Отговори
# 225
  • Асеновград
Вилма , за теб празниците започнаха , много се радвам  Hug.
И при нас ще е като при Ува , театър и после дядо Коледа идва в групата.Не съм купила още нито един подарък , за госпожите - много съжалявам , ама е криза , а аз съм в дълбока такава , иначе много ги харесвам , като го взимам вечер си говорим , ама тази година за тях ще има благодаря само.
Яна , май те действат на принципа - така и така не ходиш на работа , що не си ги гледаш вкъщи , не им се давай , щом е здрав го води.
За кормуването е съвсем нормално да се чувстваш така , всичко е рутина , ще се научиш.
Бубе , миналата година в яслата имаше една леля Златка - дебела , с дебел глас и груба.Умираше да гушка Тедо , а на него не му беше приятно.Та не знам кое е по-добре.
Довечера или утре вече трябва да "отформим" меденките , че всеки ден го лъжа това дете.

# 226
  • София
ДУ
Яна нещо има при вашите госпожи,търси причината? Twisted Evil
От сутринта са ме почнали карат се кой какво да гледа,после окупираха компа абе ад. #2gunfire ще се гърмя
А моя по телефано научи ги на някоя коледна песен и ги изведи към 11,3 ooooh! ooooh! е няма такъв шеф,ама ше запасвам колана Twisted Evil

# 227
Здравейте
От ходене не мога да стигна до тук и да ви насмогна с четенето .Ама използавм докато Сашо е наградина да обиколя на всякъде и да свърша всичко .
Сега ще чета после можа пак дасе включа.

# 228
  • Sofia
ДУ!
Аз сутринта избеснях: искаха да ми върнат Сашо щото кашлял и имал хрема. Да - кашля така е, ама не е само той. Винаги го спирам при най-малък признак на болест, а има деца, които редовно ходят болни. Ходи 2 дни, после 2 седмици стои вкъщи. Направо ми писна!!! Това сестрата де. И като казах - добре - дайте да си го прибера, но се надявам, че и другите кашлящи ще ги върнете и почна да увърта. Иначе учителката каза, че ако види, че кашля ще ми се обади да ходя да го прибирам.

# 229
На мен честно да ви кажа никой не ми дава подаръци, че си върша работата  Crossing Arms Аз лично няма да дам. Ако решат родителите общо да купуват ще се включа... Достатъчно е, че си плащам таксата.  И при нас няма тържество с родители, даже подаръци не ни искат, а сме дали по 20 лв. за лакомства и общи подаръци, които остават в градината. Ще ми се все до края на годината да видя някое тържество  Crossing Arms
От вчера съм отпуска и голямо хайманосване падна. Днес смятам да поочистя малко къщата, да си почина... Grinning

# 230
Мими, така е,но аз не им правя подаръци затова, че си вършат работата,а защото ги харесвам. Госпожата ми е любима просто, а и Никола много я обикна. От лелята нямам преки впечатления, първоначално не ми се нравеше много,  но пък Никола говори хубави неща за нея. Нашето тържество с родители мина. Изпяха си песничките децата, изтанцуваха си танците. Сега на 22 има Коледно тържество без родители, на което ще дойде дядо Коледа

Били, защо не направите по една картичка с Тедо или нещо друго коледно, но да се вижда, че е правено от него. Аз ако бях учителка, много бих се зарадвала на такъм подарък  Peace

Бяхме в прака с шейната. Никола за разлика от миналата година не слезе от нея, много му харесва

# 231
  • На края на вселената!
Здр  wavey
Днес министър Игнатов е посетил по случай патронния празник училището и класа на Лина. Ял е от питката, която аз омесих. Имало е медии, ще гледам довечера новини. Лина ми разказа как тренирали да стават прави и да казват Добър ден, когато той влезе  Laughing А ако гостите питат нещо, да не се бутат и бият кой да каже, а да се усмихват.... Та такива работи при нас. Иначе тя пак кашля и има проблем с гърдата й. Има нещо като бучка и я боли.

# 232
  • София
Мими ще гледам довечера новините.Какво я боли,от какво е?Писна ми от болести Twisted Evil
Бяхме на вън,не искаха да се прибират ама аз замръзнах а и като нямам компания е гадно.С какво ги пуската в градината облечени и как ги водите в студа?

# 233
  • На края на вселената!
Иве, боли я гърдата, под зърното и около него има нещо твърдо. Не знам от какво е, след малко отиваме при педито. галя каза да пие Ликоподиум. Тя като беше бебе имаше признаци за ранен пубертет и образуваше млечна жлеза, единият яйчник беше по-голям, хормоните не бяха наред, но се оправиха нещата уж (според Галя избива нещо старо).

Гадинката ходи на градина по анцунг и до там е с него. Но от входа на блока до входа на градината имам 15 метра .

# 234
  • София
Точно мислех да е нещо избиващо изчистващо Praynig Аз видях къде ви е градината,при вас е бързо.

# 235
 Hug
Мими  Hug всичко да е наред с Лина  Praynig
Ина също имаше такива признаци на ранен пубертет като бебе Thinking
Бути  Hug  bouquet страхотен пост   bouquet
И аз искам от лютеничковите бисквитки на Тедко  Heart Eyes
Ели,  добре звучиш Simple Smile Успехи много    bouquet
uva_uva четем те  Hug
Яна, Искре на тези т. нар. педагози защо не им обясните някои неща  #Cussing out
Имах подобен проблем с едната г-жа на Ина миналата година, който в един момент ескалира, извади ме извън равновесие и отидох при директорката. След този разговор не съм имала проблеми  Peace
Ина е с чорапогащник, анцуг/джинси, тънка блузка, суитчер/ жилетка
За яке шапка шал е ясно  Wink 
Но ние сме от входа на блока  в колата и от колата в ДГ  Peace
Ина пищя от радост като видя снега  Grinning

# 236
  • София
Там събуваш ли чорапогащника?

# 237
Не оставям и го,  но анцуга или панталоните са си тънички без подплати и т.н. екстри  Peace

# 238
  • Sofia
Сашо днес го водих:
дебела блуза, тънко елече, потник и тениска, надолу: дебел анцуг, чорапогащник (който свалихме там) и дълги чорапи. Дебело яке, шапка, шал. Но при тях е адска жега. Ще му купя грейка, че ще е по-лесно.
Ей ся бебето се чудя как да го обличам - космонавт и отдолу цял гащеризон и във зимния чувал дали ще е добре ?  Thinking
Веси, днес им беше контрола от сестрата и тя каза така ... Малко с двоен аршин мерят в градината. Странно, че не стоят на входа при шкафчетата, ами горе в групата ги гледат.

# 239
  • София
Е зимния да не е до врата,примерно до кръста.Ама ако има дъждобран само леко одеоло.
Е как ще свалям там......... ooooh! Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт