На Дели д-р Бранков искаше да прави операция на пъпчето, когато беше на годинка, но аз отказах. Все още му е издадено навън, но по това което чета не може да е проблем. Педиатърката и хомеопатката са против операция

Добре, че има на кой да давам 
.
.
, да се оправя бързо.
на прегледите за стерилитет са му казали само широки боксерки.
В детската градина имаше една, която много зверски ме щипеше, аз никога не отвръщах, така ме бяха учили. Казвах на госпожата, което сега ми е малко дразнещо, но признавам, че за възрастта им "обаждането на моля другарката" е някакво разрешение...та мисълта ми беше, че по-агресивните деца си избират обикновено такива деца, които знаят, че няма да им отвърнат. Никола мина през един агресивен период и ми правеше впечатление, че все налита на по-големи, защото те няма да му паднат на нивото да го ошамарят. Докато веднъж на един РД се спречкаха с едно на неговата възраст, онова май го поопердашило, защото до края на РД Никола странеше от него, не искал да са приятели вече (те въобще не бяха
)

няма откъде да взема такъв багер, за мен това си е кран с гребло, сори, не ги произвеждат производителите на играчки. Както и да е де, на всяко дете имаше по нещо дребно - меко животинче с няколко маркера за оцветяване. Валери много го хареса и Никола се канеше пак да се нареди, за да вземе и за него, но така и не го засякохме дядката повече. Сега в неделя имаше нещо пак там, но минахме транзит и не видях какво. Бубето писа, че са ходили, май в неделя беше, сигурно пак е раздавал подаръци. Отделно обикаляха едно еленче и още нещо неустановено из мола и се здрависваха с децата. Хайде води ги и ми звънни да се видим
звънни им да ги питаш най-добре
купих и костюм за дядо коледа намерих и "манекен"за 25 който ще им донесе подаръците.
Може и да дойдам до Сердика ще ти звънна преди това.
.Ще го мисля след 5 дена 
Препоръчани теми