитам - шум в ушите може ли да се лекува с хомеопатия.. не е установено каква е причината за шума.. хронично е...

# 248
  • София
Детето ми е на 2г и 6м. От доста време си ходи с едни сополи, които нито изчезват, нито излизат. Смърка ги и изобщо не ги виждам дори, но са й в нослето. Пръскам Стеримар, но нищо не излиза и с него. Като се увеличат не може да спи от кашлица, щом легне и почват да я давят.

Давах й Alium Cepa на боарон по 5 гранулки, но нямаше голям ефект. Сега ни изписаха да пръскаме Еуфорбиум композитум на Heel и от него поне спря да се дави като спи, но в никой случай не мога да кажа, че са намаляли или изчезнали сополите.

Някой може ли да даде съвет за тия неизлизащи сополи?  Tired

# 249
  • Пловдив
Детето ми е на 2г и 6м. От доста време си ходи с едни сополи, които нито изчезват, нито излизат. Смърка ги и изобщо не ги виждам дори, но са й в нослето. Пръскам Стеримар, но нищо не излиза и с него. Като се увеличат не може да спи от кашлица, щом легне и почват да я давят.

Давах й Alium Cepa на боарон по 5 гранулки, но нямаше голям ефект. Сега ни изписаха да пръскаме Еуфорбиум композитум на Heel и от него поне спря да се дави като спи, но в никой случай не мога да кажа, че са намаляли или изчезнали сополите.

Някой може ли да даде съвет за тия неизлизащи сополи?  Tired

Май въпроса ти не е за тук... Peace

# 250
  • София - Варна - Бургас
Искам да запитам - шум в ушите може ли да се лекува с хомеопатия.. не е установено каква е причината за шума.. хронично е...

Може и колкото по-рано, толкова по-сигурно е че ще го излекува.

# 251
  • София - Варна - Бургас

Някой може ли да даде съвет за тия неизлизащи сополи?  Tired

Здравейте, съвета ми е да попрочетете поне малко за Класическата хомеопатия и на какъв принцип се предписват хомеопатичните л-ва, тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=211286.0

Последна редакция: пн, 03 яну 2011, 09:55 от Aleksander

# 252

Може и колкото по-рано, толкова по-сигурно е че ще го излекува.

шум в ушите и световъртеж излекувах с една гранулка Simple Smile

# 253
Някой беше дал линк към един въпросник който попълваме преди или на самото първо интервю при хомеопат. Не успях да го намеря обаче. Идеята ми е да спестя време като изпратя попълнен този въпросник на хомеопата. Все не ми остава време да си направя първото интервю и съответно да започнем лечение.

Благодаря много ако някой ми го прати.

# 254
  • Пловдив
Някой беше дал линк към един въпросник който попълваме преди или на самото първо интервю при хомеопат. Не успях да го намеря обаче. Идеята ми е да спестя време като изпратя попълнен този въпросник на хомеопата. Все не ми остава време да си направя първото интервю и съответно да започнем лечение.

Благодаря много ако някой ми го прати.

Не всички хомеопати работят така, но ако сте сигурни че този при който ще ходите ....практикува този начин на събиране на информация, може да го направите Peace. Х-ката при която ние ходим го отрича, казва че не само отговорите на въпросите за нея са важни, а и изражението на лицето когато говорим за нещо, позата на тялото, гримаси...или липсата на такива и т,н.
Сега и да се пооплача. Давах на Борис 5 дни Phos. по един прием...., първия ден вдигна лека темп, втория до 38.7, но не това ме притеснява, стана толкова раздразнителен, че малеееее ooooh! ooooh! ooooh! направо не се издържа. Всичко и всеки го дразни Tired, няма угодия...както казваше моята баба.

Общи условия

Активация на акаунт