Отговори
# 360
  • USA
Иве, ще дам като намеря Simple Smile.
И при нас ако аз съм сутрин вкъщи е голяма лигня и разтакаване. Обикновено излизам преди да се събудят другите и според мъжът ми като ме няма са много по-организирани сутрин.

# 361
  • София
Велина какво ще правим с теб тогава,нещо меко за Коледа?сериозен въпрос с малко несериозна нотка Joy

# 362
  • Бургас
Еееее, тука съм дееее, не съм ви забравила. Ама вчера нямах практически време за отчет.  Peace
Не знам дали ми харесва,  измръзнала съм, там е кучи студ, ама то базата е на полето  ooooh! а в бургас ветровете си правят среща  Sick Ходя с моята кола защото не искам да съм зависима и да се прибирам в 18,30  Naughty А част от колегите се опитват да ме шашкат с работа, обаче не знаят с кой са се заФанали  Mr. Green стискайте ми палци, че да ви организирам на разпивка на Бялото  Wink
Хубави теми сте отворили...
Ивчо и той като реши да руши къщата и яко ме изнервя. Обаче сутрин като го оставям в градината е много сладичък. По десет пъти повтаря "Обичам те мамо, да се пазиш от колите, дай да те целуна по челцето, да не закъснееш за работа" и така десетина пъти  Joy преди това е изредил същия репертоар с баща си  Crazy

Яна, ще се научиш да караш, всяко начало е трудно. Обаче при мен забелязах, че колкото повече часове минаваха в каране с инструктор, толкова по-лошо карах. Докато не се наложи да седна сама зад волана и да осъзная, че няма кой да натисне спирачката вместо мен. Явявай се на изпит и живот и здраве нова кола и да караш сама. Ще обикаляш София през деня като си сама.  Wink

# 363
Да Шуши точно така се чувствам,нямам търпение да взема книжка ей тоя пусти изпит и отношението на мъжът ми.Какви ги ръси не е истина,нямал да плати остатъка от парите за курса на инструктора ако ме скъсали значи не ме бил научил,глупости на търкалета.Ако ме скъсали тая работа била безмислена.Абе колко народ го късат ума  не ми го побира така ако действа и с децата при изпити и контролни с оценките ще ги потисне яко,по-добре да ги поема само аз и да си траем и тримата,егати и психаря.Колко съм научила за три месеца повече няма на къде,другото вече е сама.Само късмет да имам на изпита!  Praynig
Ей златни мъже,тва да си излезеш спокойно за работа и той да се оправя...мечта.Сега във вторник тва ще се случи на моя.Аз съм на БЧК от 8 без 15 и ще изляза рано рано,той ще трябва да ги води и двамата.
Галенчеимам чувството че Кая го прави тва заради теб нещо.  newsm78

# 364
  • USA
Янче, аз бях сигурна, че никога няма да се науча да карам.  Laughing Сега ми е като втора природа, но още не се престрашавам да карам в БГ Simple Smile. Там бях изкарала курс, а тук сама си карах. С мъжа ми първоначално, което е доста гадничко. Ще свикнеш, ще видиш.  Hug

Шуши, на мен ми е винаги студено в работата, защото тук яко надуват климатика. Все съм увита в шалове, сака етц. Взела съм си една духалка, която работи зиме и лете и просто е голямо благо. Според мен си вземи и ти някаква такава и ще ти стане много по-приятно седенето на работа. За многото работа, впечатленията ми са, че хората повече говорят колко са заети, отколкото всъщност са заети. Много мразя мрънкала на тази тема. Имам един колега, с които вече мразя да излизам по обяд. Ще кажеш, че само той работина земята.  Rolling Eyes

# 365
  • София
Ще ходим на пазар,издивяхме Joy Joy
Велина ще карам и аз при вас Wink

# 366
  • София,
Ели браво радвам ти се ще те се справиш, знам аз че си упорита. Подкрепям Велинчето вземи си печка, то ще псвикнеш де, а и ти се падна първите работни дни в най гадното и студено време.
Яна според мен твоя мъж е за психолог и за разни там терапии - не ти. Peace Внимавай - апази наистина децата - да не им говори такива неща и да ги потиска - много е лошо така, трябва си поощрение за всичко иначе децата се стъписват и им се убива желанието за всичко. А ти хич не го слушай. Ще вземеш изпита, само това си повтаряй и ще видиш че ще стане, трябва да си много спокойно и да не показваш колко всъщност си притеснена. Знемкакво е и колко треперих и аз на изпита - и как два пъти ми гасна колата, но го взех не са ме късали, все пак и изпитващите го отчитат това че си притеснен.  Peace
Но наистина друго си е с колата - онзи ден казвах на мъжа ми - защо не ми я е купил тази кола преди три години ooooh!, за един месец вече вярвайте ми доста километърчета и навъртях. Peace.
Ние нямахме ток - близо два часа - и децата седнали Ицко пише някаква домашна на свещ, а Вероника до него и му разглежда лепенките в албума, гушкат се и си говорят - много сладки бяха, а сега дойде тока и ето ги пак се бутат и се карат  Joy

# 367
1 час и е трябвало на майка, за да го измъкне, точно час.
Велина, не знам вече за какво се чувствам виновна. Може би, че не отивам аз, че изобщо той е там и страда. От друга страна съм убедена, че трябва да ходи.
Сега се укроти нещо в неговата стая. Случва се рядко сам да се заиграе. Отивам след 10 мин.- леле, не познах стаята. 2 часа ще ми трябва да я оправя, но и той ще помага Naughty
Сготвих пилешки филенца с корнфлейкс и сусам. Направих и пилешка супа. След чистенето и готвенето днес направо мога да лягам Crazy
Днес съм ужасна, не спрях да се оплаквам Blush
Сега ще погледна за коледни сладки.

# 368
  • София
А аз като се оплаквам всеки ден Party Бубе,нали знаеш как е....ние сме си.
Не успях да забърша един коректор че затвориха ама ще има повторение по магазините.

# 369
Ще питам утре майка ми дали може да ми каже рецепта, ако не ще стъкмя някаква  Grinning

Бубе, не знам дали е съвпадение, но горе долу бях на твоя етап бременна и Никола започна да се държи по този начин. Изведнъж започна да иска всичко аз да правя и не допускаше никой друг. После като се роди Валери започна да иска да направя нещо за него точно, когато съм заета с Валери (примерно когато го кърмя, така се научих да кърмя в движение), имам чувството, че ме изпитваше, ама това е друга тема. За мен Дели изживява бременността ти, това и преди съм го казвала. Това, че бебето не се е появило не означава, че вече не може да ревнува

Ели Hug

# 370
  • София
ДУ
Марти е права,а у нас е постоянна ревноста.Ако единия иска пепеляшка,задължително другия на пук нещо друго,не че му се гледа.
Бубе успокоявайсе ами ако бяха Дели`` близнаци Wink Wink

# 371
Hug
Навън е кучешки студ  cold или на мен ми е ужасно студено  newsm78
Истерията е на лице и при нас, но вкъщи аз скърцам със зъби  Wink Мъжа ми е мека Мара, всичко прави само и само мир да има и Ина се възползва от това на 100 %
 Аз честно казано се изморих да обяснявам и на двамата  Tired
Трябва да работя, а само се мотая  Rolling Eyes

# 372
Откакто сме се събудили в 8.30 досега не е спрял да реве за всичко Crazy

# 373
  • София
В Коледно настроени е.
Незнам какво ще ги правим да ги затворим някъде всички и да се оправят сами бити нахапани и тн пиштящи

# 374
Хм, представих си аз като рева за всичко как ме възприемат околните   Rolling Eyes
Снощи беше много красиво и снежно.. днес вече не ми е толкова красиво. Освен това трябваше да изчистя снега пред входа и съвсем...

Общи условия

Активация на акаунт