Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 18

• 74 926
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
dterziiska,блгодаря за последната снимка  bouquet веднага си я принтирам  и ще си спя с чичо Аднан тази вечер защото моя си няма червена пижамка и такава четинка,малееееееееее какво блаженство ме чака тази вечер Embarassedдаже и за Бехлюл няама да се сетя Wink
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 166
Другата седмица стягайте роклите ще ходим на сватба,но ще става студено така че чичо Аднан да подготви по едно визончи за специалните си гостенки/наша милост имам в предвид/

Незнам при вас как е но тук при нас,  Централен Балкан в момента имам много силна буря Shocked

И в София излезе много силен вятър ! Ох, свило ми се е сърцето , синът ми е на Банско , дано не стане много зле , че ще се побъркам , докато се прибере ! ooooh!

# 167
Най -доброто което може да си пожелае една жена за лека нощ-страстния чичо Аднан с червена пижама,брада като глиганска четена, с торбички под очитеи и страстна целувка под клонаците Sick

А любимата ми сцена от епизода телешкия възторг  в розово на Нихал кога тати и каза че много я обичка Mr. Green и не ми стана ясно колко човека трябва да закачат портрета на големия дечко newsm78.Крайно време е вече Нихал да порасне Rolling Eyes и мисля че Бихтер ще и помогне доста в това отношение. Naughty

Мамзел бе най неотрзима тази вечер в градина като се кри в тъмното,дебне като гладна котка отнесли и млякото.
Наистина 45 мин за епизод идват малко.Точно стане интересно  и аре бегай ще дават следващия тъпизъм по бтв
      Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyСлавенка,къде ги мислиш.Ама Бехлюл само как се смя на Мамзел,че надзирка hahaha hahaha hahaha

ами то си е за смях Joy Joy Joy

аз не гледам защото моите мъже са окопирали тв а в хола ми е студено и затова си споделям впечетленията с вас

# 168
Ами то къде другаде да си споделяме Wink  Тука в Свиленград още нямаме бури и урагани.  Gospojata,дано не стане по зле времето  Praynig  Ех,все мъжки майки сме май повечето тука.

# 169
в Русе е още топличко, а кой е другия филм, нещо не захапах Simple Smile

# 170
Чичото и племенника движеха все заедно след филма а сега самосиндикално Снимчици от лятото в Бодрум на двамката

# 171
Момичета , дали чух правилно ?
В анонса на бтв казаха , че утре ще има епизод !?

# 172
в Русе е още топличко,  а кой е другия филм, нещо не захапах Simple Smile
По Канал Д дават сериал с Берен

# 173
Другата седмица стягайте роклите ще ходим на сватба,но ще става студено така че чичо Аднан да подготви по едно визончи за специалните си гостенки/наша милост имам в предвид/

Незнам при вас как е но тук при нас,  Централен Балкан в момента имам много силна буря Shocked

И в София излезе много силен вятър ! Ох, свило ми се е сърцето , синът ми е на Банско , дано не стане много зле , че ще се побъркам , докато се прибере ! ooooh!

не се притеснявай ще се прибере по живо по здраво Grinning
  spam2
Навремето като бяхме гаджета с моя и той дойде да кара нова година у нас / там където навяава най много сняг зимата Каварна,Балчик Добрич/ а иначе трябваше да го одобрят за зет,завяха такива виелици че не можа да се прибере 5 дена и тогава мъжката част от семейството го одобрих а за зет.Първо баща ми отиде да види дали печките горят и не се върна,брат ми отиде да завие племенницата и не се върна,чичо ми зе да говори глупости  и си го прибраха набързо - с една дума моя ги напи всичките и баща ми казал на майка ми че това момче е добро и корава глава и си дава благословията.А не отчте факта че момчето е балканджия,ракията тук си я пият 55 гр и студент на пиене да не носи не съм видяла.ѝи така вече сме си 18 г заедно а сега се сещам за червената пижамка на чичи Аднан.

Аз ви пожелавам лека нощ,че много се разписах и разчувствах тази вечер. Heart Eyes

# 174

Да по принцип има една серия Госпожата таз сватба ще я сънуваме накрая

# 175
Ами то къде другаде да си споделяме Wink  Тука в Свиленград още нямаме бури и урагани.  Gospojata,дано не стане по зле времето  Praynig  Ех,все мъжки майки сме май повечето тука.

Дано ! Praynig Praynig Praynig
А старите хора много хубаво са го казали - "Майка да имаш - майка да не си ! " Нали знаеш - да не те стига това , което ти мислят най- близките ти хора ! Аз се старая да мисля само позитивно , чухме се , времето и там още е ок , дано успеят да станат и тръгнат по- ранко утре ! Praynig

# 176
Лека нощ   bouquet И да купиш червена пижама на мъжа си

# 177

не се притеснявай ще се прибере по живо по здраво Grinning
  spam2
Навремето като бяхме гаджета с моя и той дойде да кара нова година у нас / там където навяава най много сняг зимата Каварна,Балчик Добрич/ а иначе трябваше да го одобрят за зет,завяха такива виелици че не можа да се прибере 5 дена и тогава мъжката част от семейството го одобрих а за зет.Първо баща ми отиде да види дали печките горят и не се върна,брат ми отиде да завие племенницата и не се върна,чичо ми зе да говори глупости  и си го прибраха набързо - с една дума моя ги напи всичките и баща ми казал на майка ми че това момче е добро и корава глава и си дава благословията.А не отчте факта че момчето е балканджия,ракията тук си я пият 55 гр и студент на пиене да не носи не съм видяла.ѝи така вече сме си 18 г заедно а сега се сещам за червената пижамка на чичи Аднан.

Аз ви пожелавам лека нощ,че много се разписах и разчувствах тази вечер. Heart Eyes

БЛагодаря ти , мила ! Hug
Навремето така и брат ми рече на мъж ми , като дойде да ме иска официално - да знаеш ,вика , че влизаш в семейство с традиции , да не вземеш сега да ми се лигавиш на една ракия ! Joy Та вече 22 години поддържаме традицията , дет се вика ! Wink
А , тази кармазъ пижамка много еротично нещо ти подейства ! Wink Joy

# 178
# 179

Да по принцип има една серия Госпожата таз сватба ще я сънуваме накрая

dterziiska ,  Heart Eyes!А всяка събота ли ще има епизод или само тази ?
Ми то зор да се спретнем за тази сватба - то не бе рокли , прически , маникюр , педикюр и други разни процедури , то къщата излизах , те сега ще ми скъсат нервите от чакане ! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт