Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 18

• 74 183
  • 722
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Скачам да пия чай  newsm68 Наливай Славена    bouquet  bouquet  bouquet

# 211
Аз нещо не схванах нашия убавец с кого ще има връзка със снаха си или с дъщерята на Аднан?

# 212
  • Варна
Аз нещо не схванах нашия убавец с кого ще има връзка със снаха си или с дъщерята на Аднан?
Joy бб С снахата а после и с дъщерята  Laughing Оставаше и Фирдефс да я прелъсти и щеше да е пълна картинката  hahaha

# 213
Joy бб С снахата а после и с дъщерята  Laughing Оставаше и Фирдефс да я прелъсти и щеше да е пълна картинката  hahaha
ББ: Направо ми заприлича на един друг герой от съседната тема.  hahaha hahaha hahaha

# 214
За протокола и аз да се изкажа за Нихал.Макар и мен на моменти да ме дразни с поведението си на разглезено момиче,реакцията и към баща и е напълно естесвена.Свикнала да получава изцяло неговото внимание и обич наполно нормално е да реагира по този начин да не иска баща и да се обвързава.Естесвено е и да има ревност от нейана страна към Бихтер,но снощи постъпи доста зряло като един вид даде благословията на баща си.

# 215
И коя от двете е голямата му любов? Е, то за Бихтер е ясно и аз ако се оженя за мъж като Аднан ще почна да се оглеждам за забранения плод  Joy

# 216
И коя от двете е голямата му любов? Е, то за Бихтер е ясно и аз ако се оженя за мъж като Аднан ще почна да се оглеждам за забранения плод  Joy

По азбучен ред ли да карам или по хронология hahaha то май е все едно и също
ББ:
Бихтер е голямата ,Нихал по задължение,Пейкер е в миналото,А за Фирдевс не и дойде реда/не му е по вкуса че попрезряла/. Wink

# 217
Ей да му имам задълженията, аз само преди да почне филма ми попадна последния епизод и видях, че плаче на едно специално място и това е.... явно ще си сърба попарата

# 218
  • Варна
Забравихте Седеф първата му любов  Joy и гаджето Елиф  hahaha

# 219

имам проблем с паметта Sick Joy

# 220
  • Варна

То сигурно има още но не им стигнаха сезоните да ги покажат  Joy

# 221

То сигурно има още но не им стигнаха сезоните да ги покажат  Joy

Ами на сценаристите друго не остава освен да направят 3 сезон-Забранена любов-Харема на Бехлюл,истинската история/като Бихтер ще възкръсне но ще си е загубила паметта.../ Whistling

# 222
И аз да се запиша в темичката Simple Smile

# 223
Да продължа след Magosniwa  Peace,ББ Бихтер претърпя катастрофа,след което и взеха книжката.Хилми издебна момента в който Бихтер се връщаше от любовното гнездо и полицаите я спряха по сигнал на Хилми.По-късно Хилим изпрати фиша с от глобата на Бихтер на Аднан.
Всъщност (бб) Хилми не е нареждал на никакви полицаи да я глобяват. Просто тя когато трябваше да плаща глобата, нареди на новия шофьор да плати фиша, а той/шофьора/ нали беше пратеник на Хилми ... и така научи, че тя евентуално е ходила там/

# 224
  • Пловдив
stereo_hz как изкара празника. Успя ли погледнеш и другия филм . Ф......

Общи условия

Активация на акаунт