Отговори
# 195
  • USA
Иве, аз съм живяла в Западна Европа Simple Smile. В Холандия, ами, и там не се докарват като в България. Не го казвам негативно, дори понякога ми липсва това. Иска ми се да имам повече стимул и аз да се понаглася.  Laughing Като живеех в България все ходех с високи токчета, дънки с маратонки никога не съм носила, хем настилката си я знаем там. Simple Smile

# 196
  • София
Велина Холандия ветровете са ги издухали..... Joy Сега как ходиш на работа нали се гласиш?

# 197
добро утро
Ели, успех на работното място  Hug  bouquet
Искам малкият да порастне още малко за да не се налагада си навивам телефона през 3 часа нощем да го ръчкам да яде.да си се събужда когато е гладен и това е  Laughing Все още съм свежа ,ама още една ,две седмици и ще издъхна  Rolling EyesАз обичам да си поспивам и накъсаният сън ме побърква.Снощи таткото се озори докато го приспи, болеше го коремчето и искаше да се носи на ръце.Аз обаче си полегнах, не съм заспивала ,но си лежах и го оставих той да се оправи.Успя го най накрая и като чу че след 1 час го будя за да яде щеше да ме застреля  Laughing
Чух Еви сега  Heart Eyes Поне тя се чувства добре, аз ще ги избутам тези дни някак.Само ме депресира това че съм затворена вкъщи , не мога да мръдна ,а ми се иска поне за малко Rolling Eyes
Бубе  Hug
Иве ще я питам Галя ако задълбая в депресивното състояние  Flutter, малко ме е срам сега.

# 198
Ками, това са супер нормални усещания Hug
Вили ми се обади, и в самата градина не е плакал Heart Eyes
Искам да питам- вие ще правите ли някакви подаръци на госпожите за празниците?В нашата градина родителите още не се познаваме и сама трябва да мисля какво да правя.

# 199
  • София
аз ще занеса нещо за след НГ като тръгнат,индивидуално.
Ками от какво те е срам?Аз издивявам а ти незнам как си.....

# 200
Шуши успех и от мен  Hug Надявам се да ти хареса.
Бубе за подаръците да кажа - на нас миналата година ни подариха по един коледен свещник. Беше много мило  Heart Eyes  и е нещо тематично и малко. Според мен е идеален подарък Simple Smile
Ками ти следродилна... мен предродилната ме е хванала вече  Rolling Eyes Дано минава скоро, че аз не се издържам, а усещам и околните колко се дразнят /и това още повече я засилва, но както и да е.../
Хубав снежен ден на всички  Hug

# 201
Мая  Hug Ти в коя седмица си вече??
Бубе, аз писах и преди - бях купила коплекти на Дав от ХИТ , за двете госпожи и лелята  PeaceТази година мисля да купя хубава кутия бонбони и вино  ThinkingОще не съм решила окончателно де.

# 202
  • София
Ние им взехме общи подаръци за тържеството - общи, общи - на шест деца родителите само. Взехме на госпожата и помощник възпитателката по един ваучер от голям козметичен магазин.

И Кая прави тази сутрин сцени вкъщи - със сила сме я обличали  Confused

Снощи написахме писмо на Дядо Коледа - плюшено слънце, плюшена калинка, твърд леопард и книжка, в която да се разказва за играчки. Това е.

# 203
Майче, и аз в началото на бременността имах такъв период. След това като порасна бебчето в мен, започна да мърда и да ми личи ми дойде онази сила, която ти идва от това, че си майка Hug Ще видиш и ти ще се почувстваш по- добре Peace

# 204
  • Асеновград
Интересно къде ги намирате тези хубави български анцузи.Аз срещам предимно китайски и турски боклуци в наакани цветове и с безумни апликации.Може защото съм в Асеновград , тук да търсят и зареждат по-евтино.
Снощи Тедо се поливаше с вода от шишето върху леглото и му спретнах един скандал.Гошо ми направи забележка , че се държа ужасно от известно време , че крещя много и само се цупя.Все едно ме попари , напоследък съм толкова изнервена и притеснена , че все ми е черно пред очите , но не усещах , че си го изкарвам на Тедо.Трябва да си преосмисля поведението.
Бубе , все си мисля , ако подготвяте Дели какво предстои / то може и да го правите де / , няма ли да е по-лесно?Казвам на Тедо от вечерта , че утре е на градина , че ще ида го взема и какво ще правим после , когато излизам пак така , понякога се размрънква , но в момента , в който се разделяме е спокоен.Когато излизаме вечер и той спи при баба си , сутрин чака мен да го взема и ако слезе баща му си го праща горе да ме вика  Mr. Green.
Ками , ти пък от какво се срамуваш?За прясна родилка си необичайно спокойна и уверена.
Мая  Hug.

# 205
Били, подготвям го. От вечерта правим планове.

# 206
Били и аз бих се карала в подобна ситуация. Иначе се усещам, че си го изкарвам на малчо. Другите като ме отсвирят и само той ми остава  Twisted Evil Но пък покрай ходенето в Пирогов се освестих малко и сега уж се държа.
Ками в 14 съм. Ужас до сега го смятах  Embarassed Тази бременност въобще не я изживявам като предната. И Бубе дано си права, че когато мъничето започне да напомня за себе си ще се променят нещата  Heart Eyes Ииии малко спам - Невена стана леля  Heart Eyes

# 207
  • София
Били, анцузите хубави и български ги намирам в Разград по детските магазинчета. Макар че и там е доста заринато с турски стоки, но има 2-3 места, на които знам, че продават дрешки от български производители на много сносни цени и редовно ги посещавам. Решила съм, че за ДГ ще пазарувам само оттам. Един пример само - долнища за анцуг намирам по 6 лв. (това е най-ниската цена, де), а пижамките ги взех за по 6 лв. с къс и 7 лв. с дълъг ръкав, от септември досега са си съвсем здрави и запазени.

# 208
  • USA
Ками, от недоспиването са ти кахърите. Ще мине Simple Smile. Вики не се ли буди сам да яде? И няма нищо лошо и таткото да те смени от време на време Simple Smile.

Майче, на теб много ти се насъбра. Сигурна съм, че като мине операцията на Малчо ще ти е по-спокойно. Още малко остана и ще знаете пола Simple Smile. Кой е Невена?

Иве, гласи се народа за работа, но е по-различно.

Били, и аз имам моменти на голяма изнервеност. Тедо не спи ли при вас?

# 209
Невена е съученичка на Боряна.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт