Отговори
# 165
  • София
Ee, Яна, на мен чак ми олекна  Grinning

Наистина не си струва да се купуват евтини и некачествени дрехи. Но правила няма - аз определено от някои неща на мадъркеър изобщо не съм доволна - клинче, разпрано по подгъва на второто обличане, бодита, които са с около три номера по-големи в момента, отколкото когато ги купих, тениски с развлечени деколтета. Останалите неща, признавам, са в добро състояние, но това не е малко, което изброих. В същото време тази година за ДГ купих на Кая доста български анцузи и пижами на невероятно ниски цени - не са мръднали.

Жалко е, че децата робуват на марки, но май е неизбежно - с телевизията и рекламите. МОже би униформите са спасение.

# 166
то от марка до марка пак има разлика - едно е версаче, друго е бенетон. Вече при по скъпите марки наистина не плащаме само за качество, ами и за престижа, който демонстрира носенето на "армани" например. Бенетон са евтини в Европа, тук всичко е много надуто, мен това ме дразни. Ами Никола сега е с яке от МК за 35 лв (от Англия, вярно малко намалено беше, но са около 45 лв на нормална цена). Тук в магазина ги продават за 100...е няма такава надценка

Янче www.mothercare.com Директната доставка е скъпа. Заслужава си ако е по-голяма поръчката, например обща, в на пазар правят. Другият вариант е да ползваш посредник, тогава оскъпяването ти е около 10 процента на дрешка. Аз съм ползвала няколко, доволна съм само от гив транспорт  Simple Smile

Първа частна математическа гимназия е до нас - униформите са им страхотни, аз бих си купила да нося такива

Галена, ти переш на висок градус и май не четеш етикетите на дрехите кое на колко Grinning

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 14:11 от марисса

# 167
  • sf
И аз харесвам униформи, чудно ми е защо при нас няма, уж се пишат за голямата работа.
А като ги видя отпред как пушат ми се гади чак, даже не излизат от двора, на стълбите и никой не им прави забележка  Confused

# 168
Да и на мен ми харесват унивформите,но децата са толкова изобретателни че няма нито едно като другото,винаги измислят нещо за да се отличават въпреки униформата.
Марти,ами айде свиркай и аз да се включа в някоя поръчка.
Вики и аз с вас след Нова година като гледах и Ивето колко е свалила е  едно,но в лице направо светеше.Определено свалянето на кг. намалява годинките.Вчера не остана време да обсъдим кремовете за бръчки и аз съм на тази вълна сега.  Laughing

# 169
  • София
Яна много се радвам.Мисля че трябва да я оставиш някъде да почине и после малко в едно разтворче ще ти кажа Wink
Отиваме за матраци на децата ниско били и настивали Twisted Evil
Обичам марковите неща,но за децата не купувам,предпочитам за мен.Колкото и егоистично да звучи нямам възможност за всички Mr. Green

# 170
Мен пък, ако искаш да ме убиеш ми сложи униформа. Не мога да си представя, че ще се обезлича така. Обичам да съм различна, според настроението и ситуацията. Това ми дава стимул. Според мен и в това да се облечеш си има мисъл, старание, вкус. Не е грешно да държиш на дрехите си, но без да се прекалява.
Вики, права си, че не трябва да му се давам и по- често не го правя. Много пъти ми се е искало като плаче да не ходи на градина да му кажа- ок, оставаш си, но досега никога не съм го правила. Сега ходихме до Била, затръшка се за сладолед, не го взех  Mr. GreenОправдавам се и се успокоявам Laughing
Аз съм продавала и Версаче и Фере и още много други хубави марки. Там също има криви шевове и дефекти, но е по- рядко. Моделите са хубави и се отличават.
Днес видях, че цветята са ми измръзнали. Дели се разстрои, особено за едното. Лятото той се грижеше за тях и ги поливаше. Сега го обгрижва, завива го с неговите ризки и му направи "собствен дом" от кашони Joy

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 12:32 от borianna

# 171
  • София,
Яна радвам се че си намерила гривната,  Hug аз уви моята обица така и не намерих, и още немога да я прежаля, криво ми е щото са ми подарък от свекъра, когато се роди Ицко Sad. Много са ми скъпи и си ги харесвах - почти не ги бях сваляла от ушите си вече цели 10 години. А сега понеже нямам други, нося на Вероника  медицинските дето и пробих ушите с тях Laughing, може да си поръчам едни на Дядо Коледа.  Grinning
Аз също харесвам униформите и съм много за!  Peace И да знаете че колкото повече растат децата става много трудно - дори да ги обличаш. Ицко има много дрехи, обаче уви - някои немога да го накарам да сложи - и знаете ли защо - защото в училище всичко се обсъжда и като му кажат децата, че нещо е грозно и край, дотам не се облича вече, сигурно има пет чифта дънки и три панталона, но той ходи само с два от панталоните и едните дънки, а също и с две три блузки, всичко друго стои и отлежава в гардероба, докато стане малко - после племенника се радва на всичко  Embarassed Той анцунг необлича, само в къщи стои и то само с някое долнище Crossing Arms. За марките - аз също не робувам и не съм фен - ама на нищо. Обаче той го забелязвам - искаше анцунг адидас по едно време, лятото ми мрънкаше за тениски, къси гащета, после за маратонки. Еми не си заслужава - особено за обувки, вярвайте ми на него крака му расте на всеки два месеца. А анцунг така и не купихме, защото няма да го носи ooooh!

# 172
  • На края на вселената!
Да се похваля с творението на Лина - една част в училище, другата в къщи с помощ - http://picasaweb.google.com/mimi.chambova/wAbfeD#5549757971337868978

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 13:56 от Томасе

# 173
Мими, страхотно е Grinning

# 174
  • София,
Мими страхотно е  Hug браво и на двете Ви  Wink.
и ние сме го правили същото нещо - и аз го бях снимала май, ама много бързо замина в историята, Вероника беше малка и му обра храстчетата Rolling Eyes

# 175
  • София
Не намерихме матраци Thinking чудна работа големи магазини нищо налично.Скарахме се че не съм се обадила предвартелно.
И аз харесвам униформите.Марти дай линк на тази фирма за транспорт от Англ.
Яна,мерси за комплиментите,обаче не е от отслабването,от косата/нали е скъсена/и от грима плюс новия ми крем за бръчки 1000% го препоръчвам,нищо не ми е понасяло до сега.Ставам от всички на пъпки и червена.Четири вида са ако някой си взима ще избере за собстваната си кожа.От фирмата дават и мостри,само аптекарката да ги даде Wink
Забравих да питам колко време ти беше инт.при Г?

# 176
Иве, ето - http://www.givetransport.com/. Новият ти крем съм си го набелязала за следващо купуване, колко струваше? Има ли околоочен, че на мен там ми е най-големия проблем

Янче, аз не участвам в общи поръчки, че ми е сложно, като си харесам нещо, поръчвам чрез посредник

# 177
  • София
Ами не вярвам да е от прането, защото аз всичко цветно пера на 40 градуса, а тези дрешки повечето са цветни, не вярвам 100% памук да трябва да се пере на 20 или 30 градуса. Виж, бодитата са бели, при тях може и да е от това, защото бялото пране на Кая понякога го пускам на 60 градуса. Но като беше малка Кая, перях всичко на 60 градуса, нито едно боди на Мимоза и M&S не беше мръднало, а тези си станаха просто на торби. Всичко зависи от това дали платовете са обработвани с висока температура преди ушиването. Би трябвало  по-хубавите марки да ползват по-качествени материали, но не винаги е така. А между другото етикетите ги чета, като след прочитане веднага ги изрязвам  Mr. Green

Много е хубаво дворчето на Лина  Heart Eyes

Едно съседско дете ни беше на гости, много добре си играха с Кая, мина й ужасното настроение и сега вече си играе сама.

Много мило Дели как се грижи за цветенцето  Hug

# 178
  • София
Мими забравих,много е хубаво Heart Eyes
http://www.kozmetika.bg/browse.php?rubrid=243&__utma=1911821 … 5965b935f&p=0
Марти разгледай видях поне 2 на първо четене,моя го нанасям на цялото лице,без около очите.
http://www.kozmetika.bg/show.php?productid=18236 а този е който ползвам,без парабени Mr. Green

# 179
Здравейте!
Иве само по нета ли се поръчват?Профила беше около 30 мин макс 40мин,но тя много бързо ме хвана мене.
Мими невероятно е дворчето аз като ученичка много често правих такив анеща,а по лагери в планината се сътезавахме на отбори и невероятни неща измисляха децата.По какъв повод го правихте?
Бяхме в Метро и най-сетне купихме подаръците от Дядо Коледа.За Никола големия Хълк за Надина барбито с преса,сошоар с брокат и т.н.Мъжът ми с децата в колата аз влязох взех скрих и после вече си пазарувахме.Нямаше народ.

Общи условия

Активация на акаунт