Аз бачках, после водих Вико на док. Гърлото и гърдите са чисти. Но хремата и кашлицата продължават. През нощта нямаше спирка. Сега спи сърдит, защото му се скарах. Напика се два пъти днес и то нарочно, единия път беше в поликлиниката. Гледа ме хилейки се и ми казва,аз си намокрих гащите. КАто питам защо не ми е казал, казва,ами нарочно,не исках
не знам как да процедирам. Може би ще се правя,че не ми пука, ще сменям гащи, пък да видим. Утре свеки се смени,та ще го гледа дообяд.
И аз прочетох на Рокси коментара, не ми се гадaе. Странно ми е защо въобще не споделя с нас. Аз ви чувствам много близки,но все забравям,че не за всички е така.
Ох, Дани беше писала оня ден в другата ни тема,че цял ден се разправя с доктори по телефона на 200км. дано дядото е добре
но и в скайп я няма 
Голям смях днес с неговото пикане.Дори и кака си напишка по ръката 
Сега пак подкашля заради задна хрема, но Галя казва че нищо няма да й дава- няма узряла болест , щяла да го израстне
.

,или нагоре?????
дано да е зад гърба им всичко. Не мисля, че има нещо лично против нас, просто в такива моменти на човек не му се пише, изпитала съм го