Отговори
# 510
Бяхме при Галя,даде ми лекарство на обед му го дадох но се разкашля доста от него,тя каза че така става.Само,че сега отивам на тържеството на Надина и дано там не кашля,че няма къде да го оставя.Половината деца са болни от групата й та ще ги водят само за тържеството,а и всички кашлят какво да ви кажа.Супер ми е напрегнато и не ми се ходи никъде,един път да мине това тържество.Инъче Никола няма темп.,жизнен е,похапва солети,пие течности.Ще видим утре как ще е.
И аз съжалявам,че не си взех люлка неможах да се преборя с Димитър.Клара имаше и колкото пъти ходих в тях и го слагах той се унасяше и заспиваше,удобство  си е и някак ги успокоява.
Записах се сега за понеделник за БЧК,дано тоя път имам късмет да отметна и това от главата си.

# 511
Иве, ще ги прегледам сега Hug Откъде взимаш дънки за 9 лв, било то и за бременни?!? Ради ме кефи, писти, багери всеки може да иска,естет е той  Heart Eyes

и моят все гледа и не вижда ooooh!

Аз съм голям фен на люлките, Валери още си се люшка в нея, нищо, че е над 9 кг, вече не ползваме батериите, сам си се залюлява. Голяма работа ми е вършила, на моята приятелка за погачата подарих такава и вече ме благославя Laughing

# 512
е добре де после къде ги държите всички тези вещи ThinkingУ нас е ужас , а много неща са заминали отдавна за Кюстендил.
Дайте линкове на вашите люлки все пак  Mr. Green

# 513
  • София
Марти само от там го е видял,от аутлета на Зара при нас Laughing сиви ластични,мъж ми сега ме видя и каза че ме правели по слаба ShockedЕдна преправка от добър шивач и са супер модерни/за колана/.
Ками аз имах люлка шезлонг,люлях когато имаха колики а когато ги храних свалях на шезлонг чиполино.И моите до 9 кг я ползваха.Това е голямо облекчение
Къде в продавалника
http://ofertirai.me/Elektricheska-lyulka-3-v-1-Chipolino-obiavi1797.html ей такава беше

# 514
# 515
  • София
едното
още едно има плеймобил е ще ти го пусна
heavy duty mobil crane има още от тази серия виж немога да ги търся в българските,ние имаме два каталога от комсет,последните

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 17:51 от Ива&СиЕ

# 516
  • USA
Марти, виж на Брюдер. Там имат всякакви машинарии. Дядо Коледа вече ни посети нас и Криси си получи крана - голям кеф. От няколко дена само с него играе. Решихме да го подарим по-рано, че за Коледа ще сме на планина. Аз се надявам да успея да покарам ски и ако е хубаво времето да запишем Криси на ски училище. Много ми е интересно дали ще му хареса. Броя дните направо.

Тук по магазините е манифестация и всичко е ошушкано. Много мразя така. Сега не мога 1 свястна пижама да намеря. Все едно са ги държали вързани хората цяла година.

На Молските Дядо Коледовци им е много лесно да са ларж Simple Smile. Едно момиче от американската тема разказваше как подаръка, който си пожелало детето бил $300 онлайн и тя казала, че не го прави ДК. Обаче, молският ДК казал "в работилницата на ДК всичко е възможно", въпреки намеците на майката   Mr. Green. После ходи обяснявай. На чужд гръб и 100 тояги са малко.

Аз съм станала 100 кила и трябва да се взема в ръце, ама пусти празници, не ми се занимава точно сега  Grinning. Мъжът ми вчера намерил БГ суджук в 1 магазин и взел 10 Simple Smile.

# 517
  • София
Велинче кажи каква пижама искаш,пращам ти,суджук да ти пратя тъкмо ще отлежи

# 518
Иве, скъпо ми е това - само сестра ми не е взела, ама не мога да й кажа за 200 лв. Иначе е хубаво, ще го имам предвид. Мерси Hug сега се сетих, че имам каталог на плеймобил в колата

Велинче, имаме много на брюдер, сега сестра ми май пак такъв ще му вземе. Много са хубави, но много обемни. Иска ми се вече играчките да са малки или в кутии

# 519
Иве, ДК беше в неделя в Сердика. Нещо избирателно даваше от подаръците. Не ми допадна много.
Днес направих меденките на Танита. Формите им не станаха хубави, изрисувах ги обаче. Все пак са супер вкусни. Сега ще чакат за Коледа.
Изобщо не сме излизали, сега мисля да си направим разходка до Била.
Аз сега се замислих, че всички боксерки на Дели са по тялото newsm78
И подарих на моята приятелка люлка на Фишерпрайс. Сега ще ми я даде на мен.

# 520
  • USA
Бубе, нашите меденки са наполовина Simple Smile. Много се харесаха и не вярвам да издържат до Коледа Simple Smile. Покажи снимка на твоите. Много обичам да гледам рисувани, но за ядене ги предпочитам без глазура и затова не правя.

Това за боксерките е вярно, но не необходимо на тази възраст. Като станат в детеродна възраст има значение, да.

# 521
Велина, срам ме е, не ми се показват. За радост на Дели стават, щото са шарени, ама иначе не. Пазя  си боите, може тези дни други да направя.

# 522
аз утре съм решила да правя меденките Peace
Иве тази люлка в продавалника твоята ли е?
Замислихте ме за тези люлки, въпреки че Ева и без такава оцеля Laughing, а беше сто пъти по неспокойно бебе от Вики.

# 523
  • София
Ками не е моята.Да ти кажа аз купих люлката за Ники защото имаше повече колики а в крайна сметка Ради имаше повече нужда а беше спокоен Whistling така че не казвай кой бил спокоен и кой не,пупупу.
Разля зехтин естествено Ради,после украсихме елхата едвам я опазвам,сега е лесно като баща им е в къщи ама утре как ще е незнам,баща ми вика поне три пъти ще я обърнат Joy.Когато бях бременна имахме за коледа две елхи за всяко бебе Flutter

# 524
Прибрахме се,мина и това.Децата бяха в много добро настроение,сцената много красива.Коледно настроение ни създадоха.Вълкът танцуваше сиртаки,врабеца на Надина приятелката много сладка беше,а и снежинките много пяха и танцуваха.Неможах да направя много снимки щото Никола се буташе в мене а и доста мърдаха,катос върши тържеството бяха неудържими,тичат,смеят се,имаше и погача за почерпка.
Сега някакво спокойствие,Надина си играе нещо,Никола гледа някакъв мюзикъл за Батман и жената Котка,пеят и се обесняват в любов той не мига.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт