Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 18

• 74 186
  • 722
  •   1
Отговори
# 195
Мариана51,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК Simple Smile

За протокола-Нихал ме дразни.

gospojata,ББ във втори сезон почти всички се съмняват в тях.Цялата къща подозира за връзката им,включително и Аднан.Бащата на Нихат(Хилми) има голям принос за това.

# 196
emely ,  Hugблагодаря !  bouquet

# 197
  • Варна
Някой питаше за изнасилването бб То е чак във 2 сезон и причината е че постоянно се караха Бихтер и Аднан и тя тогава вече си имаше любовник тоест Бехлюл После мисля че Аднан много съжаляваше а Бихтер беше напуснала Аднан и живяха няколко серии заедно с Бехлюл
Аз питах , много ти благодаря за отговора ! Hug Чак във втория сезон ли се усеща Аднан бей ! ooooh!Това винаги ме е учудвало - как при такава очевадна страст ( то не са погледи , то не е чудо ! ) никой не се сеща какво се случва !
бб По едно време бащата на Нихат беше нагласил нещата така че все едно имат връзка Бихтер и Бехлюл а то си беше истина  Joy и даже Аднан беше повярвал и отиде в любовното им гнезденце и почна да чупи разни неща Ето тук има част от този момент но не можах да намеря повече http://www.vbox7.com/play:4c622efa

# 198
Някой питаше за изнасилването бб То е чак във 2 сезон и причината е че постоянно се караха Бихтер и Аднан и тя тогава вече си имаше любовник тоест Бехлюл После мисля че Аднан много съжаляваше а Бихтер беше напуснала Аднан и живяха няколко серии заедно с Бехлюл
Аз питах , много ти благодаря за отговора ! Hug Чак във втория сезон ли се усеща Аднан бей ! ooooh!Това винаги ме е учудвало - как при такава очевадна страст ( то не са погледи , то не е чудо ! ) никой не се сеща какво се случва !
бб По едно време бащата на Нихат беше нагласил нещата така че все едно имат връзка Бихтер и Бехлюл а то си беше истина  Joy и даже Аднан беше повярвал и отиде в любовното им гнезденце и почна да чупи разни неща Ето тук има част от този момент но не можах да намеря повече http://www.vbox7.com/play:4c622efa

Ти си съкровище ! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 199
  • София
Здравейте, епизод 6 в тубето

http://www.youtube.com/user/3031al?feature=mhum#p/c/718F2C20FC1C … 279/0/mjBBrPOKojs

Приятно гледане!!!

# 200
  • Варна

Ти си съкровище ! Heart Eyes Hug Heart Eyes
Недей така изчервих се  Embarassed Embarassed Embarassed

# 201
Да продължа след Magosniwa  Peace,ББ Бихтер претърпя катастрофа,след което и взеха книжката.Хилми издебна момента в който Бихтер се връщаше от любовното гнездо и полицаите я спряха по сигнал на Хилми.По-късно Хилим изпрати фиша с от глобата на Бихтер на Аднан.

# 202
  • Варна
Лека нощ  newsm46

За протокола - Нихал не ме дразни но вие го знаете предполагам  Laughing

Нямам търпение да я видя в новия сериал за който се говори  Flutter Само дано не решат да я убиват още в първи епизод като последния й сериал  Crossing ArmsАко има вести за нея моля нашта новинарка да съобщава   bouquet Тя си знае коя е  Wink

# 203
  • Варна
Да продължа след Magosniwa  Peace,ББ Бихтер претърпя катастрофа,след което и взеха книжката.Хилми издебна момента в който Бихтер се връщаше от любовното гнездо и полицаите я спряха по сигнал на Хилми.По-късно Хилим изпрати фиша с от глобата на Бихтер на Аднан.
Да ти знаеш по подробно от мен събитията  bouquet  bouquet  bouquet

# 204
Здравейте на всички Hugпознати и нови Hug
magosniwa  bouquet
Не мога да сваря да ви изчета,тук такава работа пада,не е за вярване.Препускате преди мен по сериите,разбрах,че ги режат здраво,но притесненията ви са напразни,ще го харесат хората,ще гледат и форумът ще е все по-пълен Joy
gospovata -двамата ще се залюбят около 52-54 серия-оригинална,а в 59 е нашето парче,Марианче,-танц след годежа-stereo love-Киво там е мечта,който го може го може #2gunfireе
Лелята иска да спре яростта на Аднан,защото и тя се досеща за любовта между Бехлюл и Бихтер,
Славена за хората от БТВ(тъй като имаш чувство за хумор) ще важи следния виц(прочетох,че много обичате програмните директори)-
Попитали радио Ереван:
Може ли българинът да направи всичко?
Да-отговорило радиото.
А,може ли да донесе пръст от Луната?
Да,може,ама среден.
Това е за програмния директор(извинявам се,ако прочетеното вреди на някого)  comp03

# 205
  • Пловдив

Добро утро. Ще Ви изчета. Тук от 2 часа като задуха вятър, още не е спрял.

# 206
Добро утро.
Благодаря за кафето.

И мен не ме дразни. Реакциите й досега са напълно нормални. Никой не може да я вини. Не мисля, че обсебва баща си, по-скоро й е мъчно, че някой друг ще заеме мястото на майка й. Обяснимо е. Пък и в крайна сметка осъзна, че щастието му е по-важно от всичко.

# 207
  • Варна
Добро утро  Hug Hug Hug

Добро утро.
Благодаря за кафето.

И мен не ме дразни. Реакциите й досега са напълно нормални. Никой не може да я вини. Не мисля, че обсебва баща си, по-скоро й е мъчно, че някой друг ще заеме мястото на майка й. Обяснимо е. Пък и в крайна сметка осъзна, че щастието му е по-важно от всичко.
Peace

# 208

Добро утро! Hug

Една картинкав тон с очакваното времето,за повече настроение Grinning

# 209

Мариана се е погрижила за кафето  bouquet

Наливам един чай на Magosniwa и ви пднасям палачинки за закуска Hug,че дългът ме зове Mr. Green

И само да вметна,че от червени пижами и чичи снощи не можах да се наспя Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт