Отговори
# 465
  • sf
ДД
Аз бачках, после водих Вико на док. Гърлото и гърдите са чисти. Но хремата и кашлицата продължават. През нощта нямаше спирка. Сега спи сърдит, защото му се скарах. Напика се два пъти днес и то нарочно, единия път беше в поликлиниката. Гледа ме хилейки се и ми казва,аз си намокрих гащите. КАто питам защо не ми е казал, казва,ами нарочно,не исках  ooooh! не знам как да процедирам. Може би ще се правя,че не ми пука, ще сменям гащи, пък да видим.
Утре свеки се смени,та ще го гледа дообяд.
И аз прочетох на Рокси коментара, не ми се гадaе. Странно ми е защо въобще не споделя с нас. Аз ви чувствам много близки,но все забравям,че не за всички е така.
Ох, Дани беше писала оня ден в другата ни тема,че цял ден се разправя с доктори по телефона на 200км. дано дядото е добре  Praynig но и в скайп я няма  Praynig

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 16:45 от donsita

# 466
леле малкият само ме опишква, а сега беше чист фонтан, насочил пишлето нагоре и пика навсякъде- по стената, по леглото , по мен и себе си  JoyГолям смях днес с неговото пикане.Дори и кака си напишка по ръката Grinning
Дано при Дани има добри новини  Praynig

# 467
  • София
Прочетох и аз на Рокси поста... Умът ми не го побира, три пъти го четох. Само се моля вече всичко да е зад гърба им  Praynig

# 468
Добре де кажете какъв е този пост!Аз на Хриси не смея покана да й пратя толкова време във фейса.Незнам дали ще приеме.Имах усещането,че последните месеци когато беше на линия някак разбираше моите постове погрешно,някак се дразнеше.Дано всичко да е наред!

# 469
  • София
Надявам се да ни чете,да знае че сме с нея и с Никсъна.
Ками Ева колко време кашля и кога,като почнахте с хомеопатията?

# 470
Ками, да видиш какво е с мъж Mr. Green
Сега го взех Дели. Зарадва се много на подаръка си от дядо Коледа от ДГ. Били ги направили зайчета. Бяха им подарили и пликче с лакомства.
Смесили са всички групи за тържеството и Дели ме попита дали дядо Коледа е истински. Сигурно е чул коментар от по- големите дечица.

# 471
Бубе днес ме опишква 4 пъти  Mr. Green Голяма веселба падна сега когато се и изака,Ева се смя 5 мин без да спира Laughing
Миналата година октомври месец след ларингит кашлицата й продължи два месеца, като кашляше през деня 2-3 пъти ,но през ноща иамше 2 пристъпа и повръщаше храчки.Тогава се запознах с Галя , кашлицата й спря след месец и нещо.След това пак се появяваше но за кратко- 2-3 дена( нощи по скоро ) и след това край PeaceСега пак подкашля заради задна хрема, но Галя казва че нищо няма да й дава- няма узряла болест , щяла да го израстне  Peace
А Ева каза че тази година дядо Коледа бил друг , много висок , стигал до тавана Laughing

# 472
  • USA
Ками, слагаш една салфетка отгоре и действаш Simple Smile.  

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 18:09 от Winx

# 473
  • На края на вселената!
Днес Дядо Коледа е минал през ДГ и донесъл на Кати пликче с шоколади (милка, киндер и фигурка на дядката) и подарък. Подаръците нямаше да се отварят, но са ги отворили. От нашия фризьорски салон с пластелин няма гребена, ножицата и още някакви неща. Та сега щяли да ги търсят. Казва, че е плакала, но ми разказа за театъра и я било страх от кукла със страшни очила.

Дано Хриси и Никсъна са добре  Hug

Вики, да не те пробва човека с напишкването?

# 474
  • sf

Вики, да не те пробва човека с напишкването?

Ами аз туй си мисля, за това няма да му креща, мисля,че ще е погрешно.

От нашия фр. салон всичко ства на малки парченца пластелин, беля си взех с него. но са зарязали пластелина отворен и е изсъхнал  Mr. Green

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 19:45 от donsita

# 475
момичета коя от вас е ползвала шезлонг, каква марка и доволни ли сте??
освен това ме интересува нещо за пишката му, аз трябва ли да я слагам в някоя посока??тя си е твърдо застанала надясно, трябва ли да я обръщам и наляво  newsm78,или нагоре?????
бях забравила колко много памперси отиват на ден за новороденото ooooh!В последният час и половина се изака 3 пъти #Crazy

# 476
настръхнах Cry дано да е зад гърба им всичко. Не мисля, че има нещо лично против нас, просто в такива моменти на човек не му се пише, изпитала съм го

Цитат
Ками, да видиш какво е с мъж

и аз това си помислих  Laughing сетих се за един епизод от отчаяни съпруги, когато Линет разбира, че е бременна с вторите близнаци. Тя отчаяна, не иска бебетата, а Том Скаво й казва "не се отчайвай, може да са момичета" Линет: "няма как, винаги са момчета, крият ти разни неща в обувките и те опикават цялата"  Laughing

Ками, както му е така, не го пипай Laughing Ками, ако искаш, давам ти моя шезлонг. Купихме го август месец за при майка ми, ползван е малко, запазен е, пере се и съхне бързо. На бебе конфорт е, има абсолютно легнало положение, става за новородено. Ако искаш, ползвай го докато го израстне Виктор и ще ми го върнеш след това Simple Smile

# 477
ее Марти Hug, бих се възползвала , защото само се зариваме с неща за кратко време и после се чудим къде да ги сложим Hug
Колко често е нормално да ака кърмачето????

# 478
Дано вече всичко лошо е зад гърбът им!  Peace
Взех Никола пресипнал и леко покашлящ.Галя е с изключен телефон,идеи какво да дам?Утре трябва да е на градина при всички случеи.  Sad

# 479
Ками, звънкай ми, когато ти  удобно да го вземеш  Hug Моите и двамата в началото акаха минимум по 7-8 пъти, после разредиха Laughing нормално е и въобще да не ака с дни, ако е само на кърма обаче

Янче  Hug натъпчи го с вит с. При Галя имате ли едно основно лекарство, което да се пие във всички случаи?

Общи условия

Активация на акаунт