Отговори
# 450
  • София
на янчето   честито!
 Grinningна били честита годишнина!   bouquet
на бубето - като знам и аз какво правех, та те разбирам, но гледай да се попазваш малко повче  Hug
на ками за инфакола - давах само това на коки, по принцип няма проблем колкото и да даваш, защото той не се натрупва, а се изпишква, пише го и в инструкциите, така че не се притеснявай. аз гледах да го давам до 3 пъти на деня. Peace
на коки утре му е тържеството, утре мисля и за учителките подаръци, накрая реших да са шалове, не кошница, както бях решила да взаимствам идея, ама са хубави де Sunglasses
веси стягвай се никакви болести по празниците Naughty
и накрая, мимозка, много хубави снимки, обичам сватби да му се не види  Blush

п.п. ние метнахме боклука сутринта дано не е за лошо..... не знаех че не трябва Confused

# 451
Билянче, забравих- Честит празник! Бъдете здрави и много щастливи  bouquet
Били, аз ги дадох на едната учителка. Тя ги е раздала. Имаше и подарък за сестрата, защото тя много се грижи за Дели от първия ден. Него той си го подари. Днес мъжът ми каза, че едната учителка му благодарила за подаръка и се личало колко е трогната. Зарадвах се.
Аз този път съм твърдо убедена, че ще родя окло термин, но определено се изплаших.

# 452
А предишния как си мислеше, че ще родиш? И аз съм като теб и Янчето, бързам да свърша всичко и не спирам докато не го направя, обаче животът ни прави такива. Ако си имахме чистачка, готвачка, детегледачка, знаеш ли как лежерно щяхме да го раздаваме

Ками, къде спи Вики? Мен би ме издразнило много това за подаръка Confused На Никола му давах инфакол докато не установя, че не върша работа при него, като започнах бебинос и му спряха коликите. На Валери започнах да му давам уж профилактично, но той пък въобще нямаше колики и спрях, иначе в началото няколко дни съм му давала по половин капкомер, по няколко ъпти на ден. Както Ели е писала, то не се усвоява

Ние онзи ден загубихме якето на Валери в Сердика (по принцип не го водя там с яке, но този път по настояване на Д му го взех) и вчера ходихме до дъмол да търсим ново. Аз исках да поръчваме, защото има едно от Никола, което за момента му е много точно и един космонавт и все ще изкара няколко седмици, Десо обаче държеше да му вземем.Харесахме няколко, едното в Маркс енд Спенсър, което струваше 70 лв, а в сайта е 15 лири, едно в МК, което струваше 110 лв, а в сайта е 22 лири...приказка. Накрая взехме едно от есприт, с полар от вътре и непромокаемо отвън, добре му седи и е червено (аз правя струвам все на червено се хвърлям  Laughing), струваше 70 лв, нямаше намаление, но сравнено с другите си беше направо изгодно. По този повод гледах после сайта на некст, защото ми направи впечатление, че са  много надути цените в магазина (не че съм очаквала друго) и видях, че некст имат доставка до Бг срещу 5 евро

Галена, изумена съм от такова изказване Shocked Нали изрично каза, че няма да ги насилва за храна. Магазинът е боте, и аз съм влюбена, въпреки че в момента въобщене нося такива дрехи. Кажи за календарите, моля те - кога ще са готови? Тържеството на 22 ли беше, аз се чудя дали да го пускам

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 12:50 от марисса

# 453
  • София
За същия магазин говоря, на сестра ми коледните подаръци са оттам, и аз харесах поли, нещо не улучих номер, но много ми хареса стилът им.

И аз като теб съм учудена, но Кая неколкократно ми е казвала, още от самото начало, че я карат насила да яде домати и грах, и въпреки че им обяснява, както съм я инструктирала, да не я карат да яде, каквото не обича, те продължавали. М/у другото мъжът ми не харесва учителката колкото мен, смята, че пред нас така се държи, но не е точно такава каквато изглежда (това защото я сравнява с учителката в яслата, която много много не говореше пред нас, но се справяше наистина страхотно с децата). Обикновено той винаги излиза прав, а аз - наивно-заблудена. Надявам се този път да не е така, въпреки всичко. Но това за храната си е притеснително. Чудя се дали да говоря с тях, не искам да се настройват с/у нас, много е тънко...Тържеството май е утре, най-добре питай Цвети, че аз съм една информирана... календари няма още, даже не знам кога ще работят по празниците, ще ги питам утре.

# 454
  • София
Галена а как сте сутрин?
Мисля че мъжа ти е прав Peace

# 455
Благодаря, момичета  Blush  Hug Иве, сватбата е на наше приятелско семейство- момиченцето им е с Мариянко на години, кандидат-снаха  Wink Ели, и аз обичам сватбите, ама на последните все съм бременна  Grinning
Били, честита ви годишнина. Още дълги години любов и хармония    bouquet
В ХИТ откриха аптека, в която има на Ивето козметиката  Party Има и на Веледа бебешката серия. Някой има ли наблюдение? Чудя се дали такава да взема/малко скъпичко ми се вижда/ или пак на Себамед да заложа newsm78

# 456
  • София
Бих предложила за бебето нахтхерцен Peace Това по препоръка на дерм.Ангелова ползвах много доволна съм

# 457
взех Ева от градина, харесало й е ,ама разказа й е доста кратък  Laughing Попитах госпожата за случилото се с парите , тя прехвърли топката на другата  Rolling Eyes Постояхме навън един час, времето е приятно и ме е яд че не изведох малкият.
При нас на спалнята спи Марти  Grinning , по лесно ми е за нощните хранения.Аз също мисля че той няма колики, поне не силни.Боли го корема след хранене защото яде бързо и на екс  Laughing, направо му чувам гълтоците в началото как слизат в стомахчето  Rolling Eyes
Мими, аз взех шампоан за тяло и коса на Чико, голям е , мисля че ще го ползвам дълго( Ева имаше подарък на Бюбхен шампоан и го ползвахме близо година  Laughing) .Мажа само с преварен зехтин , нищо за дупе , отвреме навреме Бочко  PeaceИначе аз лично бих заложила на Себамед или Мустела:peace:Еав я миех в началото с бръснарски чист сапун ,който за съжаление сега никъде на намерихме

# 458
Аз Инфакол давах след четири часа на няколко приема. Не помогна. Но при Дели бяха супер леки колики.
Ориентирала съм се към Веледа, но ще видя и козметиката, която казва Ивето.
Марти, миналият път все си мислех, че ще родя много рано, аха всеки момент бях в напрежение. Кошмар Embarassed
Ходих до Хит. Взех си шприц. Мисля да правя сладките на Танита, но във вариант на формички и пак да ги слепя с мармалад.
В Евроленд беше голяма блъсканица, явно хората взимаха дребни подаръчето от там.
Иска ми се да не ходя чак до градината и обратно, но като знам, че ще прави циркове на майка и .... Аз ще си отида бавно, бавно Grinning

# 459
  • София
бавно, бавно..!

Иве, спокойна беше. Като цяло им аподобрение, да видим, да не се хваля предварително.

Аз Мустела ползвах, много бях доволна, но не знам дали живот и здраве пак това бих взела за второ бебче - като знам по колко малко се ползва, може би бих купила Веледа или нещо подобно, за да няма парабени и други неприятни съставки.

# 460
мустела вече няма парабени, пречистили са я, а мирише страхотно, направо съм пристрастена Simple Smile биото ми мирише гадно

Ками, това е идеалния вариант за нощни кърмения Peace

Нищо не ми е казвал Никола за хранене, но ако това се е случило през декември няма и как да ми каже. И Десо не я хареса в началото колкото аз, но все още си мисля, че ми е правилна преценката за нея. Съдя по Никола, той никога няма да прегърне и целуне чужд човек, ако не го харесва. При всички случаи ще разпитвам от тук насетне много по-обстойно

Валери ходи по мебелите много упорито - отказва вече да лази, само така се придвижва. Какво нещо е, Никола само лазеше дълго време, отказваше да ходи, това точно обратното, а уж и двамата съм ги стимулирала по един и същи начин да лазят, не съм ги изправяла на крака...

Мими, забравих да ти кажа, че сте страхотни - Мимко не случайно е с две дами, а ти си много хубава бременна, качила ли си нещо въобще? Полицейска кола има много хубава на дупло, около 30 лв

# 461
и аз харесвам много Мустела, крема за студ и вятър е уникален  Peace
Аз все още го храня в обичайната поза , легнала не ми е удобно , но явно той като порастне още малко ще се нагодим един към друг  Laughing Иска да крачи момчето   LaughingАз си представих следващата Коледа вкъщи каква  ще е лудница с прохождащият Вики и ми стана много мило  Heart Eyes
В Фейсбук м/у другото прочетох един пост на Рокси и ми стана гадно, дано всичко е наред с Никсъна  Praynig

# 462
  • София
Ками како прочете,много ги мисля  Praynig

# 463
Хихи, Марти, мерси  Hug  цели +12 съм за сега, а има още доста Crazy Не съм пазарувала нищо за бебчето, мисля да правя това след НГ, а в другата тема има вече родени 3 февруарчета  Rolling Eyes Мариян все още си го къпя с Чико -харесва ми как мирише. Мустелата не съм я пробвала...но може да опитам Simple Smile
Новото пет на Мариян е, че иска от Дядо Коледа влакчето Томас, при положение, че вече съм му купила каквото беше поискал  Twisted Evil

# 464
  • Асеновград
И Тедо иска влакчето Томас , но не знае , че е влакчето Томас.Искал едно влакче с очи и уста , дето се усмихва  Laughing.Но той иска всичко от рекламите.

Общи условия

Активация на акаунт