Отговори
# 210
еее натрупа снежец PartyСупер красиво е .И при Ева е наваляло и тя е щастлива Heart Eyes
Егати , сега слушам за момиченцето убито от баща си  PraynigТези са за убиване #2gunfire
Галена все още не смея да го оставям да прави голями паузи за да не се запуша ooooh!Но ме съветват вече да опитам той да си направи графика.Мисля още седмица да го "тормоза"пък после ще го оставя Grinning
Умрях от скука цял ден Rolling Eyes

# 211
Галена, замърсител е омекотителя, един от най-големите предвид това, че се ползва масово

Ние трябваше да съберем пари за общ подарък ваучери за двете госпожи - от 26 родители дадоха 7. За мен решението беше всеки да си вземе парите и който иска да подарява, който иска не. Общо подарък от 7 човека си е срамна работа. Харесвам гурме кошниците и сигурно ще им занеса по една, това другото не го броя за подарък, защото от магазина, от който са ваучерите по една спирала ще си купят

Аз взимам долнища от МК по около 10 лв, едноцветни, с ластик от долу

# 212
  • Асеновград
При нас спи , Велина , това е когато излизаме вечер.Той първо иска да излиза с нас , аз обяснявам , че на другия ден ще излезем с него , но той настоява , че иска да излиза с нас "на тъмното" Laughing , има малко истерии и после се съгласява , изпраща ни , но сутринта не иска да се качва с баща си , защото аз съм му обещала да го взема.
Тедо беше очарован от снега , не искаше да се прибира.Гошо го излъга , че ще правим бисквити.Той се изстреля нагоре по стълбите  , но аз нямам продукти.Опита се да иска от баба си масълце , тя му каза , че няма и той констатира , че можело вместо масълце да сложим лютеничка  Laughing.Той щял да ги "отформи" , а аз да ги опека.

# 213
  • Бургас
 Hug Благодяря, мина..., като за първи ден не мога да изразя впечатления. Колегите са дружелюбни (това ми харесва), моето работно място не е готово по принцип, надявам се днес да покрих очакванията на шефката - разписа един документ без коментари  Crazy Абе мисля че ми харесва, не знам , ама деня ми мина в юркане - ДГ, работа, вземане от ДГ. Дано само успеем да се организираме в ДГ с по-ранното водене  Praynig Директорката беше дружелюбна...  Twisted Evil

Ще ви чета подробно по-нататък, че вече ми се нани.....

# 214
  • Асеновград
Ели  Hug , всичко ще се нареди , още няколко дена.

# 215
# 216
  • Варна
  love001 Hug    -    (  smile3548 Heart Eyes )

# 217
  • София
Ели, хубаво е, че е минал добре денят!

Марти, наистина ли са такива цените в този магазин  Shocked

Ходихме до Метро, взехме апрески на Кая, че в сряда трябва да ходят на Витоша, а бяхме само с велурени ботушки досега. Съдовете на Томас са хубави наистина хубави, мисля да се възползвамем от промоцията с точките, някой знае ли докога е в сила?

Ками, Велина те питаше, а не аз, ама аз си го бях помислила въпроса, така че пак става  Hug

Ха-ха, Буути, много сладко!

# 218
  • София
Да разбираме че има буря на кораба и се люшкат от любов.....
Много искат моите да им обръщаме внимание направо ми писва.Днес излизахме е то обличане ли беше,Радослав даже успя и да се съблече и после пак го обличах ooooh! незнам как ще е като тръгнем към ДГ,грейки че нали пеша,там немога да съблека абе незнам.....
ВИКИИИИИИИ
ЯНАААААААААА
бива ли така

# 219
Днес взех Дели със шейната. През целият път пищя е пя от кеф.
Сега като заспива ми стана много мъчно, защото ми обесняваше как едната госпожа гушкала само Жорко Sad Това и аз съм го забелязала, но явно него го натъжава. Него го гушкала Таня, лелката, която е кака всъщност. Но Таня гушкала всички дечица. Все повече се убеждавам, че Таня трябва да е на мястото на едната учителка  Crossing Arms
И аз вече като го взимам ще му нося грейката, защото той там стои с анцунг само и днес поизмръзна на връщане. А иначе сутрин е с колата.
Честито на Невенчето  Grinning
Аз също не ползвам омекотител Peace

# 220
Добро утро!
Вчера имах доста активен ден и на няколко пъти се опитвах да пиша,но все трябваше да излизам.Ходих до новото Джъмбо с едни приятели с колата,много е голямо.Единствено което ми хареса бяха новогодишните украси,страшни красоти имаше,но в нашто малко жилище чак от толкова няма нужда няма място.
След курмуването сутринта се чувствах много зле,изведнъж реших че от мен шофьорка нестава,че съм супер разсеяна  и на финалната права се зачудих какво правя и въобще защо ги карам тия курсове да си рискувам и моя и живота на децата.Пак видяхме една катастрофа и много се притесних.Инструктора вече ми се скара и ми вика че при мене всичко е на психическа основа,като един път се притесня и тотален блокаж.Явно не съм психически събилна за да шофирам незнам.Слетобеда взимам Никола и учителката ми казва,че бил болен с напукана уста и с афти и незнам какво.Аз се шокирах,срещнах пред детската една приятелка лекарка тя го погледна и вика няма такова нещо.Ама нямаше нужда да ми каже тя че нали ако има афти няма да яде и ще реве защото си болят.И онаяти ми учителка като ми вика оставете си го до другата седмица,затва се разболяват защото си пускате децата болни.Ми като мисли че ми е болно детето да го заведе при сестрата и да ми се обадят.И точно на мен ще ми каже така където си гледам детето и болен не го водя защото имам възможност.Просто стана тенденциозно.Ще го водя сега при педиатърката да видим тя какво ще открие,защото за да се обадя на Галя все някакви симптоми трябва да имам.а той нито кашля,нито има хрема.Мъжът ми вика отиваш сутринта и го водиш при сестрата в детската да го прегледа,ако каже че е здрав да го взимат и това е.Но аз заради Никола неискам така,защото стане ли някаква разправия пред него и той много чувствителен,ще се разстрои знам го със сигурност.Та сигурно утре сутрин ще го водя на преглед че са първа смяна,днес слетобеда няма как защото той спи на обяд а в 4.30 ще идва логопедката.Разбира се и кака му непоиска да иде днес,аз я убеждавах много но на баща им е по удобно директно за работа и ме накара да я оставя и нея.Ще ми е гаден ден знам си,но какво а се прави.
Марти тия кошници не с али много скъпи?Аз ако ще подарявам нещо ще ми трябват 6 к-та.А вече се чудя да им подарявма ли нещо въобще.Ако подаря ще се държат ли по-добре,незнам.Досега никога не съм подарявала за Коледата нищо.

# 221
Цитат
Марти, наистина ли са такива цените в този магазин 

скъпичък си е магазинът, не знам точно какво ще могат да си вземат, но ако бяхме събрали всички (още ме е яди то много), щяха да си вземат по хубав парфюм например Simple Smile

Янче, скъпи са готовите, аз ще си ги правя моите. Никола направи картичките. Купувам кошници, неща за вътре, хартия за украса, по нещо коледно и така. Майка ми е правила виналата година за подаръци, около 40 лв и излезли. Аз трябва две да направя

Били, прати от тези бисквитки с лютеничка, ако правиш Laughing

Бути, честито Hug

# 222
Ако се направят по- скромни и по 20 лв. може да излязат. Аз на всяка Коледа и Великден подарявам такива на кумата ми, струват ми около 20-30лв.
Яна, нещо тези вашите учителки почват да ме учудват Twisted Evil
За кормуването и аз така си мислех, но като останеш без инструктор в колата е много по- лесно и е различно. Ти си вземи книжката и ще видиш, че изобщо не е толкова трудно и рисковано. Първо само в квартала, после и на по- далечни разстояния.
Дели днес изобщо не плака. Олеква ми така Whistling
Вчера попитах кога ще е тържеството. Госпожата измрънка, че ще е на 20 сутринта и останах с впечатление, че не искат много родители. Днес ще питам другата.

# 223
  • София
Добро утро.

Най-накрая да се вредя до компютъра.
При нас родителите не присъстват на тържеството. Така е години наред - децата от всички групи имат общ празник с театър,след това минава Дядо Коледа по групите. Освен подаръците /които са от нас/ имат и торбичка с лакомства, след това ние си ги прибираме. Нямат някакви специални стихчета и песни. Цялата група имат обща песничка, която пеят на общото тържество и това е. Като си получават подаръка ги снимат с дядото и на другия ден имаме снимка. Календари, за моя радост никога не са правили. Градината е приказна с украсата и музиката, която звучи. Страхотно коледно настроение създават на дечицата. Simple Smile

Ние вече сме си с таткото и мен ме отпуснаха нервите. Simple Smile Свекърва ми уж помагаше, но на моменти се чувствах като с три деца. Не е лоша жената, но по-хубаво ни е всеки да си е в къщи.

Яна, за курса и децата те разбирам.  Hug Аз сега в зимата е абсурд да се престраша да карам дори и в ненатоварен трафик. Но пък много съм задобряла с почистването на колата - мъжа ми пали и вързва децата по столчетата, аз стържа лед. Laughing Това ми е сутрешната гимнастика, лошото е че и децата напират да чистят. Laughing Успокоявам се че все някои ден страхът ще се изпари, просто не е дошъл момента.  Rolling Eyes

Шушонче, успех на новата работа. Ще свикнеш. Hug
Дани, стискам палци вашия дядо да се оправи бързо. Praynig Hug

Лек ден. Hug
Някой дали ме прочете. Laughing

# 224
Не че ми пречи да останат в къщи няколко дни,макар че утре ми е доста натоварен ден,но отношението им не ми харесва и се чудя как да го пресека това.Дали д аго пресичам или спрямо ситуацията да се справям,да си правя каквото знам и каквото реша.За подаръците ми трябват 6 бр. ако ще подарявам и не ми се ще да са сувенири щото сигурно им е втръснало от такива,но пък инъче нещата отивам на мин. 60-80лв. които нямам да отделя.  newsm78
На Надина тържеството е на 21 на Никола на 23 и после ги спирам,нямам търпение.
Бооти честито ти тате в къщи!  Hug
Шуши,успешен работен ден!

Общи условия

Активация на акаунт