Farmville - 38

• 34 583
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Някой има ли проблем с фейса? На мен дори не ми отваря страницата в която трябва да се логна.

# 316
  • Варна
Някой има ли проблем с фейса? На мен дори не ми отваря страницата в която трябва да се логна.

Същата работа е и при мен, пусна ме за малко, май някакви промени правят и сега пак не мога да вляза. Crossing Arms

Редактирам се, оправи се. Party

# 317
И аз имах проблем, сега вече ме пусна Simple Smile

# 318
И при мен се оправи Simple Smile

# 319
  • София
Снежния сталион за 500 подаръка ли вкарвате в конюшнята , като мъжки ли го играе - в смисъл да прави малки, защото имам вътре черни сталиони, но те не правят малки?

Нали няма да изчезне след първото обиране?

# 320

днес произвеждах кончета и нямах проблем
Искаш да кажеш че така ти изглежда конюшнята и произвеждащ? newsm78

# 321
  • София
не разбрах смисъла на въпроса,но да, вчера произвеждах,днес отново мисля,но аз имам още и бял и черен жребец вътре Thinking

# 322
При мен не излиза това FeaturePresents... къде точно трябва да се дадат Breakpoints  Rolling Eyes
П.П. Честито на Пресияна и от мен   bouquet

и аз се чудих къде излиза и направих така:
пуснах чарлз и заредих фермата,като излезе на чарлз онова с tc-... дадох на флаш-а му брейкпоинтс он и релоднах фермата и от там нататък стъпките от линка на Биалк

Изглежда прозорецът със Special delivery създава проблем при първоначално зареждане на фермата с Чарли. Затова затвори прозореца с кутиите и в Чарлито намери линка с играта -> десен бутон върху flashservices -> отметка на breakpoints. Сега рефреш на играта и се появява прозорчето с Execute. Натискаш Execute -> Edit response-> AMF и вече можеш да бъркаш в мозъка на играта.

# 323
не разбрах смисъла на въпроса,но да, вчера произвеждах,днес отново мисля,но аз имам още и бял и черен жребец вътре Thinking
Въпроса беше така ли ти изглежда, явно не правиш сравнение - т.е горе в ляво имаш ли жребец сталион или не. В картинката показах новия кон, който трябва да е сталион но горе пише че нямам

# 324
  • София
там пише ,че имаш само ако си взел онзи кафявия от стената,иначе не пише,че имаш Peace

# 325
там пише ,че имаш само ако си взел онзи кафявия от стената,иначе не пише,че имаш Peace
Моля ти се обърнах ме го на чат много добре зная от къде се взема и за какво се използва.
Питах дали при теб НЯМА И ПАК  ПРОИЗВЕЖДАШ, толкова сложно ли питам че не отговаряш

# 326
При някой късметлии са пуснали снежния човек и снежните битки.  Освен това събирайте дъски, пирони и тухли от сега Simple Smile

# 327
При някой късметлии са пуснали снежния човек и снежните битки.  Освен това събирайте дъски, пирони и тухли от сега Simple Smile
Не са ги пуснали още. Просто е с Чарли-то, ама няма смисъл да се прави. При всеки вход в играта трябва да се прави шменти-капели. А дъските, пироните и тухлите освен за разширяване на свинарника ще трябват и за новата сграда, дето ще правим джумбиша.

# 328
А дъските, пироните и тухлите освен за разширяване на свинарника ще трябват и за новата сграда, дето ще правим джумбиша.

Точно това имах предвид Simple Smile .
Миналата година ни зарадваха с ниво нагоре, според вас сега с какво ли ще ни изненадат ? При положение, че повечето нямаме нива нагоре ...

# 329
Моля ти се обърнах ме го на чат много добре зная от къде се взема и за какво се използва.
Питах дали при теб НЯМА И ПАК  ПРОИЗВЕЖДАШ, толкова сложно ли питам че не отговаряш
При мен изгледа на конюшнята е същият като твоята - имам само снежния жребец, който стои при другите коне (не е в левия прозорец, там е за гостуващ жребец) и нямам проблем с произвеждане на малки кончета  Peace

Общи условия

Активация на акаунт