Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 18

• 74 943
  • 722
  •   1
Отговори
# 135
Беренката е много готина  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 136
ooo , не пак превземки  Twisted Evil

# 137

На мен пък ми идва в повече господин Аднан -  с него ли се изчерпват артистите на 50 години в Турция ... newsm78 newsm78 newsm78 Прекаляването с алкохола и цигарите прекалено му личат... Просто ми е грозно да виждам , че докосва Бихтер  #Crazy #Crazy #Crazy

# 138
Бехлюл само как гледа Бихтер,чак настръхнах.

# 139
Ох, много грозен тоз Аднан бей  ! ooooh! Сигурно нарочно са го избрали точно него , за да подсилят още повече контраста !
 А на Бехлюл започва да ме светва лампата ,май ?   Wink

Моля , нека някой да ми каже защо аджеба в по- следващите епизоди Аднан бей изнасилва жена си ? newsm78

# 140
Имам два въпроса, ако може да ми отговорите  bouquet с бели букви:
1) Кога се загаджват Нихал и Къванч (горе долу коя серия, по българския "брояч" Mr. Green) и как?
2) Какво "крие" лелята на Нихал? Знае нещо за Бихтер и семейството й, но не казва Thinking

# 141
1) Кога се загаджват Нихал и Къванч (горе долу коя серия, по българския "брояч" Mr. Green) и как?
2) Какво "крие" лелята на Нихал? Знае нещо за Бихтер и семейството й, но не казва Thinking

И чия сестра е лелята ?

# 142
# 143
Аууу дългоочакваното изречение от Нихал  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Г-н Аднан ми дойде в повече с тази червена пижама  Sick

# 144
Искам още един епизод  Cry Cry

# 145
  • Пловдив
Сестра на Аднан. хареса ли Ви тая половинка серия? Представете си ако гледаме по цял оригинал. Насладата ще е пълна.

# 146
Разбрах чия сестра е лелята ! Peace

dterziiska ,  Heart Eyesблагодаря !  bouquet И тази вечер не стигнахме до роклите с гол гръб , джанъм !  Confused Като гледам съотношението на епизодите е 1:3 в полза на турските ! Безобразно са го нарязали просто ! #Cussing out

# 147
# 148

И чия сестра е лелята ?
На Аднан

# 149

Общи условия

Активация на акаунт