Всяко Августовско бебче си е Коледно късметче! - №5

• 24 342
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте момичета  santa2

Бързам да ви пожелая весело изкарване на празниците и много, много щастливи мигове покрай бебоците.
Коледните празници ще обикаляме по баби и дядовци. А НГ в нас с приятели.

Ние също ще започваме пюренцата от новата година.  Като смятам, че първо ще е пюрето после цицата...

лек ден

# 496

между другото и аз съм си мислила това, което споменава bilqna- първо пюре, после кърма е стратегия за плавно заместване на млечно хранене, а пък първо кърма, после пюре е по-скоро за опитване на различни вкусове!
Simple Smile

аз се залавям с постните неща за довечера!! Simple Smile

# 497
Весели празници и от мен и моето малко лъвче Никола Simple Smile

# 498
  • София
  Да почерпя  за моят РД  Simple Smile

# 499
  • София
Aila-Честит Рожден Ден, да си жива и здрава и всички около теб. Много щастие , усвивки и любов.От всичко хубаво по много  bouquet

Весело посрещане на Коледа желая на всички.

Ние днес сглобихме бънджито, малката много му се радва и хич не беше доволна,че я махнах от там. Нашето бънджи е :

Нагласих го пръстчетата едвам да докосват пода и тя сякаш стои в кенгуру, само че е заобиколена с много играчки Mr. Green. Нито шезлонг,нито активна гимнастика до сега е имала такъв успех.

Последна редакция: пт, 24 дек 2010, 19:03 от misleto

# 500
Else много благодаря за изчерпателния отговор. Малкия засега се храни добре, особено нощем си цока много спокойно. Ще видим днес какви пози ще измисля. Хубавото е че 2 от задавянията досега бяха в края на кърменето, затова не се наложи да изцеждам а при другите просто предложих гърдата след 1 час пак. Страха от гърдата за щастие е само моментен след задавянето, след това на следващото ядене вече е забравил слава богу. Ох дано не се случва пак  Praynig

adelina_bg, много се радвам, че не се е повлияло цялото кърмене! Справила си се чудесно   bouquet

Весели празници на всички  и честит рожден ден, Айла    bouquet bouquet

# 501
  • Miami
Честит рожден ден, Aila! Много здраве, любов и късмет   bouquet

Весели празници!

# 502
Честит рожден ден на Aila с пожелания за много здраве и късмет и весели празници на всички съфорумки!

# 503
  Да почерпя  за моят РД  Simple Smile

Aila -Жива и здрава да си ! Много щастие и късмет Simple Smile

# 504
Aila, честит рожден ден! Да си много здрава и щастлива и все така помагаща   bouquet

Весели празници на всички!

# 505
  • Смолян
Честит Рожден Ден Aila! Много здраве, щастие и много късмет през следващата година!
Весела Коледа!

# 506
Хайде : smile3524 от нас с малката беборана и всеки да покучи само хубави подаръци от  santa2
    Party

# 507
  • София
Aila, и от мен

на всички мами  пожелавам много много здраве и любов

а на малките ни мъници пожелавам много много подаръци да има утре сутрин под елхата и чорапчета пълни с лакомства

# 508
Айла Честит рожден ден, всичко най-прекрасно ти пожелавам на теб и на семейството ти!   bouquet

В БГ вече е коледа, при нас също след малко ще бъде та да поздравя всички от сърце!

Прегърнете малките сладурчета и нека отрупаме фейс-групичката със снимки-спомени !  Hug Hug Hug

# 509
Честит рожден ден Aila!
  Честита Коледа на всички!
  Току що се видях с Дядо Коледа и ми каза, че всички наши бебоци много са случали,тази вечер са си легнали рано,спят непробудно и ще успее да остави подаръци на всички !!!! (включително на мама и тате)
  Simple Smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0000000000

Общи условия

Активация на акаунт