Отговори
# 330
  • USA
Имам чувството, че юлчетата минават през някакъв особен период като ви чета и сравнявам. Кристиан от известно време много реве и се тръшка за щяло и не щяло и ми е много странно, защото не го правеше преди и беше по-разбран. Сега всяко нещо се оспорва, опитва се да казва "не" със заповеднически тон. Оня ден рева, че съм му казала, че не е на 5 години. На 5 бил и точка по въпроса.  Crazy И ей такива работи непрекъснато. Много ме дразнят лиготии и тръшканици и се карам, наказвам и много се изнервям от тези настроения. Виждам, че започва да се опитва да променя правилата и да се налага и да ни работи зад гърба на другия. Много ми е смешен как ходи да говори на баща си какво съм казала и какво не съм разрешила.

# 331
  • София
И мен ме топи Ники на баща си,Мама ме плесна,ами ще го плесна моля се да го облека 20 мин идва и почва да подскача,моля се да спре и накрая ми разби устата.
Да порастват и да си ги гледат жените им,аааауууу направо откачам.Добре че утре баща им поне до обед е в къщи.
Сега в главата са ми проекти цветове декор.... Heart Eyes

# 332
Ние легнахме рано. Сега се събудих от болки в гърлото. Станах да си направя компрес и чай с мед.
Даааа, децата изживяват период. Един от поредните. И този ще трябва да преодолеем.
При нас кофтито е, че съвпадна, когато мъжа ми го няма по цял ден, всеки ден. Виждат се с Дели вечер за два часа и сутрин за половин.
Този уикенд обаче е почивка и ще го водим на Владая по чукарите да го пързаляме и да сме най- накрая тримата Whistling Имахме доста дълъг период, в който изкарвахме много време заедно, тогава не осъзнавах колко ми е добре.
Лека нощ!

# 333
  • sf
ДУ
Аз и днес се оказах почивка, мъж ми ще го отнесе в тоя студ  Confused

И Вико понякога чака до последно,за да се изпишка. Ако нещо си игарем му казвам,че ще му пазя играчката и го чакам и той отива. ИНак подскача, стиска, мисля си,че го прави,защото не иска да си губи времето в тоалетната  Thinking
днес замина много щастлив, защото имат плуване.

# 334
  • София,
ДУ
Иве мерси, ориентирах се аз, ама сутринта времето ме изненада, .- нито тези по БТВ, нито тези в синоптика познаха - казаха че в София ще завали след 14 ч Mr. Green. Сега ме е страх да изляза в тва време с колата, а и не само заради времето и друга причина имам - доста по сериозна ooooh!, и щях да те питам - диетата върви, супер даже, бях зациклила около двадесет дни, но сега тръгна и за две четворки, т.е на всеки плодов на тези четворки свалям по 1,100 наведнъж, после във втория и третия качвам по малко. Обаче снощи изведнъж ме заболя корема и взе че ми дойде МЦ- ей така без да ме е боляла нито глава една седмица преди това, нито кръст, нито корем нищо - и без да се чувствам вълчи гладна както преди, отгоре на всичко е пет даже шест дни по рано newsm78, възможно ли да е нещо от диетата Rolling Eyes, надявам се че не, Embarassed по скоро от стреса тези дни покрай изпитите и покрай дядото. Embarassed
А подаръците последно останаха по нета да се поръчват. Снощи с Ицко си поговорихме  - отворило си детето и си гледа някакви лаптопи и пак ме почва дали дядо Коледа ще му го донесе, много се ядосах и направо му казах хич да не се надява, точно сега не е моментът - а и Коледата ще е една Коледа ooooh!, казах му да си избира някоя играчка и да казва коя последно Crossing Arms, вече се изяснихме че Дядо Коледа са мама и тате, та окончателно му стана ясно Embarassed, май беше малко грубо, но избесняхи то не за друго ами щото се прави на интересен, много добре знае кой какво носи, ама ей така ако му мине номера. Sick Два часа преди това се опитвах да му обесня, че тая Коледа няма да е като другите Коледи, че Дядо му е много зле и май няма да си ходим при тях,  защото е опасно, дядо е в болница, а баба е под карантина и ни е забранено да припарваме натам Crossing Arms, та каквото и да е Коледата ще си я караме скучно сами в къщи Naughty.
Исках да питам за 13 г. момиченце да ме посъветвате какво да взема - тези растящите кристали или парфюмената фабрика или там какво беше точно  newsm78 дали става?

# 335
Добро утро!
Заведох децата,Никола лесно тръгна но този път Надина не искаше.Всеки ден нещо да те изненада.Много мислих през нощта за учителката,обаче като отидох с бележката и й обесних внимателно за какво става дума тя омекна доста и неможах да си кажа цялата реч дето си бях наумила.Мисля че се усетиха как са постъпили,дано вече си имат едно наум както аз си имам за тях.
Днес ще подреждам детската стая защото е вили на могили,искам и да я поокрася малко коледно.Взимането в тва време няма да е лесно но няма начин.
Дани,добре ми звучат тези подаръци то е голямо детето!

# 336
  • София
Добро утро.

Виктор сутринта киха и ми говори носово, явно нещата вървят по познатата схема. Да изчака поне до утре, да мине Дядо Коледа. Praynig

... посъкратих Simple Smile

Лек ден. Hug

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 13:42 от uva_uva

# 337
Днес майка ще вземе Дели. Аз като че ли се влошавам. Гърлото ме боли, едва дишам.
У нас е мноооого за чистене. Един ден без вода и се насъбра куп работа. Сега се хващам в ръце, за да отметна по- бързо нещата.
На Дели поръчах Лего, което ще е от майка и татко. Това е за него. Приключих.
Един познат куриер каза, че на ден носи по 10 пратки, които са детски играчки.

# 338
Какво Лего взе Борянче?Аз не съм сигурна че е голям за Лего,а тия по-малките са ми просто една играчка.Ако се разглобява той се ядосва и мисли че се е счупила,а частите как ги разпиляват,страшно е.

# 339
ние имаме вече и лего за по-големи, една пожарна. Играе си с нея, но не може да я сглобява, трябва друг да му я направи и да му я връчи за игра  Laughing

Вчера Никола разсипа в хола едни боклучави малки кръгли бонбони, които в чашка се продават. Уж много внимателно минах с прахосмукачка, но преди малко гледам Валери мляска нещо, доволен и щастлив яде първия си бонбон  Laughing разбира се веднага му го отнех и той започна да крещи

Две годинки са трудни, на три детето се успокоява, на четири пак влиза в труден период. Което обаче е условно, защото при някои втората година започва на година и половина, съответно четвъртата маже да дойде на три и половина

Онзи ден попаднахме на Том и Джери. Никола страшно го хареса, смя се докато го гледа, а след това ни преразказва какво се е случило, кой как паднал, накого му се разглобила главата. Изтеглих му първи и втори сезон

Бубе, имаш ли профил при хомеопат. Аз като бях бременна имах едно гадно вирусче и се оправих с по няколко гранулки осцилок. и арника май ми беше казал...или арсеникум, не помня, нещо според профила ми, но рязко се подобрих, а за мен кашлиците си бяха опасни

# 340
http://www.emag.bg/13/2263/product/lego-road-construction-set-6187.aspx Това е легото. Единственото нещо, което му хареса от всичко, което го подпитах и показвах е това. Аквадудъла също ще го зарадва, защото обича да рисува. Играе с бебета, но има две. Рита топка. Подаръкът в градината е вратарски ръкавици Mr. Green Не харесва коли и писти все още.
Днес от градината са казали, че вчера е плакал за мен до обяд Sad Утре си го оставям. Другата седмица ще ходи най- много три дни и после чак догодина.
Марти, имам профил при докторката на Дели. Не знам защо изобщо не се възползвам от него. А и според мен ще ме викне, защото не сме говорили отдавна. В това време изобщо не ми се ходи. Толкова не съм боледувала никога.

# 341
  • sf
Бубе, явно бебето си взима от теб всичко и нямаш запаси за теб самата. Бързо оздравяване  Hug
Като гледам навън какаво е направо ми се реве  Confused

Хайде да обсъдим менюто за празниците ,че да ми се оправи настроението  Mr. Green
Аз ще готвя само за Бъдни вечер, на Коледа сме при баща ми. Тъкмо ще правя по-малки количества,че инак по цяла седмица ядем чушки и сърми.

# 342
  • София
АУВики първото изречение,все едно не си ти Heart Eyes
Аз за бъдни вечер ще правя сърми салата кисело зеле питка.За Коледа май няма да правя меденки,ако сме тук ще направя един незнам как се казва,посварени меса кайма малко дроб завити в бекон и в печката с гарнитура картофи и салати/това за обяд а за вечеря мезета месо сирена и вино.Може и до свеки да отскочим че свекъра ще си дойде от Полша и да ги видим само за обед.

# 343
  • sf
АУВики първото изречение,все едно не си ти Heart Eyes

в шах съм  Shocked туй пък какво трябва да значи

Аз ще правя питка, сърми, чушки с боб и чушки с ориз. нещо с чесън и ще натъкмя до 9 някакви дреболии.
На 25ти може да направя гевречета и кукли,зависи кога ще пътуваме.
Мъжо сега се обади-ще имаме гости довечера.  Confused нещо не ми се посрещат, заринала съм се с бележки, май ще взема от китасйкия,че не мис е готви пък.
Дано си дойде по обед да закара Роки,че да ми спести поне това каране. Сутринта ми занесе колата на една малка учлика. Хем карах с няма и 20км, ама натискам спирачаката и тя сякаш потъва и ахахаа като шейна, пфу, че отврат.
А снощи като взимах Вико и там пред градината е много тясно, една уличка при това затворена в горния край, тясно,та тясно. Наврях се в ъгъла покрай един джип с мисълта,че той ще тръгне докато аз го взема и ще ми е широко да обърна. Да,ама не- мотах се, шушках се, накрая я изкарах безумно успешно и цялата улица минах назаден  Joy само дето не виках "неволю,неволюююююююю "   Joy

# 344
  • София
Звуче по хомеопатски Laughing това трябва да значи

Общи условия

Активация на акаунт