Отговори
# 300
  • София
Много студ, искам да съм мечка и да заспя зимен сън.
 Довечера съм на предпразнично коледно тържество от занималнята на Гого. В читалище, което не знаех до скоро къде се намира. Децата би трябвало да са там от 2.30, какво толкова ще репетират още два часа и половина - идея нямам. Гого каза че песента била тъпа. Ще видим.
 Цялата седмица все трябва да влачим някое дете нанякъде, късмет ще е ако не ги разболеем. Да минава тази Коледа, че да си отдъхнем.  Crazy

И мен ми звучи странно за толкова ранен цикъл на 7, 8 години. Но е факт, че децата се развиват по-бързо. Thinking

Кажете някоя добра маска за коса. Косата ми е станала като четка, изтощена е, пада, на нищо не прилича. Преди си правех домашни маски, но сега няма кой да ме остави да се разхождам с нещо подобно на главата. Confused

# 301
  • София
Ами прави ги едни,ето играчки много а той сутринта налива олио и оцет в чаша и прелива в друга,помолих го само оцет малко,не дадох олио той го взе без разрешение,кой ще изтърпи това. Sad Sad
Много болно ми стана че Ники плачеше а той темерутско седи и обеснява.Обмислям да го пратя сам при баба му колкото и да не искам
Ува домашна купешка пак трябва да седиш за да подеиства и загряване трябва.Трябва ти шампуан без сулфати и маска

# 302
И на мен Ради ми е мнооооого сладък. може би, защото Дели ги прави същите Blush Joy

# 303
  • sf
 hahaha и у нас така. за туй не се впечталявам много от мрънкането на Ива.
Стискам зъби , чистя,бърша, наказвам и така. все ще отмине някога или пък все така ще е , характер е според мен.
Ето кака му не беше таква, слушаше, не смееше да се опъне за каквото и да е. И сега е така. Ама честно дас и кажа, предпочитам като Вико. Виждам хъса и огъня в очите му  Joy нерви трябват,нервиииииииии

и аз съм му казвала,че ще си тръгна или пък ще го оставя сам и т.н. а той ме гледа нагло и казва. 'Айде добре"  Mr. Green

# 304
И моят Сашо е като Ники прави си каквото си е наумил не му дреме от нищо .Наказание ,бой нищо не го спира .И на мен така ми прави  а по лошото е че и в градината така прави нищо не е в състояние да го накара да прави нещо което той не  иска .Както казава Вики нерви да имаш ама на мен като ми избият чивиите да не си пред мен.

# 305
  • София
А Вико не мрънкам,рева.
Де ви кажа,много съм горда като мълчиаз това никога не съм го правила и сега немога,направо темерутско го прави на баба си е.
Нарани ме това че излезнахме а той не показа безпокойство,терсене му беше в минута две като разбра че Ники идва с нас.Преди това го дърпаше да си ходят в стаята,ние да си излизаме,ама Ники не поддаде.
Мисля че вече можем да излизаме с мъжа ми,те ще се оправят,само бушоните ще изключвам Joy

# 306
Иве ти не чу на Бубето разказвах същата история,Надина е такава и спира да ми говори.Заплашвам я с какво ли не тя спира да ми говори и гледа като темерут,казвам й че ще я заключа и ще изляза само с брат й а тя нищо.Накрая я заключих и излязох,напазарувах за 10 мин и се прибрах,нищо стоеше си.След това като имам работа пак два пъти я оставях за по 15мин. и ми е удобно.Имам и някакво относително доверие щото тя е по глупостите,не се знае какво ще й хрумне и от прозорците най-ме е страх.Никола той също така,ама него немога да оставя и айде гол пред входната врата непомня колко пъти така съм го обличала.За някой неща ги пречупвам,за други виждам че сами стават,най-силно ме впечатлява с времето като открия колко повлиява личния пример.Мислих че е писание само по книгите,но като ти поизраснат децата виждаш колко много копират и колко навици от теб за развили.
Ние спахме досега ма свеки неспираше да звъни,тя губи представа за времето,до 11ч бяха децата и после и аз при тях ,три пъти ми звъни от тогава до вечерта ще звъне още толкова,тва е телефонен тероризъм,ама нали си плаща си трая,така май със сина им,пфу пусти кинти.
Аз Хриси бях много доволна от маската на Елсев с пчелно млечице дето е,бяла кутия с жълта капачка има и такъв шампоан.
Много сладки Евичка и Виктор,тепърва ще има много мили мигове помежду им.Мойте винаги преди сън и като станат се гушкат като котета един в друг,инъче как се бият и обиждат.
Иве,а твойте гушкат ли се?
Леле трябват ми пари спешно за крем за лице,чувствам как увисвам и остарявам и зъбите ще ми опадат,инъче си дебелея тоя процес не спира.  Sick

# 307
  • София
Яна не съм чула разказа LaughingПонякога се гушкат.
Айде пак почнаха не им влезна в главите.
Пак ще кажа за крема,Яна върха е и не трябва да слагаш много,заслужава си парите.Ти онзи ден беше с нов часовник нали?
Днес гледах и видях един за теб с твоя Роби Heart Eyes и ефтин много ама веднага се сетих за теб

# 308
Янче, ако човек не те е виждал ще си помисли, че си дебела, крива, грозна. А то хубава, та хубава Mr. Green
Цял ден съм на плодоме, сокове и чайове. Кихам на всеки 5 мин.

# 309
ЛелеБубе да ти имам волята!  Peace
Иве,ще го закупя край решила съм само да си доплатя тия курсове и ще отделя пари.
Къде тоя часовник,казвай и идвам,сигурно е 15кинта.А онзи на мен ми е подарък за рождения ден,той е на Авон не е скъп но аз много го харесвах 10 кинта беше много бързо се изчерпа и на приятелката ми мъжът й счетоводител в там и ми го намери,много ме изненада.Инъче съм харесала с такава кожена каишка и елегантни капси няколко пъти се увива каишката уникален на Мис Сиксти ама 340кинта.

# 310
# 311
Немога да се ориентирам как се поръчва,и двата мога да си ги взема,но втория по ми харесва.Ти поръчваш ли от тук?

# 312
  • София
Има тема в На пазар,аз си разглеждам часовници и попаднах,пише че поръчват и идва в пощата,ама виж по обстойно.Темата е като сайта.
Има доста добри попадения,за лятото ще се "барна" с някоя скъпотийка Joy
Не съм поръчвала

# 313
  • На края на вселената!
Май не съм обяснила добре и някой ме е разбрал грешно. Според нашето педи има деца с цикъл на 9год или дори преди да ги навършат 9. Но1-2 години преди този момент е нормално да започнат да растат гърдите. Според нея именно това се случва на Лина. А не за цикъл на 7год.

# 314
  • sf
Наздраве! сипах си бяло вино,  Mr. Green
двамата сме си с Вико , другите са на тренировка.
Аз искам часовник с Емет , да сме тийм с Яна  Joy

Общи условия

Активация на акаунт