Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 18

• 74 926
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
 anastasiq1 ,  Hugблагодаря !    bouquet
В другия епизод дали ще дочакаме сватбата ? newsm78

# 151
Бехлюл с една в леглото друга заглежда кратка ще е радостта на чичото А БТВ такъв аламинут ни спретва всяка вечер че няма докъде

# 152
Фотографът  се казва Нихат Оджабаши

# 153
Без съмнение Бехлюл вече харесва Бихтер , как я гледаше  Heart Eyes

# 154
anastasiq1 ,  Hugблагодаря !    bouquet
В другия епизод дали ще дочакаме сватбата ? newsm78
Едва ли и утре ще дадат сватбата Thinking

# 155
# 156
Най -доброто което може да си пожелае една жена за лека нощ-страстния чичо Аднан с червена пижама,брада като глиганска четена, с торбички под очитеи и страстна целувка под клонаците Sick

А любимата ми сцена от епизода телешкия възторг  в розово на Нихал кога тати и каза че много я обичка Mr. Green и не ми стана ясно колко човека трябва да закачат портрета на големия дечко newsm78.Крайно време е вече Нихал да порасне Rolling Eyes и мисля че Бихтер ще и помогне доста в това отношение. Naughty

Мамзел бе най неотрзима тази вечер в градина като се кри в тъмното,дебне като гладна котка отнесли и млякото.
Наистина 45 мин за епизод идват малко.Точно стане интересно  и аре бегай ще дават следващия тъпизъм по бтв

# 157
  • Пловдив
В края на тая серия в момента - 4 оригинална е сватбата. Дали ще успее да се вмести в серийката подготвена ни от бтв-то.
Едва ли. Освен ако не резнат нещо.

# 158
# 159
  • Пловдив
Slawena направо ме разсмя. Всеки дебнеше някой от засада. Всеки разбра по нещо.
Аз гледам и другия филм.

# 160
Другата седмица стягайте роклите ще ходим на сватба,но ще става студено така че чичо Аднан да подготви по едно визончи за специалните си гостенки/наша милост имам в предвид/

Незнам при вас как е но тук при нас,  Централен Балкан в момента имам много силна буря Shocked

# 161
Най -доброто което може да си пожелае една жена за лека нощ-страстния чичо Аднан с червена пижама,брада като глиганска четена, с торбички под очитеи и страстна целувка под клонаците Sick

А любимата ми сцена от епизода телешкия възторг  в розово на Нихал кога тати и каза че много я обичка Mr. Green и не ми стана ясно колко човека трябва да закачат портрета на големия дечко newsm78.Крайно време е вече Нихал да порасне Rolling Eyes и мисля че Бихтер ще и помогне доста в това отношение. Naughty

Мамзел бе най неотрзима тази вечер в градина като се кри в тъмното,дебне като гладна котка отнесли и млякото.
Наистина 45 мин за епизод идват малко.Точно стане интересно  и аре бегай ще дават следващия тъпизъм по бтв
       Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyСлавенка,къде ги мислиш.Ама Бехлюл само как се смя на Мамзел,че надзирка hahaha hahaha hahaha

# 162
Без съмнение Бехлюл вече харесва Бихтер , как я гледаше  Heart Eyes

Ще се усети той , ама късно е либе за китка !

# 163
Slawena направо ме разсмя. Всеки дебнеше някой от засада. Всеки разбра по нещо.
Аз гледам и другия филм.
И аз го гледам Peace

# 164
 dterziiska,блгодаря за последната снимка  bouquet веднага си я принтирам  и ще си спя с чичо Аднан тази вечер защото моя си няма червена пижамка и такава четинка,малееееееееее какво блаженство ме чака тази вечер Embarassedдаже и за Бехлюл няама да се сетя Wink

Общи условия

Активация на акаунт