Отговори
# 495
Аз отново ще подкрепя Марти и за забелването и съм твърдо убедена в това. Не сме по- умни от природата. Разбира се има и патологии.
На Дели д-р Бранков искаше да прави операция на пъпчето, когато беше на годинка, но аз отказах. Все още му е издадено навън, но по това което чета не може да е проблем. Педиатърката и хомеопатката са против операция Peace

# 496
  • Sofia
ДУ!
Аз съм тук и ви чета, но не ми остава време да пиша.
Дано при Хриси и Дани нещата вече да са наред и лошото да остане зад гърба им.  Praynig
Искам съвет:
Сашо в петък се прибра с издрано лице. Ама сериозно издрано -  около очите и челото. Спречкали се с някакво момиченце за играчка. Учителката казва, че вината не е негова. Чудя се дали е правилно да му кажа ако някой посяга към лицето му да не го плясва през ръцете ... Ами то така следващия път може и по-сериозни поражения да има  Praynig
При нас коледното тържество мина. Имаме си преса за пластелин  ooooh!
При нас по странен начин всяко дете има в повече календари от поръчаните и ние трябва да си ги плащаме ...  #Cussing out Добре, че има на кой да давам Grinning

Малко по бебшките теми:
Ползвала съм КЛОРАН. За малката също това ползвам, ама ми свършва шампоана и мисля да мина на друг. За разлика от брат си, Диди има крусти. Дайте препоръка с какво да мия. Иначе - за дупето - Бочко и в началото имахме сериозно подсичане до рана чак - тогава ползвахме Судокрем (не е за непрекъснато ползване - има много цинк).
Ками, като пита за пишата - аз на училището Мама бях питала това и тогава лекторката ми се изсмя и каза - вие и да го сложите нагоре то пак ще си заеме естествената позиция. Така че - предложения много. Относно мъжката дейност по забелването - ами давай както са ти описали. За съжаление при Сашо не е забелено на 100% .... И аз знам, че нашите са има доста ядове с не до край забелено при брат ми ......

Ох - олях се. Ще се включа по темите малко по-натам, че сега ми е леееко лудница  Crazy

# 497
Добро утро!
В крайна сметка Никола е болен и аз не отидох на БЧК.Снощи повърна и след това вдигна темп.Немога да намеря термометъра и никой идея си няма къде е.Бях дала вит. ц,осцил. чудих се какво да дам незнам и колко темп имаше,накрая дадох меркуриус.Дано днес се свържа с Галя,определено е гърло.Мойто педи ще ми изпише АБ,то ми е ясно.
Чувствам се ужасно в такива моменти,никакви планове неможеш да си правиш с деца.Всеки има работа,задължения и все аз си зарязвам делата като няма кой.Тва е то,а довечера е на кака му тържеството ще умувам дотогава как и какво.
На Никола въобще не е забелена,но Галя ми препоръча хирург,изчисти го бактериално.Той има две лекарства от септември месец октомври,оттогава не е пил и то те са за апетита,а първото пък бях го предозирала затова и незнам какво да дам от това което имам.

# 498
  • На края на вселената!
Яна, предлагам да опиташ с септилин сироп (4-5 пъти по 1ч.л. - това е висока доза), клеева тинктура в носа разредена, ако можеш да пробуташ да я пие след хранене като сироп също става - да остане на гърлото. Като се пие през устата може неразредена - 20 капки, но това  за вързарстен ми го казаха, не за дете, тоест не знам дали става за дете. Може и сребърна вода. Чисти носа с нещо, със сигурност и там ще тръгне. Не знам можеш ли да дадеш цитросепт. При всички положения наливай с течности колкото поеме. Сещам се за мед, зехтин (олио) и ракия равни количества и се взима по 1лъжичка. Мед и сода също. Виж и ти в нета за природно лечение на гърло и прецени какво ще мине при Никола. Да оздравява бързо.  А БЧК ще го минеш, жалко за парите ти.

Тези дни ще ми спрат нета, ако ме няма не се чудете.

# 499
  • Асеновград
Добро утро ,
трудно станахме тази сутин  Tired.
Може ли и аз да си дам компетентното мнение за пишката - докато Тедо беше с памперс я слагаш надолу , в противен случай всичко от кръста нагоре беше опикано.Откак е с гащи я слагам нагоре , Гошо казва , че така е по-удобно , то не че се задържа много в тая позиция де , особено като се обува сам.
Искре , и аз много мисля за това.Трябва някак да ги научим да се защитават , но специално Тедо още не може да усети кога може да плясне и кога не.Казвам му да казва - не ме удряй и да казва на учителката.Наше приятелско семейство имат момиченце точно една година по-малка от Тедо и на ръст и на килограми наполовина.Ами тая малка фога прекрасно осъзнава , че е слаба физически и когато иска да постигне нещо , хапе и драска.
Дано Дани пише скоро с добри новини Praynig.
За Рокси също много мисля , живота и се обърна на 180 градуса.Мисля си , че ни отбягва , защото ще питаме , не от лошо , от загриженост , но тя не е готова да изрече всичко през което са минали на глас.Надявам се да ни чете и да знае , че сме с нея.Надявам се Ники да е добре и един ден да се върнат при нас.Време има , нали ще се пенсионираме в темата  Laughing.
Яна  Hug , да се оправя бързо.

# 500
  • София
ДУ
Сдухана съм,почнах да ям пак и трябва да се взема в ръце...
Яна дано днес се свържеш с Г,да минава бързо.
Ками просто почиствай леко.А моя мъж снощи ми обесни че естествената поза е нагоре,защото ние големите знаем защо Wink на прегледите за стерилитет са му казали само широки боксерки.
Снощи ми се обади една майка от групата че събират пари за подарък на учителките-5лв днес ще види колко ще дадът и какво може да се купи в сряда-ще видим каво ще стане Laughing
Свършило ми е кафето

# 501
Леле аз сънувам кошмари с това,че ще се събудя и няма да имам кафе.  Joy
Свързах се с Галя,каза че има такъв грип в момента точно такъв,с повръщане,гърло.В 12ч. сме при нея.

# 502
Мен не ме притеснява, че някой ще му посегне на Никола, в повечето такива случаи на тази възраст не могат да го наранят. Но от драскане, хапане, а и бутане ме е страх  Praynig В детската градина имаше една, която много зверски ме щипеше, аз никога не отвръщах, така ме бяха учили. Казвах на госпожата, което сега ми е малко дразнещо, но признавам, че за възрастта им "обаждането на моля другарката" е някакво разрешение...та мисълта ми беше, че по-агресивните деца си избират обикновено такива деца, които знаят, че няма да им отвърнат. Никола мина през един агресивен период и ми правеше впечатление, че все налита на по-големи, защото те няма да му паднат на нивото да го ошамарят. Докато веднъж на един РД се спречкаха с едно на неговата възраст, онова май го поопердашило, защото до края на РД Никола странеше от него, не искал да са приятели вече (те въобще не бяха Wink)

точно това щях да кажа за широките боксерки, ама те не придържат нагоре

Янче Hug

# 503
  • София
Да вее се.Стига с тези П,и без това само ме ядосват а и да им мисля за ........
 Joy Joy
Вече не искам нищо да правя за Бъдни вечер и Коледа,Вики ми се измъкна за гости сега търся друго място.
Днес е лунната диета т 10ч сутринта до 10,3 утре сутрин може сок вода чай,аз ще се пробвам на плодове.
ЩЕ ИМАМ КАФЕ мъж ми се прибра че забравил телефона и го пратих,вече се научих да пия нес кафето си без захар

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 09:31 от Ива&СиЕ

# 504
Хелоу и от мен.
Тази сутрин пак имаше мрън-мрън от Мариян - не искал на градина. А като отиде там с влиза с кеф и тичане. Пробва ме нещо, дали ще мине номера  Wink
Бързо да се оправя Никола  Hug

# 505
  • София
Момичета някой да е виждал широк колан т.кафяв някъде?
Бубе четох че в Сердика имало ДК нали вие бяхте?Ние оставаме без да видим дядката и се чудя дали да не ги заведа и той да им даде приготвените подаръци?

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 14:35 от Ива&СиЕ

# 506
Иве, миналата или по-моналата седмица имаше дядо Коледа в Сердика (до голямата елха на минус едно при Хипо). Никола му пя, говориха си, дядката пита "написа ли писмото, какво искаш", Никола му отговаря "багер с изваждащо се рамо" и онзи вместо да каже "няма такъв багер" или нещо от сорта му вика "джуджетата го правят, чакай го на Коледа"  ooooh! няма откъде да взема такъв багер, за мен това си е кран с гребло, сори, не ги произвеждат производителите на играчки. Както и да е де, на всяко дете имаше по нещо дребно - меко животинче с няколко маркера за оцветяване. Валери много го хареса и Никола се канеше пак да се нареди, за да вземе и за него, но така и не го засякохме дядката повече. Сега в неделя имаше нещо пак там, но минахме транзит и не видях какво. Бубето писа, че са ходили, май в неделя беше, сигурно пак е раздавал подаръци. Отделно обикаляха едно еленче и още нещо неустановено из мола и се здрависваха с децата. Хайде води ги и ми звънни да се видим Hug звънни им да ги питаш най-добре

# 507
  • София
Марти нещо ми се върти в главата за тази играчка която иска Никола,гледали ли сте брошурите на лего?Защото моя ники от там е харесал едно такова чудо.Аз ходих до джъмбо купих писта за Ники и каляска за Ради ooooh! купих и костюм за дядо коледа намерих и "манекен"за 25 който ще им донесе подаръците. JoyМоже и да дойдам до Сердика ще ти звънна преди това.
Аз отнесох един шал кафяв едини ръкавици за "пред блока"свалящи се пръсти едно полу бяло15лв и дънки за 9лв забележете за бременни Laughing обаче като ги видях веднага ми изникнаха едни идеи за поправка и ще станат супер.Ще показвам на срещата.Народ народ,разглеждам аз и чувам един мъж говори по тел с жена си,Няма Барби маникюр,потупах го и му го показ.Не си мислете че беше хубав,даже и не го видях "обикновен",но ми стана жал като ги пратят,както и моя и все "нямаше"

# 508
привет
Излезнах с малкия до един квартален магазин за да взема на мъжа ми нещо за Коледа ,но нищо не харесах  ConfusedМай ще остане без подарък той.
За пишката нашата педи каза че било още рано ,след като направи месец ще ни обясни.Аз съм в чуденка, но май ще почиствам като издърпвам и това е (не че знам как се прави де), то всъщност това ли е забелването newsm78.Ще го мисля след 5 дена Mr. Green
Яна пиши как е минало при Галя Hug
Марти ,само люлка ми липсва вкъщи Laughing, мъжа ми ще полудее- изобщо не обича да се зарива в разни неща.

# 509
  • София
Ками люлката много ми помагаше за коликите на бебетата

Общи условия

Активация на акаунт