Кожичките по пръста!

• 2 476
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте! Я,ми дайте съвет!

Често ми стърчат разни  работи върху кожата па пръстите около нокътя. Не говоря за кожичките,които избутваме с шпатулката,а за стъркачище кожички по пръста.Надявам се да сте ме разбрали.Не знам как да ги оправя.Винаги ги режа,но все седят все едно си ям кожичките newsm78 Съвети?

# 1
  • София
Купи си масло за кожички на Икаров, има го по аптеките и малките козметични магазини, струва около 2 лв и намазвай проблемите места, след като изрежеш, доколкото е възможно, стърчащите "бодлички". Смятам, че кожата ти просто е дехидратирана. Намазваш обилно, седиш поне половин час, след това втриваш, то ще попие и няма да се наложи да го бършеш. Така по няколко пъти на ден, когато имаш възможност.

# 2
Благодаря! Simple Smile

# 3
Здравейте! Я,ми дайте съвет!

Често ми стърчат разни  работи върху кожата па пръстите около нокътя. Не говоря за кожичките,които избутваме с шпатулката,а за стъркачище кожички по пръста.Надявам се да сте ме разбрали.Не знам как да ги оправя.Винаги ги режа,но все седят все едно си ям кожичките newsm78 Съвети?
Явно кожата ти е суха- трябва силно и постоянно мазане с крем. Помагат и възстановяващи теерапии за ръце при козметик, защото продуктите са по-активни.

Общи условия

Активация на акаунт