Отговори
# 345
  • sf
 Joy глупости , звучи си съвсем медицински  hahaha

Да ви кажа Вико какви имена е измислил на едни човечета от един конструктор- Цано, Мано и Шешо  Joy спуках се от смях като ги чух- постоянно ги влачи , даже спят на шкафа до леглото, а през деня аз трябва да ги пазя.  hahaha

# 346
Аз ще правя сърми, чушки с боб, джуркан боб, питка и едно с хляб, орехи и чесън. Чакам с нетърпение Бъдни вечер. Миналата година не бях добре и сега ми се иска да си го изживея както трябва. На Коледа обикновено сме на гости при майките си, но може би ще направя някакви сладки с формичики заради Дели.

# 347
Родителите ни ще са вкъщи за Бъдни вечер и смятам да им оставя и те да направят нещо - сигурно аз ще направя боба, питката и чесновката (това, за което Бубето писа,голям фен съм му). Ошаф инаги правим заради традицията, но никой не го яде, чудя се дали да пропуснем

Харесах съм си два чифта дънки. Щях да си ги купя, но в главата ми прозвуча гласа на Янчето "най-хубавите ми години минаха в дънки и маратонки"  Laughing  та сега съм се зачудила дали да не променя малко стила, ама от друга страна за парка какво да се глася

Бубе, по телефона не става ли? Трябва да ти влезе в положението все пак

# 348
  • София
Ей я кажете тази чесновка как я правите?Аз правя също но без хляб

# 349
Слагам в блендера чесън, накисната среда на хляб, малко зехтин и орехи (ако не е за Бъдни вечер и малко кисело мляко) и миксирам

# 350
  • София
Кава гъстота трябва да стане?

# 351
Леле положението в детската им стая е извън контрол,повече от час като пиле в калчище.Незнам да хвърлям ли какво ли.  ooooh!Инъче окрасих на пук на мазалото там,че по-лесно.

# 352
Ще се побъркам. Майка отишла да вземе Дели от градината. Той е в истерия, иска ме мен. Креснах му по тел, казах му, че ако не тръгне остава там, той не спира да повтаря " обичам те" Sad Стоят там вече 30 мин. Обясних и на майка, че докато не го извлече на сила от там няма да се получи, тя изобщо не може да се справи.

# 353
  • София
Бубе Hug усеща Дели и издевателства над баба си.Като моите над мен,ама като баща им скръцне и почват да слушат.Обаче мен не ме устройва така,ако са по големи ще се справя ямя сега.
Уф пак ми се прави среща

# 354
Бубе в групата на Надина имаше две деца дето неискаха да тръгнат с друг освен с майка си.Бабата и дядото двамата се виждаха в чудо с едното,а на другото идваше лелята за подкрепление и пак месеци така.Виждала съм как изпадат в истерии и деца и роднини.Незнам на какво точно се дължи,имаше и случеи едно дете неискаше да тръгва от детската без приятелката си и неискаше да ходи ако нея я няма в групата.

# 355
  • София
Бубе, Велина, очевидно цари всеобща юлска истерична/и не знам каква още зараза.  Hug

Аз днес пак тръгнах на работа почти разплакана, защото Кая стана весела, облякохме я, обухме я в супер настроение и на външната врата тя заяви, че е сърдита на всички, че ще стоим всички цял ден в хола и когато ааз все пак тръгнах на работа, със закъснение, изпадна в такава истерия, че я чувах от 1ия етаж. После й минала истерията и известно време гледала само в една точка. След около един час баща й успя да я заведе на градина  Sick

Елче, и аз като теб, от една съседка приех този съвет - спящо бебе не се буди!  Naughty Не знам дали съм била права, но го следвах. Със сигурност изобщо не попречи на кърменето, но от друга страна може би допринася затова, че и до ден днешен Кая няма нормален режим.

И аз си харесах тази чесновка, у нас никога не сме я правили.

Дани,  Hug, пожелавам ти Коледата ви да е по-хубава, отколкото очаквате!

# 356
  • София
Гледах сега рецептата ми за меденки коледни ами сложна ми се вижда,нещо по лесно дайте не ми се рови назад Embarassed
Галена имам едно предложение,излизай преди да е станала нека баща и се оправя,винаги когато сме двамата с мъж ми има някакви перипети,сами ли сме всичко е гладко,но пък и по трудно.

# 357
  • USA
Дайте някакви приблизителни количества за чесновката, че колежката в Америка не може без точни инструкции  Mr. Green.

Иве, моят проблем с меденките е, че аз обичам меки Simple Smile, а повечето рецепти са за твърди, които евентуално омекват, и количествата много ми идват.

Галена, и вие сте имали трудна сутрин. При нас снощи Криси рева и се тръшка, че не иска да спи, а да гледа тв с нас. То бяха уговорки, песни, тръшкане и най-накрая с рев заспа. Много ми е мъчно така като прави, но не искам да отстъпвам, защото го усещам, че се опитва да завоюва територии, които после трудно ще си вземем. Ох, аз си мислех, че на 4 става по-лесно Simple Smile. Поне така са ми казали приятели, но и аз съм чела, че четните години са трудни.

Бубе, как са се оправили? Явно Дели усеща, че майка ти се чувства безсилна. Но на мен ми се струва, че и ти се чувстваш виновна за нещо.

Донси, много готини имена  Laughing. У нас се подвизава Чоку Моку. Тези дни гледам един сериал "Lie to me". Страшно готин. Едната героиня ми прилича на теб.

# 358
  • София
Галена имам едно предложение,излизай преди да е станала нека баща и се оправя,винаги когато сме двамата с мъж ми има някакви перипети,сами ли сме всичко е гладко,но пък и по трудно.

Иве, все едно цитираш мъжа ми от телефонния ни разговор трази сутрин, след като излязох от вкъщи  Laughing Прави сте, съгласих се Simple Smile

# 359
  • София
Велина и аз искам меки меденки,дай тайната рецепта Heart Eyes
Галена опитай,аз така се измъквах докато спят и никакви проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт