Отговори
# 270
Никола сега пък се затъжил за Кая Heart Eyes

аз пък като отворя прозореца и пада влажността, много ми е странно това  newsm78

# 271
  • USA
Марти, аз малко наизуст си говоря за влажността в България. Тук е ок. 10%, всичко нагоре ми се вижда влажно.  Laughing След като може да я мериш, ти знаеш по-добре. Не ме слушай. Simple Smile

# 272
  • На края на вселената!
Според педито на 9 години (края на 8 година дори) може да дойде цикъла. Нормално било около 1-2 години преди това да започнат да растат гърдичките - точно така било, с болка, дори бодежи като от игли. Та за тези белези на 7-8год било нормално. Но Лина е на 6,5год. Още не са й поникнали шестите зъби, още не е започнала смяна на млечни зъби (нито един), слаба е и дребна. Нещо не ми се вярва да е в реда на нещата. Ще видим какво ще каже ендокринолога.

Велина, искам да спи час-час и половина. И да я будят. А събота и неделя в къщи може да не спи изобщо. Към 22ч става кисела и заспива като помирише възглавница и то сама без уговорки. Не мога да наложа да я будят. Такъв е режима. 11.45 - обяд. До 12.30 са се измили, изпикали и в пижамите. Кати е много бърза в тези дейности като иска и ако й се предложи състезание е като стрела. Би трябвало да лягат в 13ч, но другите до тогава се мотат, а моята спи. спят до 15ч, но ако детето е заспало може и до 15.30 да си спи, няма да го будят я. Мисля, че трябва да спи всеки ден, но да е за 1-1,5ч, тоест достатъчно е да презареди батериите.

# 273
  • София
Toва може би е защото блокът ви е нов и още съхне, всмисъл че когато е затворен прозорецът, вътре се отделя много влага. У нас така беше мнооого влажно първите години, чак мухъл беше избил на някои стени. Сега вече не избива.

# 274
10 процента, уби ме

Не мисля, че е от това, че е нов, защото няколко седмици работеше влагоуловител и много вода изхвърлихме. После идваха да мерят влажността за паркет и казаха, че е ок, тоест не като на нова сграда. Старият апартамент пак беше висока...другият вариант е да не ми е точен влагомера

е какво става - като излязат от бебешкия влизат в тинейджърския пубертет

# 275
Здравейте!
Днес се разбих от обикаляне на мола. Взех подаръци на госпожите- козметика на Ив Роше. Търсех на Дели подарък  от майка. Нещо не му харесах и реших да взема От един бълг сайт Лего. Препоръчайте ми бълг. сайт с евтини цени за Лего.
Били, аз не държа да го мачкат и мляскат, но когато показват нежност към дете да се опитват да е към всички Peace
Аз пък мисля, че може да е така, както казва госпожата за Кая. Възможно е наистина да е на друго ниво и да не и е интересно с другите. От нещата, които говори поне аз съм останала с впечатление, че е доста умно дете Peace

# 276
  • София
Марти и в къщи е така,отворя и пада влажноста.Тигекс е маркаа на овл.
Смешно ви е ама чисти и то с голи ръце и кърпа,после се ми,но това не помогна да н прави други бели.Хич не им пука от събирането на куфара.
Моите също спят по 2-3 часа и лягат в 22-23ч сутрин сами стават в 8ч Twisted Evil

# 277
  • USA
Мими, аз за логопеда питах какви са ти идеите, че ми е интересно. Не може толкова рано да кара пубертет Лина.  Grinning

# 278
  • На края на вселената!
Велина, не разбрах  Embarassed Освен работата с материалите за сръчни ръце, ще работи и за фината моторика, за концентрацията и съсредоточаването в работата. Тоест ще й обърне внимание като специалист, докато работят с естествени материали и изработват разни украси, картички и т.н.
Тази нощ Лина спря да кашля, но почна Кати  Cry Няма да я пусна на градина.

# 279
  • Асеновград
Бубе , разбирам те.Просто се сетих за това с Тедо и го написах , и аз не знам защо.
Галена , щом мъжа ти е по-търпелив в такива ситуации и може да я накара да каже какъв е проблема , оставяй го той да се справя.Ще разберете какво я тормози.

# 280
  • sf
Айде и аз пльоооооооооооооооос тука
яко бачкане при нас, нещо се бях сдухала яко тия дни. МНого работа,много студ, не мога да си намеря удобни обувки за работа. или пропускат и ми се мокрят краката,което ме убива направо, или пък не са удобни. Още не мога се оправя от понеделник, работих с едни,дето така ми тежаха ,че още ме болят краката. Днес поне съм почивка. простете крачестите ми неволи  Joy
За Коледа "ни поканиха" в Козлодуй  Mr. Green супер, ще готвя само за Бъдни вечер,което ми е любимо.

Томасе, сподели после какво е казал специалиста,че ми е любопитно за тоя пубертете,че и аз го чакам  Joy но наистина по-пълните деца и неправилно хранените и цикъла им идва по-рано. Треньорката по плуване много ни предупреждаваше да внимаваме какво ядат, да не са мазни храни, снакове и т.н.

Айка, и Вероника имаше такъв период, ама беше във 2ра група. Ей,нищо не помагаше, ревеше яко, хем баба й беше там, пак не искаше да ходи на градина. Накрая се оказа,че я е страх от другата учителка, която беше много гръмогласна и дори да й говори нещо, звучи сякаш й се кара и моята е много чувствителна,та приемаше всичко навътре. Отделно,че тогава и вкъщи имахме проблеми, все се карахме, разделяхме, децата много ги пиремат тия неща. Говорете, леко, спокойно и ще излезе проблема.

Вико засега слава богу, добре ходи, щом се е наспал няма никакви проблеми,даже не се пазари като в началото. И при другата учителка влиза с кеф, много ми олеква така.
Оня ден баба му го наказала,че бил много неполсушен, питах го после, каза че хвърлял кубчета, ама хич не изглеждаше да съжалява  Joy

ей, ковнала съм 2 хил. мнения  Joy

# 281
 wavey
Мая, извинявай, ако Ина те е притеснила с обаждането си вчера сутринта  Blush
Кога ми е взела телефона хич не съм разбрала и си натиска копчета магарето  ooooh!
Искала да се обади на вуйчо и  Mr. Green
Интересни теми сте захванали  bowuu
Галена, Кая явно е много умно и чувствително дете  Heart Eyes Ако не те притеснява би ли споделила какво е казала приятелката ти психоложка  Peace
Яна, за мен всяко нещо си има граници  Peace В моя случай госпожата, която е медицинска сестра всъщност беше нарочила Ина, че е много буйна и и създавала проблеми беше изолирала Ина в спалното помещение САМА цял след обяд по време на нейната смяна, под предлог, че много и течал носа. Аз ги бях предупредила за това, тъй като точно тогава и избиваха 2 кътника, а при Ина това зъбиникненето винаги беше съпроводено с обилни секрети от нослето. За щастие Ина говореше доста и ми обясни какво е станало. Разбира се на другия ден не поиска да отиде на градина. Но аз бях яхнала метлата и отидох при директорката.
Много съм обяснителна  Embarassed
В твоя случай с усмивка бих попитала госпожата или медицинската сестра дали не са сбъркали Никола с друго дете, тъй като докато отидете до лекаря афтите мистериозно са изчезнали Wink
Не съм купила нито един подарък още, а лошото е че и представа си нямам какво да купувам на някои хора  Rolling Eyes
Хубав, макар и студен ден  Hug

# 282
  • София
Не се търпи Радослав,плача.Направих им фреш,пийнаха малко и реши че трябва да го излее в мивката,казвам Не той продължава,не станах и продължавам да казвам че не трябва да го излива,че като не иска ще го изпия аз,ИЗЛЯГО.
Накарах се,крещях,какво да правя,мамка му,какво му е на това дете,имам чувството че не ме разбира.
Как са почнали да крещят,това от мен,ама са хванали едни навици от едно дете в комплекса мръщене тръскане с ръка и тропане с вик ИСКАМ.... Twisted Evil

# 283
Добро утро
Миме не знам дали е рано ,но това че е слабичака и дребна също не е спирка ,не мен първият цикъл ми дойде на 9 ненавършени години ,а бях най дребничката и слабичка в класа .Имах само две плитки и две големи очи друго не се виждаше и накъдето духнеше вятъра за със него.Много се уплаших първия път и даже не знаех как да кажа на майка ми.
Сашо не иска да танцува с децата и нашата госпожа е много притеснена ,че на тържеството нямало да вземе участие.Като го попитах защо не и ска той ми каза че не му харесвали танците ooooh!

# 284
  • sf
Иве, на детето нищо му няма  hahaha

уф, тоя цикъл е много досадна работа  Joy дано при мойта дойде по-късно.
на мен чак на 12 ми дойде, а 9 направо  Sick тя юни става на 10, лелелеее

уф, отивам да мия чинии, а трябва и да готвя- днес сме на свинско със зеле.

Общи условия

Активация на акаунт