Farmville - 38

• 34 583
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
При мен не излиза това FeaturePresents... къде точно трябва да се дадат Breakpoints  Rolling Eyes
П.П. Честито на Пресияна и от мен   bouquet

и аз се чудих къде излиза и направих така:
пуснах чарлз и заредих фермата,като излезе на чарлз онова с tc-... дадох на флаш-а му брейкпоинтс он и релоднах фермата и от там нататък стъпките от линка на Биалк

Изглежда прозорецът със Special delivery създава проблем при първоначално зареждане на фермата с Чарли. Затова затвори прозореца с кутиите и в Чарлито намери линка с играта -> десен бутон върху flashservices -> отметка на breakpoints. Сега рефреш на играта и се появява прозорчето с Execute. Натискаш Execute -> Edit response-> AMF и вече можеш да бъркаш в мозъка на играта.

Аз дотам си стигам, ама в data го няма FeaturePresents

# 331
Някой има ли проблем с фейса? На мен дори не ми отваря страницата в която трябва да се логна.

И при мен бе така!Днес ме пусна,зареди се фермата и оп,изненада  #Cussing out!Няма ми пуйчарника( с 40 пуйки в него ),няма ми и харвест масата + 2-3 табелки от дърветата!Немам нерви вече с тъпата ферма! #2gunfire

# 332
# 333
Защо не мога да си ъпгрейдна пуйките? Ако може някой да ме просветли какъв е максимумът на животните. Кокошките ги направих 100, но другите не мърдат от 40. Снежният човек появи ли се вече

# 334
Какъв "джумбиш" ще правим?  newsm78

# 335
Аз дотам си стигам, ама в data го няма FeaturePresents

При мен като "екзекутирах" при зареден прозорец с диливри в data-та го нямаше. Но след рифреш и нов execute в data се появява друго data. После userInfo-> player -> featurePresents...

# 336
  • Бургас
Защо не мога да си ъпгрейдна пуйките? Ако може някой да ме просветли какъв е максимумът на животните. Кокошките ги направих 100, но другите не мърдат от 40. Снежният човек появи ли се вече

На всичките сгради максимумът им е 40. Само на кокошарника е 100, а на свинарника - 20, като скоро се очаква да можем да ъпгрейдваме и него до 40. Peace

# 337
Какъв "джумбиш" ще правим?  newsm78
нали щяло да има новогодишно парти Joy и ще каним съседи

# 338
Някой да ми прати двете нови животни за iphone  Praynig
Ще пробвам пак с подаръците, пък като не стане - здраве да е, на 25ти ще разбера

# 339
Някой да ми прати двете нови животни за iphone  Praynig
Ще пробвам пак с подаръците, пък като не стане - здраве да е, на 25ти ще разбера

Не се мъчи. Там ти показва кой съсед от кой елемент за размяна ти е изпратил подаръка. Възможо е и това да са подаръците при отваряне, ама много не ми се вярва. Но знае ли човек. От играта със сигурност е кравата обаче.

П.П. Пък ако това са наистина подаръците язък за барута дето си пращах от фалшивите ферми кубчета лед да правя бройка на подаръците. Ще ги слагам в колата поне. Peace

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 18:30 от rostan

# 340
някой с  iphone да се смили над мен и да ми прати бяла ябълка и бяла елхичка, моля:)

# 341
  • Варна
......

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 22:08 от Маркова Рали

# 342
Kaто тръгна да си купувам нещо от новите неща от Айфона , ми дава "Out of sync.....". Същото е и ако пробвам да пратя подарък на някой, като например бялото дърво.

# 343
 Peace записче и аз за подарък от айфон  Simple Smile

# 344
Само аз ли имам проблем с пращането на покани за снежния човек

Общи условия

Активация на акаунт