Отговори
# 285
Вики ти все пак е време да я подготвиш психически, защото за мен беше голям стрес.

# 286
  • sf
aa tq си е подготвена, на теория го знае.  като цяло говорех,чее много досадна работа  Joy

Яна, не го мисли това шофиране, стискай зъби да изкараш книжка, после опита учи. Е, има хора,които никога не се научават да карат, но няма да и от тях, ще свикнеш.

Замислихте ме с тия гурме кошници. чудна идея. А смесвате ли продуктите или всичко е тематично?

# 287
Цитат
имам чувството че не ме разбира
колко често и аз имма такова чувство, все едно не говори български, гледа ме, очевидно ме чува и продължава

Иве, можеш да напрравиш по голяма, смес от неща. На нас в работата ни бяха донесли - вино, сирена, плодове. Като има вино, трябва и сирене. Майка ми е правила и по-малки, тематични, и по-големи - освен вино и сирена, слага и кафе/капучино, бонбони, шоколад, бисквити. Слага се по едно Коледно сувенирче, примерно свещ. Аз от джъмбо взех коледни клонки. Още се чудя дали да е с вино и сирена (не знам дали не е по-претенциозно) или да е сладка кошница  newsm78

Галена, вчера разпитах Никола. Не че нещо конкретно ми каза, обаче аз си мисля, че причината за настроението на Кая е, че командорстването й е срещнало отпор  Laughing знаеш, че го казвам с добри чувства, на мен ми е сладка как ги нарежда. Никола я слуша, очевидно момченцата в групата като цяло са послушни и изпълнителни, обаче е много вероятно момиченцата да не са така (поне от беглите ми наблюдения върху тях)  Simple Smile

# 288
Ако слагате сирена ще е хубаво и ананас  Peace
Аз се разболявам. В 4 сутринта се събудих и не можах да заспя от болки в гърлото и запушен нос. После пак си легнах и станах преди малко. Спряли са ни водата. Ще трябва да купя поне за основните нужди. Нямало да има ден, два Shocked
На мен цикълът ми дойде, когато бях на 10. Бях едра и пълна.
Дели го обличам с памучен, неподплатен анцунг. Отдолу има блуза с къс ръкав и потник. Якето му е дебело и дълго. Откакто стана сняг и студ като го взимам му обличам грейката за на връщане на голо.  В градината е супер жега. Той там се съблича или разкопчава поне.

# 289
  • София
привет
аз съм много назад, ама работа бол даже за последно и миналата седмица 3 дни пак бях в кА мандировка.....  Confused
само мернах зачекнатите теми, и  нещо не мога да схвана за пубертета на 7-8 години но не го изключвам като възможност, макар да ми звучи нереалистично.  Thinking от друга страна на моя близка например цикъла и дойде на 9 години и оттогава досега е много тежък, докато при мен ако добре помня беше на 12 или дори на 13 години, за срам не помня точно.

много интересни идеи за гурме кошници, имате ли предвид за някого? на мен ми мина през ума дали да не подарим нещо и какво да бъде то, на госпожите в ДГ. на мен са ми много симпатични и би ми било приятно да им подготвя някаква изненада. таква кошница дали е удачна за тях? Thinking

аз да кажа пу-пу коки има само сополче, което почти съм "махнала", след като ми изкара акъла преди 2 седмици с драйфащия вирус. добре че тогава се сетих че някоя от вас тук беше писала за вомитосхил май се пишеше капките, та веднага му взех, макар в неговия случай да не бяха напълно ефикасни. ходи си на ДГ, учат ги на много хубави стихчета и редовно ми рецитира 2 от тях, едното от които много не успявам да запомня за съжаление, но много съм благодарна на госпожите че ги учат. ще имат на 21 дядо коледа и бяха писали "нови" писма специално за ДГ Simple Smile
иначе и при тях в градината е доста топло и аз гледам да не е навлечен ама навън е просто кошмарно, направо реже, аз хич не обичам такова време, но няма как да е зима и  да не е студено, така чееее.....

и да се поФаля че си купих ново телефонче че старото издъхна и сега като имам време отделям на разучаване че ми е странно още менюто.

ох исках да питам нещо но го забравих, така че после пак ще спамна като се сетя Simple Smile
поздрави на всички!  Hug

# 290
Добър ден от мен!Имам чувството,че са минали поне два дни днес,такава сутрин!Още в 8ч. оставих децата при свеки за да курмувам,после им пазарувах по магазини и аптеки и после водих децата при педито.Напълно здрави!Няма афти нищо,тя вика немога да ти пиша бележка че е бил болен като не е,пиша че е здрав и цялото състояние,че е алергичен,че има леко надути сливици от малък и да го ксерокопирам.Утре са на градина.Сега с ум се боря какво точно да кажа утре слетобед когато е оная злобарка на смяна.Така,че да съм ясна но и да не я настроя срещу детето ми.
На мен ми дойде на 12г,но като ми тръгна и няма спиране та ми биха една инжекция и се оправих,нещо хормонално ми беше.Много рано ми се струва за цикъл и пубертет 7г.
Бубе бързо оздравяване!  Hug

# 291
кажи й, че си взела предвид това, което е казала, завела си го при педито, чакали сте 2 часа сред болни, за да каже докторката, че е напълно здрав - просто й го съобщи...с такъв тон, че да й стане ясно, че не ти е приятно Crossing Arms

Бубе, добра идея за ананаса  Peace

На мен ми дойде на 12 (бях много кльощава като дете), но след като ми дойде имаше един период от няколко месеца, в който нямах цикъл. Спомням си колко уплашена бях първия път, нашите спяха още и аз отидох да събудя татко, за да му кажа (не знам защо на него съм решила, а не на майка ми). Той така се стресна, въобще не очакваше, веднага събуди майка ми  Laughing

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 13:18 от марисса

# 292
  • София
Моя на 11 и си спомням боли ме корем,баба ми фърчи с едни котлони да ми топли краката че съм била настинала,майка и се скара и и каза какво е.....

# 293
Аз пък си играех с една приятелка с  конструктор тип Лего. Заболя ме корема, отидох до тоалетна. Върнах се и и казах. Тя ми отговори, че не ми вярва. Беше с две години по- голяма, а пък още нямаше. Съобщих на майка и тя обеща да не казва на татко,  дядо и батко Mr. Green след 5 мин.  всички знаеха и дори не се стараеха да го прикрият Joy

# 294
И аз нещо такова измислих да кажа.
Ваште гледат ли за Випо летящото куче.Мойте много го харесват,взех им един к-т диск,книжка и котето,има го с всеки герой ама мойте харесват котето Бети.
От тази хомеопатична паста са ми толкова зле зъбите и венците,снощи имах чувството че ще ми опадат нищо не прави тая паста,махам я.Ще звъня на Галя утре на спокойствие да я питам за зъбие з аноктите че ми се цепят вече колко години,а какъв маникюр имах-соли ли да ми даде друго ли.
Логопедката ще идва по два пъти в седмицата след нова година,по 15лв е таксата а сега за първа консултация не ми взе.Ще ми е малко трудно че трябва д аго взимам на обед от градина за да не се засичат с кака му,тя много го разсейва.Абе отвсякъде ми идва нанагорно и ме е яд като чета за другите градина ето на Мими примерно,имат си всичко и занимания и специалисти.Нямах късмет аз,сама ще трябва да наваксвам.Тук в квартала има една добра дето миналата година я направиха но няма за кога да ги местя еле Надина.За Никола почвам да се чудя макар че точно за него незнам дали промяната ще му се отрази добре,то няма и места де ще е почти мисия невъзможна.

# 295
  • София
Яна за ноктите вземи си биотин/витамин Н/ и на мавала заздравител.Солите ще ти излезнат през носа.Аз моите още не съм ги взела.
А нашата градина колко е зле,в квартала има 4-5 е тази е под всякаква критика Twisted Evil

# 296
Иве, на една приятелка детенцето ходеше в градина във вашия квартал. Толкова хубава не съм виждала. Отвътре поддържана, отвън огромен двор.

# 297
  • sf
Ние бяхме на пазар- минах през къщата в Х.Д. - взех на Вико няколко блузи и тениски,че са му окъсяли почти всичките. Много разумни цени,ама разнообразието е малко. ПОсле и през Лидл, ама не купувах много,че няма разнообразие и там  Confused  после се скарахме,защото мъжо напсува един ,дето не спази предимството ни и щяхме да се ударим,не че не беше прав моя,ама така се хвърля да пусва,и сякаш таи надежда ,че оня ще излзе и да се сбият  ooooh!
Иве, а ти защо точно тзаи избра,като е смотана. 7-мо ОДЗ е чудна градина, сигурно и Бубето има нея впредвид.

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 15:14 от donsita

# 298
  • София
Не е нашата Бубе,със сигурност.
Имахме строяване,баща им си дойде и Ради продължи с неговите бели,ключа от стаята на кучето го пуснал в ревизионната шахта на парното и мълчи не казва къде е,викам ние ви оставяме сами да си живеете и излизаме,Ники ревна и не ни пуска,Ради не му пука,обякохме се облякохме и Ники излезнахме пред вратата,Ради остава сам,слезнаха на долу аз дебна пред вратата,наия се изпишка в тоалетната и почна да си придъртва столовете да се катери,никакво тревожно чувство.Е не е нормално.Върнахме се след 7 минутно отсъствие той си филосовства че можел сам да се оправя и тн. Twisted Evil ooooh! правилно неправилно,незнам какво наказание вече да му измислям не помага нищо. Sad
Вики нали ни приеха за ясла в 7 и аз да не пазя места ей така че боледуваха тогава и не бяхме още на Х и ги отказах,тази година нямаше места,само две и ги взеха с 10,1точки а нашите са само 10.Другите две са ми по далече,а тази е през училището ти я знаеш

# 299
здравейте
Днес сме затворени вкъщи, струва ми се много студено навън.Сутринта мъжа ми не можа да си запали колата, явно е имало вода в нафтата  #2gunfire ,защото акумулатора му е чисто нов, всичко друго е ок на колата.Та той тръгна на работа с моята.Успял е да вземе акта за раждане на малкият,а утре ще подаде документите и за еднократната помощ.
Ева днес пя песен на Вики по телефона и той толкова мило я слушаше, мисля че я позна по гласа.Тя много сладко му вика- "тихо, тихо , Викторчо, сладък мой"  Heart Eyes Laughing
Искаше ми се да отида да й купя рокличка за тържеството в градината ,което е в петък ,но няма да е днес, ще чакам да стане по топло  Laughing
Аз пък не помня кога ми е дощло за първи път  Embarassed Само знам че бях една от последните в класа.
Майка ми е тук и глади в момента, милата от два часа вече е на дъската за гладене Grinning А напук на мен Вики спи откакто е дошла, след като цяла сутрин ми мрънка в ръцете Mr. Green
Бубе, бързо оздравяване  Hug
Яна , за кормуването , не мисли така и не се настройвай негативно.Няма начин да не свикнеш  Hug
Ели, честито телефонче  bouquet
Иве  Laughing, много ми е сладък твоят пакостник.Защо не опиташ да не му обръщаш внимание  Thinking,прави някоя беля , ти почисти ,оправи все едно нищо не е било - може да му писне   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт