Отговори
# 180
  • София
Яна вярно ти беше преди това с децата,така че и е трябвало общо около 2 часа Joy Joy
Не само по нета кремовете ги има и в по големите аптеки,немога да повярвам че не се обринах и пъпчасах,никога не съм слагала крем поради тази причина.Марти искай на продуктите за очи тестери,аз се бях насочила към един серум но една позната каза че не струва и да взема този крем,ако искаш да я питам за около очите нещо което е ползвала.

# 181
  • Асеновград
Мими , страхотно е , много обичам да правя такива неща , ама трябва някой да ми дава тон , сама не ми идват идеи.

Марти , май вече ти е минало.Аз не обичам изненади , винаги първата ми реакция е да се нацупя , после като размисля ми харесва.Обаче Гошо не го разбра това за 12 години , продължава да ми прави изненади  Mr. Green.Права си , че е трябвало да исска и твоето мнение за такава голяма покупка.
За марките какво да кажа.Иска ми се да го науча , че не може да има всичко , което поиска.Аз напоследък него го обличам само от Некст и то от там купувам най-евтините неща , че друго не мога да си позволя.Нали съм консервативна и скучна , та и той така ходи , без картинки по дрехите , изчистени модели , но весели цветове.За себе си купувам повече боклуци , ако трябва да съм честна.Опитвам се да пестя откъм бройки.Той не се цапа и с един комплект дрехи може да изкара 2-3 дена.2 чифта дънки , два анцуга и няколко блузи са му достатъчни за сезон.Абсолютно съм съгласна , че марковото си заслужава заради качеството , но много искам да му набия в главата , че не това го прави качествен човек.Не знам как ще го направя.
Яна , сама се вкара във филм с тая гривна , радвам се , че я намери  Hug.

# 182
Некст са много сладки, и аз съм поръчвала от там, но от Англия, защото тук са пак с голяма надценка  Confused МК според мен са по-добри и на същите цени, понякога и по-евтини (сега видях какви хубави намаления има на някои неща, но няма да поръчвам), виж ги, ако искаш  Simple Smile И аз обичам по-изчистени, но Никола напоследък иска с някакви герои  Confused

Иве, питай, моля те, търся си хубав продукт за около очи, за махане на мимически бръчки, които не са вече само мимически Simple Smile Взех си сега последно на арома оорганик с тиква, ами щипе ме като си го слагам, евтин е 5-6 лв струва, разчитах на това, че е био

Галена, аз взех същите бодита на Никола, затова предположих. Платът вече не е толкова мек (официално отказах омекотителя по еко съображения и си нося последствията ), но не са се разширили. А са много прани, понеже той много се поти докато спи и общо взето по едно обличане ги носи

# 183
  • На края на вселената!
Благодаря за комплиментите! Правиха го в часа по домашен бит и техника. Аз се оплаках в първолашката тема, че нашите само с моливи и флумастри рисуват по рисуване, а по домашен бит само режат и лепят фигурки по учебника. Някои майки показаха дворчета и аз реших да направим такова в къщи през уикенда. В четвъртък събирах материали по градинките. Вечерта в четвъртък като я взех и ми съобщи, че в петък правят двор. На това му викам майчина интуиция. Ако не бях събрала материали през деня, вечерта по тъмно къде да търся шишарки и разни клонки.

В нашето училище имаше анкета дали родителите искат униформи - масово не искали. Аз искам, но да бъде удобна, от памук и да са хубави цветове и комбинации. Също и да не са задължителни за два дни от седмицата например.

# 184
  • София
Марти, я кажи какви са ти съображенията за омекотителите, че ми стана интересно.

# 185
здравейте
Мими прекрасно е дворчето на Лина Hug
Яна радвам се за развоя на случката с гривната.Аз много мразя да си губя такива накити
Харесвам марковите дрехи, но не държа обезателно на тях, особено пък за  децата в момента.Много бързо ги израстват  и като Вики откачам когато нещо не е носено ,а е умаляло Rolling EyesА за униформите - кефя им се , но аз лично не бих искала да бъда ограничавана в начина си на обличане Sunglasses
Тази вечер вкъщи е много тихо Rolling EyesЕви замина на Кюстендил , а аз само минавам покрай стаята й и очите ми се пълнят със сълзи.Май ме гепи следродилната депресия.Липсва ми много и мисля че няма да издържа до неделя и ще накарам мъжа ми да я докара по рано Heart Eyes
Аз си взех околоочен на Виши и съм много доволна Peace

# 186
  • София
Ками,  Hug

У нас е тиквена вечер - направих крем супа от тиква и крем-карамел с тиква, а Христо направи тиквен фенер  Grinning

# 187
  • Бургас
Ками, милата, и аз така се чувствах в седмицата като го пратих при баба му. Добре че колата беше в сервиза, щото паля и отивам да го вземам.  Crazy Hug

Яна, браво че си я намерила, сега я прибирай и да си стои в кутиите за бижута. Аз по мене си нямам нищо освен едни обеци от като сме гаджета. Едната беше се разкопчала и паднала, убих се да я търся, падна ми гарда, мъжът ми вика - ще ти купя други, е не... не искам... те са си моите... намерих я паднала до прахосмукачката. Няма да казвам какъв камък ми падна от сърцето, чак кошмари сънувах  Joy

Униформи, по принцип съм за, но след като платих 30 лв. за риза тънка като вестник и едно елече, благодаря не, не искам. Много нещо се комерсиализират нещата. На всичкото отгоре след известно време стана ясно че не е задължителна, а само във вторник  Shocked Брагодаря, обаче второто искане на пари за униформа ще бъде публично огласено от мен.  Twisted Evil

# 188
  • София
Ками  Hug Hug я звънни на Г да ти даде нещо,липсваше вчера.Другия път да си на линия поне за час и 1/2
Изпих половин бутилка вино и сега съм  Party преди това плаках че ме изкараха от нервите абе лудница

# 189
  • USA
Галена, всичко с тиква обичам страшно много. Simple Smile

При нас се отвори страхотно време и му се порадвахме този уикенд. Дано такова да е и по празниците и да удържим фронта с болестите.

Аз не държа на марките, но тук има доста достъпни "маркови" дрехи. Имам си горе-долу граници до колко давам за панталон, блуза етц, и трябва много да ми хареса нещо за да ги наруша Simple Smile. Пазарувам в няколко магазина от мързел, защото не ми се обикаля, а тях си ги знам.  Съгласна съм с Галена, че в последните години на много добри марки качеството много падна. Ние също имаме страхотни български анцузи от пазара в Люлин. Но тук по принцип няма такъв фокус върху дрехите като в Българя. Не се докарват толкова хората, по-спортно се обличат, а в работата по-консервативно.  В БГ хората повече гледат да са по последна мода, и модата се вижда каква е още като стъпиш на летището. Не знам кое е по-добре  Laughing.

# 190
  • Бургас
Иве  Hug и мен ме изкараха от нерви направо като за последно и аз така се успокоих.  Wink

Нервно ми е, днес ще ми е първи ден на новата работа. Не обичам новите начала  ooooh!

# 191
  • USA
Шуши, успех!  Hug Дано много да ти хареса на новото място!

# 192
  • На края на вселената!
Добро утро!

Шуши, успех!

# 193
  • София
ДУ
Шуши ще им покажеш че не са те избрали напразно Hug
Мими мерси за кафето.
Велина нали сме европа,париж лондон рим все около нас столици на модатата Joy

# 194
Шуши, успех Hug
Изпратих го. Благодарение на снега тръгна с усмивка и не плака. Другото е, че като почна да мрънка му скръцнах със зъби и му обясних набързо как няма смисъл да реве.

Общи условия

Активация на акаунт