Farmville - 38

• 34 583
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Играта ме върна в първи клас  #Cussing out
Пак трябваше да бера и сея, да обирам животни и т.н.
За първи път ми се падна от мистъри семе дървото с дъвките и съответно го няма, а семето на 0. #Cussing outСъответно не ми порасна ново с дъвки, а някакво друго.
Гадост, нищо от това, което правих до сега не е отразено. #2gunfire
Ами остави си в една градинка само дървото от което се получава дървото с дъвките и тогава   ще ти излизат само семенца за това дърво Hug Hug Hug
Във фалшивата ферма и в тази на мъжа ми ми даде да украся всичко. Е, без някой неукрасяеми елемента - животни, един тип ограда и без машините.

Снимка 1
Снимка 2

и на мен ми светна всичко че мога да украся но аз натиснах на друго място и украсата от мишката изчезна,много ме е яд #Cussing out

а също и в маркета като влезеш най-накрая я има цялата украса и пише use без койнс,поне при мен е така,но може да не съм надхвърлила лимита.
Joy  hahaha БОТче наш, Който си по нивята!
                         Да се свети Твоето име,
                         да дойде Твоето Царство,
                         да бъде Твоята воля,
                         както по полето, тъй и по гората;
                         насъщния ни коинс дай ни днес,
                         и увеличи нам ХР-то,
                         както и натори фермите на нашите съседи,
                         и избави тях от заблуждение;
                         защото Твоя е фермата,
                         и коинса, и кеша.
                         Амин.
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Велико.Използвам бот.Бере,сее,копа,само кофти че му резнаха другите хубави страни,но пак върши работа.

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 20:39 от Lady Avalanche

# 91
здравейте , аз да се оплача едва си събрах зимната колеция  ooooh! и най - накрая я събрах , но тъкмо сложих кравата в кълбо и ми даде рефреш  ooooh! като рефрешнах няма нищо нито крава  нито колекция, ох много неприятно трудно се събират елементите,  ooooh! ако може някой да помогне къде да я открия колекцията

Ха сега де......... smile3533

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 21:01 от Rumen Spasov

# 92
Дали има някой така добър за да ми изпрати замръзналото езеро....моля ви..... Embarassed много ми харесва , а нямам кеш..... Sad

# 93
Бе защо половината дървета липсват в мастъри менюто

# 94
От Зинга ми пратиха мейл, че работят по проблема с кодовете за промоцията за двойното мастъри. При повечето играчи бил отсранен, но още не напълно. Поне при мен стана. Simple Smile

# 95
  • СОФИЯ
ха ха ха
Rumen Spasov  хубава работа аз се жалвам пък ти ми се плезиш   Joy много ме развесели , а така се бях ядосала  Joy

# 96
Гледам, че зимната мисия масово се появява при нас отлъченитеееее  newsm44

# 97
  • Пловдив
Дали има някой така добър за да ми изпрати замръзналото езеро....моля ви..... Embarassed много ми харесва , а нямам кеш..... Sad
Днес за половин час си направих нова ферма и си го пратих.13 парички  от бонус и тулбар+5 стартови+1 от изпратена лилава кутия
и още 2-3 от минати нива. Sunglasses

# 98
Днес за половин час си направих нова ферма и си го пратих.13 парички  от бонус и тулбар+5 стартови+1 от изпратена лилава кутия

А до кое ниво стигна  Rolling Eyes
Аз чак от 10 ниво нататък мога да си пращам

# 99
  • Пловдив

А до кое ниво стигна  Rolling Eyes
Аз чак от 10 ниво нататък мога да си пращам

Сега погледнах на-10 ниво ми е фермата

# 100
  • Пловдив
Гледам, че зимната мисия масово се появява при нас отлъченитеееее  newsm44
  Party И при мен се появи.Радвах се като дете на бонбон.  Joy  newsm68 newsm44

# 101
Вотнах се,
записах се,
мога да отивам да спя  Laughing.

# 102
  • София
Изтрих си без да искам работилницата на Дядо Коледа от миналата година!!! Ужас! Дали има начин да си я върна, ако трябва да пиша някъде, но къде?!  newsm45 smile3511 newsm61

# 103
  • Бургас
а аз си изтрих зеленото теленце !!!

Моля някой ако роди такова да ми го прати!!!

Благодаря   bouquet

# 104
  • Пловдив
а аз си изтрих зеленото теленце !!!

Моля някой ако роди такова да ми го прати!!!

Благодаря   bouquet

http://farm.hackers.am/converter/

Общи условия

Активация на акаунт