.И при нас ще е като при Ува , театър и после дядо Коледа идва в групата.Не съм купила още нито един подарък , за госпожите - много съжалявам , ама е криза , а аз съм в дълбока такава , иначе много ги харесвам , като го взимам вечер си говорим , ама тази година за тях ще има благодаря само.
Яна , май те действат на принципа - така и така не ходиш на работа , що не си ги гледаш вкъщи , не им се давай , щом е здрав го води.
За кормуването е съвсем нормално да се чувстваш така , всичко е рутина , ще се научиш.
Бубе , миналата година в яслата имаше една леля Златка - дебела , с дебел глас и груба.Умираше да гушка Тедо , а на него не му беше приятно.Та не знам кое е по-добре.
Довечера или утре вече трябва да "отформим" меденките , че всеки ден го лъжа това дете.
ще се гърмя
Аз лично няма да дам. Ако решат родителите общо да купуват ще се включа... Достатъчно е, че си плащам таксата. И при нас няма тържество с родители, даже подаръци не ни искат, а сме дали по 20 лв. за лакомства и общи подаръци, които остават в градината. Ще ми се все до края на годината да видя някое тържество

Аз видях къде ви е градината,при вас е бързо. 
страхотен пост 
Успехи много