Юлче сладко, я кажи - дядо Коледа какво ти подари

• 24 424
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
Аз използвам и на Памперс и на Пуфис 4-ките , доволна съм Peace
Но всяко дете  си има определена структура и по-скоро трябва да пробваш , за да прецениш, така мисля .
На мен въобще не са ми пропускали ,
като преминавахме към по-голям номер в началото залепям лепенките на най-долно ниво и постепенно отиваме нагоре ,
в смисъл ти ще ме разбереш Grinning

# 106
Моля мамите който са минали на 4-ки пелени, да споделят от коя марка са доволни  Hug. Че с 3-ките имах горчив опит с Памперс, който пропускаше  Crossing Arms и минахме на Пуфис. А от 2-ките бях доволна от Памперс, а не от Пуфис  Crossing Arms, та сега се чудя към кой да се ориентирам  ooooh!

Здравейте!
И аз ползвам на Памперс. Бях вземала 3 на Хъджис да ги пробвам, но не ми харевсаха-самата материя е дна по твърда и груба.
Относно количките ние сме с Чиполино Суифт. Много съм доволна-много е лека има голям кош за багаж и предното колело е двойно-няма как да се обарне...и е мн лесна за управляване.
Ние нали вече се захранваме с картоф и вчера добавих малко тиква. Много и хареса на Борислава. Даже си гука докато яде, и после пак сука. Явно трябва да увелича количеството,защото искам да заменя обедното хранене, че другия месец съм на държавен изпит и ще трябва да я оставя на бабите. Днес не съм и давала пюре, защото има няколко пъпчици по двете ръчички и по бузките, ще починем няколко дена.
И ние ще вземаме проходилка за Коледа.

# 107
Честито на всички с 6 и 5 месечинки! Кога мина това време?

Мама Миа честити ви зъбчета.

Ние от една седмица се обръщаме при всеки удобен момент и да ви кажа предпочитам да се беше научил по-късно. Вече сменянето на памперса е приключение, защото много държи да е по корем, а днес го заварих заспал по корем с нос забит в леглото. Направо ми спря сърцето. Как е дишал не знам. Така че не се косете, че не се обръщат рано или късно ще се научат.

Диване ние сме с това креватче и съм много доволна има колелца и може да се люлее.
http://baby-market.net/a2/offers.asp?grid=27610&m=37

Нашата количка е триколка- Бертони Карера. Супер е, ние сме второ бебе което я ползва. Много лесно се управлява и ми е много удобно. Даже покорихме с нея една доста неравна пътечка в планината. Вярно е че когато се качваш на тротоар трябва задължително да се държи количката с две ръце, за да е по-сигурно, но не мисля че това е кой знае какъв проблем

За Коледа -  семейството на мъжа на сестра ми също ядат пържоли на Бъдни вечер. Според тях  "Как така празник без месо", но в нашето семейство това е недопустимо и той свикна. Освен това аз имам рожден ден на Бъдни вечер и въпреки това нито си позволявам торта нито бонбони. Обикновено духам свещичка на питката и черпя с опаковани бонбони, които се консумират на следващия ден. Тази година се замислям да потърся постни сладки, че аз не съм по правенето на сладки неща.

Ади радвам се че сте по-добре.

И аз се замислям за бънджи за подарък за коледа.

# 108
Бтв, ваксините причиняват повече стрес на нас, родителите, отколкото на децата  Peace

Хаха, толкова си права. Всеки път след ваксина, в момента в който зацвърчи и "Ааа, това е от ваксината!"... И се почва едно псуване на всички химици, биолози, спринцовки и т.н. Щото видиш ли, през другите дни не реве. Grinning

Сдобихме се с легло от Продавалника - много запазено, като ново и с матрак. Само за 150 лева. Мнооого съм доволна. Тази вечер сигурно ще го сглобим.

# 109
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте момичета  Hug

Наминавам само за бързо, че моя юнак нещо се разкашля  Tired  още вчера следобед ми се стори че се прокашля, ама си казвам човек е все пак не може без да се изкашля и да се изкиха. Обаче днес сутринта си кашляше доста начесто и кихаше и го заведох при Димитрова, веднага ни прие жената. Изписа ни сиропче и витамин С и ще се лекуваме. Дано оздравеем до срещата, че така ми се иска да се видя  с другите мами от Бургас. 
На 7ми като бяхме на консултация при Димитрова имаше 2 деца на около 10-12 години които така кашляха, а ние вътре 3 мами с бебета. И майката на въпросните деца даже им направи забележка да не кашлят срещу бебетата и помоли да мине преди нас, беше наш ред така че я пуснах да ни "пререди". Вчера майка ми каза че е снимала едното бебе с което чакахме, а днес като излизах от кабинета видях другото бебе с което също чакахме  Thinking  Лоша работа са тези кабинети! Да внимавате много  Confused  Май вече ще я викам вкъщи Димитрова  Thinking

# 110
  • в 1001-та нощ
ние днес "напук на времето" бяхме на разходка - 1 час, че аз тръгнах по едни летни дрехи .....
споделям две снимки да се посмете малко

отгоре беше и завит още и с дъждобран и много му хареса - не мигна през цялото време и само въртеше очите .....и аз понеже уж за малко и тръгнах без шал и шапка, но като ми хареса ....откарахме час....

утре ако е поне толкова топло и без вятър - ще излизаме пак

# 111
Лоша работа са тези кабинети! Да внимавате много  Confused  Май вече ще я викам вкъщи Димитрова  Thinking

Нашето педи има дни само за ДК, която прави в отделен кабинет. Там болни не се допускат. Дори на вратите на чакалнята има надписи, да не влизат болни хора. Тях ги преглежда по друго време и в друг кабинет. Тази организация на мен много ми харесва.
Да оздравява бързо малчо.

За ваксините сте прави напълно. Аз се шашкам и все най-лошото ми е в главата, макар че дъщеря ми всичките ги мина без проблем. Дано и с Росен е така.  Praynig

# 112
  • Stavanger, Norway
Теди, съжалявам, че Борката кашля. Бързо да оздравявате  Heart Eyes Нашата педиатърка също има отделен кабинет за ДК, но последния път ми направи впечатление, че чакаха и билни дечица, които преглеждаше в трета стая  Crazy т.е. има 3 кабинета. Тъпото е, че болните са почти до нас и чакам ена крачки от тях за ДК  ooooh! Но само веднъж се е случвало да има болни дечица досега.
Нашият Алекси ме направи луда днес. От 1-2 дена вечерното приспиване е кошмар - пищи все едно го дерем жив  ooooh! #Crazy smile3514  През нощта се събуди в 3:30 и ми гука цял час докато успея да го приспя, а сутринта като реши, че няма да спи... #Crazy И реве, тръшка се, че му се спи, но не иска и да чуе за приспиване. Ама така ще е занапред. Минаха коликите, зъкбите го мъчат от време на време, а и започва характер да изгражда.
Това е от нас. Дано всички болни оздравеят скоро  Peace

# 113
  • София
И Ангел покашля. Нищо не му давам и на лекар не съм го водила, че ме е страх да не хванем още някой вирус от там. Ние де що имаше вируси ги лепнахме. При нашето джи пи влизат всякакви - възрастни, болни деца и бебета. При прегледите винаги чакам отвън с количката и си пазя ред. Сега си седим вкъщи. Исках до панаира да отскоча днес, ама ме дошубя да излизам с бебето. Дано утре се качи някои и друг градус температурата.

# 114
Аз вчера си причиних много тежко запушване на едната гърда. При това даже не знам от какво, бебка не е правила някакви големи паузи, а през деня имам много по-малко кърма. Установих го вечерта точно след като я приспах. Едното каналче се беше запушило с бяла точка отгоре, едва успях да се преборя. Накрая събудих и бебка да го мъчи да го отпуши. Сега постоянно се опипвам, не съм сигурна, че напълно се отпуши.

При нас вечер е също рев - става все по-трудно приспиването. Първо си заспиваше сама в леглото, след това заставахме до леглото докато се успокои, после само на ръце, а тази вечер даже това не помагаше доста време  Crazy

Ние в сряда сме на ваксини, а утре на семейно събиране и много се притеснявам да не лепне нещо от племенниците, че те са постоянно болни или кашлят. Май това е обичайното състояние за всяко дете като почне да ходи на градина/ясла  newsm78
Не знам как ще я опазя зимата

# 115
При нашата лекарка, като ходим на консултация, си записваме час и като отидем само изчаквам да излезе този вътре, и влизам  Mr. Green

# 116
Моля за подкрепа и за нашето първо участие в конкурс, първо трябва да се хареса страницата на конкурса тук:
http://www.facebook.com/pages/NAJ-FOTOGENICNO-DETE/109980022354942

и после малката ми шушунка тук:
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=177095285643415&set=a.177082232311387.41568.109980022354942

# 117
Здравейте и от нас! Днес Емко пораства с още една месечинка

В четвъртък, когато му биха ваксините му дадох сиропче веднага като се прибрахме,и после на 6 часа още два пъти и не ми е вдигал Т,за разлика от миналия месец-беше 39. И следващия месец така ще му дам, че да ми е мирна главата. От вчера пък ака като за световно-през 2-3 часа целият се омазва  ooooh!

# 118
Моля за подкрепа и за нашето първо участие в конкурс, първо трябва да се хареса страницата на конкурса тук:
http://www.facebook.com/pages/NAJ-FOTOGENICNO-DETE/109980022354942

и после малката ми шушунка тук:
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=177095285643415&set=a.177082232311387.41568.109980022354942

+ 1 от мен

Честита месечинка Меганчо

# 119
Здравейте,ние в петък пак бяхме на доктор-колики   Tired До кога бееееее, толкова много колики,направо се чудя как ще се захранваме  newsm78 Има и атопичен дерматит,но може и ендогенна екзема да е ,като моята,но ми казаха само да хидратирам.Но го сърби и се чеше...има по цялото тяло и всеки път им казвам,че кремчетата,които ми дават не му помагат  #Cussing out Но може би,защото е малък и не ни изписват други
Териса,бързо да се оправя Борко  Heart Eyes
За бънджито, купихме от това за касата на вратата,но  ни е коледен подарък и не сме го изпробвали още.Купиха ни бабата и дядото столче за хранане.Ние си го харесахме, те ни го платиха  Laughing Става на малко столче  с масичка   Party

Общи условия

Активация на акаунт