Юлче сладко, я кажи - дядо Коледа какво ти подари

• 24 432
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и от мен в този тъй мрачен и студен ден....
И на нас педито ни каза,че сме с колики още....уффф и аз питам до кога?Малкия през нощта ми се буди постоянно,през час,през половин,а понякога и през 10-15 мин.Единственият вариант да се успокои е като си цокне,ама
нали уж трябвало да има пауза от 6 до 8 часа без храна-е как да стане като това е единствения начин да спре да плаче и да заспи за малко.Дайте съвет!!!! Praynig
Относно захранването,аз го започнах в понеделник със сок от ябълка(така ни каза педито),давам по четвъртинка ябълка за сега,но незнам до какво количество мога да стигна за веднъж.В началото малкия се мръщеше,ама сега си търси сокчето и става нервен като се забавя.
А за памперсите ние сме с Либеро,ама нещо 4-ката не ми допада.До сега нямах никакви оплаквания,но явно попаднах на лоша партида и постоянно сме опикани и одрискани.Нямам друго обяснение.
Ние бяхме на консултация на 29.11. - 7 540кг и 62см.

Някоя от вас правила ли е календар със снимки на дечковците и къде?Питах на 2-3 места,но не правят с различна снимка за всеки месец.Heeeeelp meeee pls

# 121
Lucky_13, ако ти се занимава - http://www.artscow.com/ - доставката е безплатна. Всяка година си правим там календари и фотоалбуми със сестра ми. Много са хубави.  Peace

# 122
Благодаря ти Дунайка за бързия отговор!
Ще погледна там,дано намеря това,което търся.Искам да направя календар с 12 листа и на всеки месец да сложа различна снимка на малкия.
Надявам се да стане в този сайт.

# 123
Ами за 2010 имам точно такъв.  Grinning 12 листа и на всеки месец колаж от снимки. И настолен такъв имам.

# 124
Лъки, не зная какъв съвет да ти дам.Давам на малкия всяка вечер биогая,но без ефект.Пия чай от лайка,защото се кърмим,но без ефект.Спи при мен на цица,но гледам първо да го сложа в леглото да спи и когато започне да се събужда по на често тогава го вземам,че таткото се чувства малко гадно в другата стая самичък  Heart Eyes Mr. Green Ти казваш,че си захранила със сокче от ябълка,от него не се ли засилиха още коликите  newsm78 Аз не съм захранвала още,но взех пюренца ,но са от ябълка.При нас няма други,които да съдържат само един плод и се чудя дали е най-удачния вариант с тези колики  Thinking

# 125
  • При моите мъже...
Здравейте,
не пиша често, но затова пък успявам, поне за сега, да изчета всичко, което пишете:)

За отчет: Теди е 8540 и 71 см. Педиатърката каза да даваме по 1 капка вит. Д, че много бързо растял, ама аз все забравям... newsm78 Но пък фонтанелата му е малка и не съм се стреснала особено.

От началото на 6-я месец захранваме: започнахме с тиква, доста му хареса и тръгна добре. Хапва с охота броколи и карфиол, а тотално отказва картоф и пъщарнак - то това последното и аз не бих го яла в този му вид Laughing
Доста време му трябваше да се усети как става работата с лъжицата, даже все още продължава да се опитва да си я суче Joy
Много е сладък... Heart Eyes
Яденето го правим винаги с две лъжици - едната в неговата ръка, едната в моята. Ако пропусна да му дам, веднага награбва моята и става мазало... Crazy

Зъбки още не са излезли на повърхността, но вече два месеца го мъчат. Има някои доста неспокойни нощи... но и това ще мине.

Ето тук има опция за многолистни календари, мисля, че една мама от форума беше препоръчала фотото:
http://fotobravo.com/?p=party_cal

Лека вечер Hug

# 126
Да се похваля ние вече си имаме второ зъбче tooth , като и двете са отдолу. Много е сладка като се смее или плаче и стърчат две зъбета  Heart Eyes

http://fotobravo.com/?p=party_cal настина го похвалиха няколко майки казаха, че са много доволни и аз ще се възползвам другата седмица, просто още селекционирам ooooh!

На нас за коликите ни помагаше Бебезан, като го пие аз, на нея не съм и давала, все пак то си отиваше в кърмата, но и ние не сме имали много колики  Peace

# 127

Яденето го правим винаги с две лъжици - едната в неговата ръка, едната в моята. Ако пропусна да му дам, веднага награбва моята и става мазало... Crazy

хахахаха  hahaha hahaha Това е хитро. Аз още не съм почнала захранването, но беба борави доста добре със съдържанието в лъжица покрай разните неща, които сме й давали. Само като види лъжица и се набира да се изправя да я изпапка  Mr. Green Ще видим как ще й се отразят пюренцата.

Днес бяхме на голямо семейно събиране и се надявам да не лепне сега нещо, че доста народ я мачка, не мога да я опазя, добре че поспа доста  Crazy

# 128
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте дами  Hug

Борката вече е много по-добре. Днес почти не е кашлял, всъщност го чух само 2/3 пъти да се прокашля. За това е добре човек при първи симптоми да търси помощ, защото по мое мнение като започнем да се самолекуваме и става мазало. Моята майка обаче е мед. лице и аз съм пристрастна  Wink
Имам и още нещо с което да се похваля - моя мъж ми уреди постна коледа. Днес им казал на техните  Wink  Ама страхотен мъж си имам ей  Heart Eyes

Пожелавам на всички лека и спокойна нощ, спящи и здрави бебоци  Hug

# 129
  • в 1001-та нощ
аз във фотобраво - правя всяка година - сега направих за нас, бабите, лелите и кумовете  Hug

направих и 2 фотокниги от сватбата - по 1 за нас и кумовете  Peace

# 130
Здравейте мами, нашето момченце е на 4 месеца и 18 дена, и тежи около 6 кг. и около 63 см. изцяло на кърма. Мисля да не го захранвам докато не навършим 5 месеца поне, дори ми се иска и 6 да минем, но не знам дали ще ми е достатъчно хранителна кърмата.
Иначе не спи много нощем, не е много нервен през деня, горе долу спокойно бебе. Днес падна за първи път, но знам че всички бебета падат и като няма видимо никаква промяна в поведението се успокоих.
За Коледа ще сме само с постни, нечетен брой ястия и подаръци под елхата... за бебко мисля да има бънджи но стационатно Wink
Ние имаме много пъпчици по лицето от лигите, имахме някакви с връхче около чурлето, но ги мазахме и минаха, сега има и отстрани на крачето, но ми приличат на пъпчици от претопляне... вие как се справяте с лигите и пъпчиците от тях?!

# 131
Lucky_13, ако ти се занимава - http://www.artscow.com/ - доставката е безплатна. Всяка година си правим там календари и фотоалбуми със сестра ми. Много са хубави.  Peace
Много ми хареса този сайт , но доставката до България ли е и как става плащането и доставката ( извенете ме за въпросите, но ми е трудно да се ориентирам ) ???

# 132
Перлитка, добре дошла!  Hug

# 133
# 134
  • в 1001-та нощ
като говорим за подаръци - в другия сайт - "снимките ви" - съм правила чаши и ключодържатели със снимки на малкия - пак за баби, лели, таткото Wink))

Общи условия

Активация на акаунт