Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 11-та тема

• 36 878
  • 790
  •   1
Отговори
# 75
Този вит. Д, който са пуснали в безплатните, колко време може да се пие. Не е ли доста висока дозата  newsm78
http://www.iherb.com/Free-Healthy-Origins-Vitamin-D3-5000-IU-30- … ftgels/23054?at=0

Код за  5$  отстъпка  в  iherb.com  MEK015

# 76
tea23 вече го няма наличен  Laughing А за дозата си зависи кой за какво го пие. За някой е много за друг малко...

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 77
Някакви отзиви за това. Ще питам и хомеопатът ни дали ще повлияе на другите ни лечения, но ако се маже, когато не лекувам с хомеоп. дали ще стане? И двете ми дъщери имат кожни проблеми. Голямата има пъпчици по горната част на ръцете и по бедрата, кожата й е грапава, понякога има такива и по бузките, а малката има само по бузките. Според хомеопатът ни е по-добре да не ги лекуваме, за да не се разбута нещо друго, каза ми да мажа с невен, но е минава. Дали пък, ако мажа с този невен няма да минат?

# 78
  • София
very nice   да не се лекувате или да не третираш обрива с нищо? Simple Smile
Заведи ги на дерматолог

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 79
Някой пращал ли е запитване към сайта за неполучена поръчка? Изпратили са ми имейл, в който питат дали съм получила последната си поръчка. От 23-ти е и също още я няма.

# 80
Lussia питат те дали си получила поръчката си? Аз никога не съм получавала такъв мейл, до сега и никой не е споделял за нещо подобно. Да не би да те подканят да дадеш отзиви за продукти, които си поръчала?

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 81
Lussia, удобно ли е да копираш текста и да го публикуваш? Странно , наистина . Досега само за отзиви за продукти са ме питали , както казва Ниниа

# 82
  • София
Аз също съм получавала такъв мейл преди няколко месеца. Питаха ме дали съм получила поръчка номер..., за колко дни съм я получила, доволна ли съм от бързината с която пристигат пратките и т.н.
Намерих и оригиналният текст на писмото:
Dear Antoniya, 
And thank you again for ordering from iHerb.
We sent you your order (#4634200-0) few weeks ago and would like to know the date you have received it. If you have not received it yet, please let me know once you do.
Your feedback will allow us to offer faster shipping methods in the future while keeping it economical.
We appreciate your time. thank you

--
Jessica
iHerb Inc
Ph 626 939 7800 ext 325
(\~~/)
(='.'=)
(") (")~~

# 83
  • Бургас
Ами аз веднъж получих запитване дали еди коя си поръчка /с точно указан номер/ е пристигнала и за колко време. Обяснението беше нещо от сорта на "подобряване на пощенската услуга". И на мен ми стана чудно, но си и писах на момата за колко дни пристигна пакетчето ...  Joy

Писали сме едновременно с *Антония*   Grinning

# 84
afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb XIX862 animal037
Така, тука съм... Вчера, тия в Парламента ми изядоха цяла година трудов стаж и всичките ми изречения свършваха с  ..."мамата!"

Хич на ми беше до добавки...

нади_миши - дозировките на Л-теанин са доста разтегливи - от 100 мг вечер за спокоен сън до 2 пъти по 200 мг при стрес. Ако ти си напр. 45 кг, а мъжът ти 100, дозите ще са различни, нали? Не виждам логика да се пият но някаква схема.

Ninia - аз спя добре и без теанин, но жена ми сега спи без да се буди. Това му е предназначението нощем.

Теанинът значително намалява високото кръвно налягане, без да влияе на нормалното.

Така, че спокойно!

gala66 - за кръвното, казах. Бих предложил - купете си Л-теанин от наша аптека и го пробвайте. По литературни данни е по-безобден от жълт кантарион.

Аз съм взел от 200 мг на Jarow.

Жасмин - Л-теанин + 5-HTP - може, но ще загубиш апетит. Не сме го пробвали.

MAMA GALQ - Л-теанинът също така облекчава силно махморлука. Да се знае по празниците... Sick

# 85
  • София
Ох, да кажа само, че получих 2 пратки от 30,11 и 2-те за по 40$ и на едната лепенката за дойче пост беше леко скъсана,но явно е минало.Така че за сега се разминавам с митници.успех и на вас.

код за 5$отст.-KOV097

# 86
Всъщност, засега няма да взимам от тия препарати за отслабване, заради страничните ефекти. Ензимите и витамините, Омега-3 и теанинът са ми достатъчни.   
PinkPanther, благодаря все пак!  Simple Smile

# 87
animal037 Код за 5 $ отстъпка в iHerb XIX862 afwitch

ninnann - мелатонинът е за заспиване, Л-теанинът за спокоен сън. Жена ми сега пие и двете, а аз доставям за десетина нейни познати.

Ако не можеш да заспиш - мелатонин.

Ако след това се будиш - Л-теанин.

marieva76 - съжалявам, нямам информация...

Спокойна - стават, но дозата е голяма. Раздели капсулата поне на три.

kakihara - категорично не съм съгласен! Ниски дози Л-теанин имат възбуждащо действие. Антистресово действат високи дози.

Дозте на мелатонина са от 0.3 до 100 мг (за мъже - до 10 мг). Млади хора нужда от мелатонин нямат!

Жасмин - щом искаш да отслабваш, а не се движиш, тези препарати няма да ти помогнат.

Единствено 5-HTP ще ти свали апетита.

И категорично не съм съгласен с обяснението за 7-KETO-DHEA, но не ми се спори.

А за тонус ~50 мг CoQ10.

За всички - поради лошото време и натовареността на пощите, поръчките се бавят. Спокойно!

very nice - да, препоръчвам за бебета Л-теанин в дози до 20 мг, вечер. Ако бебето има обрив се лекува обрива, напр.маже със подходящ крем.

А добавките вдигащи серотонина намаляват апетита.

# 88
  • София
animal037 Код за 5 $ отстъпка в iHerb XIX862 afwitch

ninnann - мелатонинът е за заспиване, Л-теанинът за спокоен сън. Жена ми сега пие и двете, а аз доставям за десетина нейни познати.

Ако не можеш да заспиш - мелатонин.

Ако след това се будиш - Л-теанин.

PinkPanther  благодаря  Peace

Аз да чукна на дърво и заспивам, и не се будя ... за майка ми питах  Peace, ще й взема Л-теанин  Peace

# 89
И аз продължавам да си чакам пратките - едната от 23.11, втората - от 30.11 . Такова чудо досега не е било!

Crossing ArmsСъгласявам се с последното и аз се записвам с една от 22.11,но най интересното в моя случай е,че от 22-и имам две поръчки през няколко часа-едната дойде към 30-и даже забравих вече и беше за около 60$,а другата-пусната по-късно следобяд на 22-и още я няма-тя беше за 78$-почти всекидневно досаждам на "моите   приятелки"в пощата-и нищо ooooh!

Междувременно имам пусната една нова на 3-и декември-да видим с нея какво ще се случи-да не вземе тя първо да дойде накрая-за новоизригнали вулкани не съм чула Mr. Green-да речеш да е като пролетно летния сезон,а около 22-и и снежните бури не бяха толкова се развихрили  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт