Отговори
# 435
Привет, момичета  Hug
На мен ми е странно - ту ми е Коледно, ту не е. Онзи ден опаковах подаръци, голям кеф. Остана само на Ваньо да взема нещо и не себе си  Laughing Ганчо иска да ми купи зл.обеци, ама аз нещо се дърпам  Rolling Eyes До сега ми беше предстватбено, но вчера това тържество мина - много приятно. Ето  малко снимчици, на който му се гледа http://picasaweb.google.com/mimi4ela/jseoZK#5552499347240759234
Мисля и аз да заформям накакви сладки тези дни, ако остане време, че нещо много меря улиците напоследък.
На Мимко коледното тържество е утре - ще имат театър и Дядо Коледа. Дано е доволен, че тази вечер нещо не го искаше в градината, а само вкъщи  Rolling Eyes
Ками  Hug А ти пък си голяма свежарка за скорошно родила. А казвала ли съм ви как ме е старх от раждането  Blush
Янче, честита ти книжка. Безаварийно и най-скорошно каране  Wink

# 436
Хубава сватба.
Аз пък преди не исках да забременявам заради страх от раждането, а сега изобщо не ме е страх, поне засега. А и напоследък само някви разкази за лесно и бързо раждане чувам. Дано Praynig
Утре било Игнажден и бременните не трябвало да чистят, за да родят по- лесно. Поради тази причина изчистих тази вечер Mr. Green

# 437
Утре било Игнажден и бременните не трябвало да чистят, за да родят по- лесно. Поради тази причина изчистих тази вечер Mr. Green
Хм, добре, че ме светна. А могат ли да гладят  Rolling Eyes    Laughing

# 438
  • София
ДУ
Аз съм пропуснала за свадбата Мимозке,коя е булката?Има една снимка Ти си седнала а Мимико плаче ли,сърди ли се,много сладичък.
Няма да правите нищо,нито ще гладити нито ще готвите,айде спазете обичая!Аз да ви урочасам да родите като мене.
Ходихме снощи до новото пикадили и дм на околовръсното,от там забърсах коректор на лореал и един балсам за уста.Тръгваме и гледам в торбичката два малки дезодоранта,на бележката ги няма,викаме с мъж ми Радослав ги гепи,връщаме се,казвам на касиерката,а тя а това са подаръци от нас,сложи ми две червила на Ши и безацетонов лакочистител.
Легнахме без да украсим елхата,от кога се назландисваме ooooh! обаче днес няма мърдане.
Вчера бяха на вън децата около 1,5ч и Ники като стана му беше променен гласа,снищи мъж ми каза че е кашлял.Все казвам да си затварят устите,ама неговата и формата му е така че неможе. Praynig

# 439
  • Асеновград
Добро утро ,
Мими , много хубава сватба , много сте хубави ти и Мимко  Heart Eyes.
Не трябва и да изхвърляте боклук днес и какъвто човек пръв ви влезе в къщата , такава ще ви е годината.
Ние днес имаме годишнина от сватбата - 7 , кога станаха толкова изобщо не знам.Почерпете се за наше здраве -

Аз правих меденки на клечка за благотворителния базар в училището на племеницата.Ще ги продава на бройка.Моите омекнаха още на другия ден , аз исках да се задържат повече хрупкави.Правих ги по рецептата на Джули , но с 250 гр масло , глазурата този път ми се получи идеална , Тедо настоява , че това е бял шоколад.

# 440
  • София
И аз настоявам с Тедо за същото Laughing

# 441
И на мен казаха, че изобщо не трябва да се работи.
Тази сутрин в 5 се събудих от контракции. Стана ми доста притеснено. Пих хапчета. Съумях да не събудя мъжа ми. След час явно са утихнали и заспах.
Но аз вчера наистина прекалих. В мола добре потичах след Дели, после пазар с тежки торби, правене на обяд, на вечеря, чистене, простиране. Не че е кой знае какво, но аз винаги всичко върша бързо и припряно и рядко сядам да почина докато не свърша. Така, че според мен е от това. Днес ще почивам.
Дели вчера сам си приготви дрешките за тържеството. Много добре съчетава дрехите. Сега се облече целият в бежово, с ризка. Чорапите и бельото и те в този цвят Laughing Изгладихме заедно ризата. Легна си доволен. Нооооо на сутринта- олеле, майко. Яко реване. И днес да иде и ще го пусна след нова година. Единственото, което ме притеснява, че тогава май още повече ще му е гадно след дългата почивка, но искам да си е вкъщи, все пак са празници.
Ние днес ще правим суровачка.

# 442
Здравейте!
Били,честита годишнина!Много прекрасни години заедно и семейни желая!   bouquet
Мимозка супер сладки сте с Мимко,нагласени,светите,а момиченцата са принцеси!  Hug
Бубе аз съм същата като теб така върша всчико бързо и припряно,някой път все едно се наказвам егати.
Няма да спазя аз обичая защото в нас е вили на могили след уикенда,имам да чистя а и днес ми единствения ден в който да купя подарък на Димитър.Решила съм кожени ръкавици и нов колан за панталон от Арта,след малко ще тръгвам към Халите.Но така се хлъзга навън,страх ме е да не се люсна някъде.
Сутринта в градината Никола каза че го боли корема.Снощи ядоха пуканки,явно му се ходи до талетна.Стояхме 15 мин. на пейката и аз се чудя да го оставям или не,накрая му казах че няма да ходи щом не му е добре на корема да идва с мене ,а той неочаквано каза че искал в градината да си покаже новата играчка от вуйчо му.Зарадвах се че дойде ден в който сам да пожелае да остане и то сравнително скоро.Оставих го,дано отиде до тоалетна и му олекне,но ми е притеснено сега и ще се пръсна.
И аз си мисля за Дани,какво ли става.  Praynig
А забравих,реших за учителките да взема по едно малко Мерси бонбони и по една коледна свещ на Ампипур,вчера си купих за мен много са хубави и ухаят прекрасно коледно.6 к-та ще ми излязат близо 60лв.,но няма как ,неможе на едните да подаря а на другите не,така с по две деца но пък и досега не съм подарявала.Този път имам усещането че ще е хубаво да ги изненадам.

# 443
  • София
Били честито,довечера едно мезек Wink
Яна не се тревожи,щом иска сам,би хепи.
Дани и аз я мисля,Велина нещо коледно холивудски ми се крие
Галена ще ходиш ли пак в Лондон?нещо ефтинко и мъничко искам Mr. Green предварително плащам

# 444
  • София
Били, честит празник, много да се обичате и уважавате!!!   bouquet Покажи снимки на меденките. Аз май довечера ще ги правя, и аз реших с 250 гр. масло, но се чудя дали да не пропусна тази глазура със суровото яйце.

Бубе, пази се, рано е още!

Иве, сигурно все ще ходя догодина, но засега нищо конкретно, така че изобщо не знам кога  Hug ако не е спешно, ще ти пиша, като се отвори път.

Кати нещо пак ни изостави, забелязвате ли?

Ние украсихме снощи елхата. Купихме си и машина за хляб, но не остана време да в пробваме, днес ще е първият хляб Grinning

Яна, аз не бих се притеснявала толкова, ако наистина много го боли, те би трябвало да ти се обадят. Браво на него, че е поискал да отиде сам!

Кая ме изненада, каза че госпожата, която много харесвам, им била казала, че ще им изсипе яденето във врата  Shocked Хем не ми се вярва, хем просто не виждам откъде иначе ще е чула този израз.

# 445
Така едно време в комунизма ни говориха леличките,ако е истина просто думи нямам Галенче.
Иве,твоят крем е матиращ така ли,при нас в аптеката има на твоята фирма само защитен аз искам някакъв за първи бръчки.

# 446
  • Асеновград
Мезек-а е за лятото , довечера сме на червено вино , наше производство.Да видим как ще се оправя с готвенето за кума вегетарианец.
Един тъп въпрос може ли - как точно ще подарите подаръците на учителките?Едната ще я видите сутринта , другата следобед , така ли , на всяка лично или сутринта ги давате и те да си ги разпределят.И лелята , аз изобщо никога не съм я виждала , дори не знам как се казва , Тедо не ще да ми каже.Сутрин го води Гошо , а следобед тя си е тръгнала , та за нея подарък да има ли ?

Коя глазура?Яйцето с какао дето се маже върху топлите меденки ли?Или белтъчната глазура за украсяване?
Ако е яйцето с какао , хич и няма да си личи , че си го пропуснала , ако е другото - много е вкусно и много си отива с вкуса на меденките , аз като украся слагам във фурната за 20 мин на 50 градуса и вентилатор да изсъхне и то става като изпечена целувка на вкус.Може да украсиш с шоколад или готови бои , продават в метро , направо с тубата рисуваш.

# 447
добро утро
И Ева днес имат тържество, отиде накефена сутринта, скъм 13.00 ще ходим да си я вземем.Мъж ами я заведе и като ги видели казали, оооо за Ева няма подарък ,тя не беше предвидена Laughing.А аз съм дала пари дори по една мама и по телефона съм им се обадила да знаят че ще присъства на тържеството.Помнят от днес за утре  CrazyНакрая направили едно пликче и за нея де, мъжа ми дал пари отново Grinning.Не съм за 9 лв,но сега като отида да я взема ще им кажа  Crossing ArmsСамо се чудя дали да изведа Вики, струва ми се малко влажно навън ,ама ако му сложа дъждобрана няма да е проблем нали?????
Били , честита годишнина   bouquet
Някой ползвал ли е Инфакол( връщам ви малко назад във времето  Laughing ) ?/Пише ,че трябва да се дава преди всяко хранене за да имало ефект.Аз не искам да давам всеки път , неговите колики не са много остри  Thinking
Мими  HugПрекрасни сте на снимките Grinning
Мислех днес да чистя ,но заради празника ще отложа за утре  Mr. Green
Бубе, пази се   bouquet

# 448
  • София
Яна за първи бръчки и матиращ е моя,иди в някоя по голяма аптека,4 вида са кремовете според типа на кожата.
Галенааз понякога вярвам повече на децата,ама във вашия случай незнам.Свиркай като тръгнеш за към английскито.
Бубе не се претоварвай нали още 2 срещи трябва да направим Hug
Ками поне два приема на ден трябва да има за да се натрупа и да действа.Слагай си дъждобрава аз много го ползвах нашия,духа студ дъжд,без него не излизах

# 449
 wavey
Зарината съм от работа  ooooh! а и нещо се разболявам  Rolling Eyes
Едва вчера стигнах да украсим вкъщи, Ина много се забавляваше  докато ми "помагаше"Laughing
С подаръците съм до никъде, а и време няма да имам  ooooh!
Яна, честита книжка   bouquet Hug  bouquet Hug Страхотна си   bouquet
Били, честита годишнина   bouquet
Бубе, наистина си се попреумирила  Hug
Мимозка, страхотни снимки и ти и Мимко сияете  Hug
Хубав ден на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт