. Че с 3-ките имах горчив опит с Памперс, който пропускаше
и минахме на Пуфис. А от 2-ките бях доволна от Памперс, а не от Пуфис
, та сега се чудя към кой да се ориентирам 

още вчера следобед ми се стори че се прокашля, ама си казвам човек е все пак не може без да се изкашля и да се изкиха. Обаче днес сутринта си кашляше доста начесто и кихаше и го заведох при Димитрова, веднага ни прие жената. Изписа ни сиропче и витамин С и ще се лекуваме. Дано оздравеем до срещата, че така ми се иска да се видя с другите мами от Бургас.
Лоша работа са тези кабинети! Да внимавате много

Нашата педиатърка също има отделен кабинет за ДК, но последния път ми направи впечатление, че чакаха и билни дечица, които преглеждаше в трета стая
т.е. има 3 кабинета. Тъпото е, че болните са почти до нас и чакам ена крачки от тях за ДК
Но само веднъж се е случвало да има болни дечица досега.
През нощта се събуди в 3:30 и ми гука цял час докато успея да го приспя, а сутринта като реши, че няма да спи...
И реве, тръшка се, че му се спи, но не иска и да чуе за приспиване. Ама така ще е занапред. Минаха коликите, зъкбите го мъчат от време на време, а и започва характер да изгражда.

До кога бееееее, толкова много колики,направо се чудя как ще се захранваме
Има и атопичен дерматит,но може и ендогенна екзема да е ,като моята,но ми казаха само да хидратирам.Но го сърби и се чеше...има по цялото тяло и всеки път им казвам,че кремчетата,които ми дават не му помагат
Но може би,защото е малък и не ни изписват други

Препоръчани теми