Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 18

• 74 956
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
По едно следобедно кафе

# 121
  • Пловдив

Хайде по едно кафе и ц......а, че заприличахме на филмови критици.

# 122
Мерси и на двете за кафетата  bouquet

мариана ами с нещо трябва да побутваме темата Wink

Иначе на балконите хора има ,но почти никой не слиза Rolling Eyes

# 123
На мен пък статията на Славенка от 24 часа ,не ми се отвори Rolling Eyes

# 124
На мен пък статията на Славенка от 24 часа ,не ми се отвори Rolling Eyes

Изпратих ти текста на ЛС Laughing

# 125
Честито на всички именници

# 126
Нихал много дразни, с това обсебване към баща си  ooooh! ooooh! ooooh!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

А, добър ден! Тя после и Бехлюл ще обсебва  Simple Smile
Да се намери един на моето мнение, който намира Нихал за дразнител. Ако можехте да чуете и дразнещата интонация на (Х)азал Кая, актрисата в оригиналната турска версия, картинката щеше да е пълна  Simple Smile.

# 127
Как аз я намирам за дразнител. Peace

# 128
Бройте и мен Peace

# 129
На мен също не ми харесва  ... и малко ме дразни ( Хазал Кая )...  Peace Peace Peace много повече ми допада Берен Саат  Laughing Flutter Laughing

# 130
Така е , като е на тати момиченцето  ooooh!
Много ме дразни това,че се опитва да се налага на баща си и му се сърди. Той е голям човек и може да прецени , какво да прави . Плюс това щом е решил,че Бихтер е подходяща за него би трябвало тя да го подкрепи, а не да се прави на интересна  ooooh!
Просто не искам да гледам после , как ще обсебва Бехлюл  Sick

# 131
Привет момичета !  bouquet Честит празник на всички , които имат днес повод да почерпят ! Hug

mariana51 ,  Hug да ти е живо и здраво момчето ! Много да те радва ! Peace За теб , мамо !

В поведението на Нихал наистина има доза ревност , както "мъдро " отбеляза снощи Бюлент , но не бива да пропускаме и факта , че съществува и страха от изоставяне и изместване на приоритетите на баща и ! Всеки тинейджър в нейното положение би изпитал същите притеснения и страхове ! А и ревността от факта , че друга жена ще заеме мястото на майка и в дома , а защо не и в сърцето на баща и , също поражда големи страхове !Разговорът и с Дениз беше много показателен в това отношение ! Peace

# 132
# 133
  • Пловдив
околкото си спомням това един от най-добрите фотографи на Турция. Сонгюл и Къванч си правиха фотосесията за България с него. Моята снимка е от въпросното списание и е направена от него. Забравих му името.
Почва филма.

# 134
Тази вечер ли ще е сватбата ?

Приятно гледане !  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт