Направо е прекрасно, но нашите стълби също са заледени и ме е страх да излизаме. Гледаме снега през прозореца, а Софи ужасно се радва на коледната украса и лампичките

София си заспива сама без проблем. Докато имаше колики и тя заспиваше само на ръце, нищо друго не помагаше. Но след това стана едно много спокойно и усмихнато бебе и аз от тогава не съм я приспивала нито един път. Просто я оставям, ако й се играе играе, ако й се спи - спи. Red shoe, на Калоян минаха ли му коликите?
Всяко бебче си е различно, на една приятелка бебето през деня заспива само в количката и никъде другаде, с много люшкане. А през нощта спи повече от 10 ч. и се събужда в 9-10 ч. сутринта.

Опитвала ли си да не го приспиваш изобщо през деня, а да го оставиш ако се измори да си заспи самичък? Но пък някои бебчета хем им се спи, хем не заспиват и после стават много кисели

Явно на всички татита им е мерак да дават пържоли на отрочетата

Как го правите - с биберон или някоя хватка друга?
Хич не е лесно със "специалисти" наоколо, но всеки грам кърма, който приемат бебетата си струва да потърпим малко. Дано да успееш да пускаш покрай ушите "добрите" съвети и да се радваш на Максим.
Сварих няколко моркова и ги пасирах само с вода. Сложих в няколко бурканчета и после стерилизирах, за да имам за няколко дни.