Отговори
# 315
Ох Никола докато не срути къщата няма да миряса. Баща му си е пуснал някакъв концерт и са едни танци, тип Спортакус обаче, не знам защо държи един дървен нож в ръка. Сутрин излизаме и се трае, но след следобедния сън тия дни не ходим никъде и много енергия има за изразходване. Утре следобяд му мислим детски клуб, с батути

Бубе, бързо да оздравяваш  Hug

Ками, много мила картинка наистина, няма по-голямо щастие децата ти да показват, че се обичат Grinning

Аз пък си мечтая Никола да ми се разсърди за малко и да млъкне, той и като спи не мълчи, все нещо иска, все нещо мели. Аз му се сърдя (според психоложката това не е правилно, но не ми пука) и той в такива моменти е много настоятелен, душата ми вади да се "сдобрим"

# 316
  • София
Вики а аз,Емет с "по "часовник Wink
Ками Hug

# 317
  • sf
Вики а аз,Емет с "по "часовник Wink

Joy знаеш ти какво да искаш
после ще го взема аз  hahaha

# 318
  • София
Ще го бродираш ли? Joy
Да се похваля на целия ужасен ден,нали гледам все "онези"американско канадските канали с реконструкции на къщи и тн ремонти.Проекта ми за грандиозен ремонт с обособяване на балкони и правене на още една стая се одобри от шефа,изслуша ме поклати глава и каза "подкрепям те"
Лятото ще е чудо

# 319
Иве, ще ги разделяш в отделни стаи ли? Много е хубаво всяко дете да си има стая. Ние, когато купувахме този апартамент се двоумяхме между два - единият е с три отделни спални, вярно не много големи, но три, а другият (нашия) е с две спални, но 15 квадрата тераса. И Десо като се запъна, терасата му била мечта, там щял да си спи лятото. Вярно, че като беше хубаво времето си бяхме постоянно на балкона, но зимата ти е неизползваема. И пак добре, че второто ни е момче, защото ако беше момиче със сигурност щях да съжалявам за избора. Ще правиш снимки лятото  Simple Smile

# 320
  • sf
Само като чуя ремонт и ми става лошо  Tired
Ние трябва да оправяме банята,която е в плачевно състояние. това напролет, а следващата пролет, т.е.2012 мислим да разделим децата , сегашната детска ще е на каката, а спалнята на малкия. Ние с мъжо в хола, макар че туй ме дразни като идея. някой ден може да см е в стаята на свеки  Joy
без терасата не си предтсвям да живея, към 30кв е, направо не знам как съм живяла преди  с малка тераса  Joy
туй на майтап
Иве, ама съвсем без тераса ли ще останете? А сега колко стаи имате, та ще взимате и от терасата?

Вико се къпе,че искал да си ляга. Напоследък иска рано да си легне, да си гледа филмче, не заспива веднага, но явно иска да си почива. Сигурно се изморява в градината, въпреки че спи.

# 321
  • София,
ДОбър вечер
Изчетох ВИ  Hug всички, ама вече много много не помня   Rolling Eyes
Мими идете и при ендокринолог поне и неговото мнение да чуеш , то вярно е че в днешно време децата бързо се развиват , но все пак, дано няма нищо притеснително  Hug
За палавниците назнам какво да кажа - да са живи и здрави пък другото. Wink
Янче ти супер си се уредила с логопед в къщи, я я питай дали и се идва и до Ст. град, като ми писне да я разкарвам Вероника - може и аз да пробвам тоя вариант Thinking.
Ками физиологичен разтвор можеш да капеш на малчо но не със спринцовка, а с някакво капкомерче, или от тези  ампулките  пластмасовите си взимай и капеш оттях по няколко копчици. Низитата също е добър вариант, аз я ползвам за себе си.  Peace
За овлажнителя - да кажа и аз - хубаво е да се ползва, но само когато влажността е под 30% в стаята, а над 60 % вече е вредно. Хубаво е овлажнителят да е с йонизатор, и студена пара. Peace

# 322
  • София
Марти хич няма да ги разделям,ще си правя трапезария.Сега сме хол с кухня спалня и детска, и 25 кв тераси,това не го искам въобще,зимата сняг лятото жега защото сме последен етаж,ниски парапети за което е заключено навсякъде,заради децата.Ще имам една малка и толкова.
Е има и мегдан за отделяне след време ако иска някой.Обичам да ремонтирам като в ново ще е,а колко козметика ще има покрай това,само потърквам ръце,а и като парите не са от мен и като няма да съм на пангара кефффффф,с децата ще сме при баща ми. Mr. Green

# 323
  • sf
и за какво ти е тая трапезария? по-добре сложи огради на терасите и ги ползвайте.
Ние сме намислили да направим хубава ограда, ще си вземем тенис на маса и голям басейн.
туй кога ще стане не се знае, само басейна е сигурен за туй лято  Mr. Green
за РД на вико ще идвате по бански  hahaha

# 324
  • София
За да има къде да те гощавам,после лесно ще стане на две отделни и пак ремонт Mr. Green

# 325
  • София
Иве, стискай зъби  Hug Не знам и аз какво им става, но според мен почват сега да проявяват инат.

При нас снощи пак имаше сърдене, сцени, говореше някакви направо плашещи неща. Чак в един момент, срам ме е да си призная, но се уплаших, че отключва някакво заболяване, все едно две деца имаше срещу мен - едното намръщено и ме блъска, а другото примигва с очи, като го милвам. Бях с нощницата, с която я родих, тя е една с Мечо Пух, та от това се сетих и я питах дали иска да й разкажа как се е родила, това я заинтригува, разреши да я гушна и се успокои и развесели и каза, че вече не ни се сърди. В крайна сметка си мисля, че май играе роля и се вживява в нея. Днес са били почти цял ден на Витоша, в 4 следобед още ги чакаха да се върнат. не знам колко време са стояли навън, но е много доволна, спокойна е била и в групата после. Сега четохме приказка "преди банята" и си заспа без баня  Laughing Марти, може и ти да си права, ще се разбере постепенно. Така и не можах да говоря с приятелката ми, защото се чухме снощи, но аз през цялото време бях при Кая и нямаше как да обсъждаме пред нея, сигурно чак събота и неделя ще говорим повече.

На мен ми дойде на 13, така се случи, че само баща ми беше вкъщи, много ми беше неудобно, но му казах, той реагира спокойно и ме насочи към баба ми в съседния апартамент  Laughing Но после много тактично измисли някакво оправдание за пред малката ми сестричка защо плача (че ми беше много криво от събитието), аз бях толкова блокирала, че само повтарях да не й казва.

Янче, оняден в Метро Кая ми вика „Мамо, мамо , виж, Випо!”, доста време ми трябваше да разбера за какво става дума, че не бях чувала за Випо, а тя ми показваше точно този диск.

Ками, майка ми като се роди Кая имам чувството, че не оставяше ютията Simple Smile.

Много ми е мило, като разказвате за братчетата и сестричетата Hug.

# 326
Добре, че не гладя  Whistling
Водата я няма, това много ме изнервя. Изхабих 12 л.минерална.
Градината е 7-ма, да.

# 327
  • София,
Момичета един късен, но спешен въпрос  - утре ще слизам до НОИ сутринта, някой свободен за кафе в мола на Стамболийски или този при НДК newsm78 дали ще има, и още нещо има ли магазини на ХИполенд в някой от двата МОЛА, поне и подаръците да подготвя, пътьом. newsm78

# 328
  • София
В този на Хемус има комсед,а в другия хипо.Дани как върви диетата?
ШУШИИИИ???

# 329
Хей, момичета! Не мога да сколасам да драсна два реда. Чета си ви редовно, докато кърмя малката, но до писане не стигам. Сега се възползвам, че успях да приспя всичкото домочадие и пак си крада време за мен. (Онова сутрешното дето го имах преди, ми го изяде смяната на часа Sad)

Ама през това време бая интересни и философски на места теми дръпнахте. Hug Време за книги нямам, ама тук форумът е къде къде по интересен. Wink

Ками, много ведра ми звучиш откак се е появил новия човек. И снимките видях - сияеш.
Ама жена, що тормозиш и себе си и детето, да го будиш, не разбрах. newsm78 Ако се притесняваш от препълване - ти като усетиш напрежение, стани поизцеди малко (само колкото да усетиш облекчение) и не се притеснявай, после като те привика малкия, ще си имаш мляко, ако се наложи и от другата ще дадеш. Така постепенно ще се нагласите. Това е един от малкото съвети на свеки, които приех присърце - "Не буди спящо бебе!". За по-нататък си го трансформирах в "Не закачай дете в покой" - спи или пък се е заиграло нещо самичко, не го закачам - малко спокойствие и за него и за мен.

Иве, за поведението на Ради, нищо му няма на детенце - малко по-бунтар е явно от брат си.  Peace
И Коцето напоследък ни прави напук - гледа докъде може да стигне. Много добре знае че прави беля - гледа ни в очите и се хили. При нас най-силна тежест има наказанието да му се изземе или забрани нещо любимо. Естествено, че сме стигали и до шамарче по дупето и плесник през ръката (това, когато посегна да удари татко си) - ама и ние сме хора и имаме предел. После не сме се извинявали - като се успокои се опитваме да направим анализ на ситуацията. Най-се дразня като му говорим нещо, а той почва да си тананика нещо и да си бърбори някакви измислени неща - ей това може да те изкара от кожата. Обаче в същото време ми е такъв сладунко - току измисли и каже нещо, че ни умилява или разсмива. Абе дете - и ние си го обичаме. Heart Eyes

Айка, според мен наистина при Кая може да е проблемът в това, че иска винаги да е успешна. И при Коцето го има това - затова продължава категорично да отказва да прави дори и опити да се облича сам. Какви ли не методи измисляме и не и не. И от градината единствените оплаквания са за това, иначе го хвалят, че много добре се справя на занятията, току се върне с нарисувани шестички на ръката или някакви стикерчета.

Обаче пък при нас друг проблем - напоследък с пишкането имаме изпълнения - винаги чака до последно. Виждаме го, че се тръска, върти, очевидно е, че му се ходи и като го подканяме категорично отказва да отиде и твърди, че не му се ходи. И вече като няма накъде търчи и едвам е свалил панталонките и пишка, а понякога от зор и се опишква. Тази седмица вече два пъти прави този номер и в градината. Идея нямам защо прави така. newsm78

Хайде отивам и аз да полегна, че малката през нощта се държи като новородено.

Общи условия

Активация на акаунт