Юлче сладко, я кажи - дядо Коледа какво ти подари

• 24 416
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Елена благодаря ти !!!
Живи и здрави да са н и дечицата !!!
Честита месичинка и от мен на всички дечица родени на нашата !!!

# 91
  • София
за коледата, ние не сме чак такива традиционалисти да бъднуваме на пода върху одеало, но при всяко положение се яде постно и само постно, но то е толкоз вкусно, че ... ммммммм ..... ей, сега ще се удавя в собствен сос;

за бънджито, ние ползваме бънджи за врата, ето такова: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=7868&cat=70; всъщност ползваме го от днес сутринта; тото е безкрайно изкефен - пее, гука, подскача; от горе на всичкото се залисва за поне 40 минути

за проходилка, възнамерявам за коледа да получи бокстера 3 в 1, пък да видим

за обиколниците, мисля че във вис виталис и в пигис хаус има голямо разнообразие; обаче идеята на ТиНе за заместването им с поларени одеалца за доста удачна

за стерилизирането, аз нищо не стерилизирам вече  Embarassed ама всъщност що пък да ме е срам?!?!

Ние сме с триколка, досега не се е обръщала, а съм пълнила багажника сигурно с над 15 кила торби. Отделно чантата с принадлежности, тежко кожено яке на дръжката и какво ли не. Нито пък е залитала. Но за сметка на това е адски маневрена, можеш да завиеш от място само с бутане с един пръст. Минавам през дупки, павета, тротоари, пътечки, локви без никакъв проблем.
  202uu  такъв е и моят опит с нашата триколка

и накрая, но не последно, честито на навършващите 5 месеца, и особено на Денис на Тея!

# 92
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Диването, и аз така си мислех, че щом вече лапа всичко, няма смисъл да стерилизирам, да не говорим, че аз мия първо с бебешко веро Бочко и после и стерилизирам. Ще продължа да стерилизирам само шишетата за АМ-а, с който дохранвам, заради многото бактерии които се развъждат в млякото  newsm78   или поне така казват....
Хели Сън, ами наште кво да кажат...майка ми е такава добра жена все гледа на всички да угоди даже много често прецаква сама себе си, дори я правят на будала някои роднини ама такава си е тя...само мир да има. Тя и в момента пости жената, ама нали за да сме заедно, заради Борката.... А баща ми по-добре да не знае какво се случва, че той пък е такъв пожар....ще ги "подреди" набързо...
В неделя ще излизам да се видя с един колега по работа и помолих свекървата да го гледа, мъжа ми разбира се и той ще е тук (аз сама с малкия не я оставям) и казах на моя мъж да говори с нея, да я вразуми ако може....да видим.

# 93
  • София по рождение
Диването, и аз така си мислех, че щом вече лапа всичко, няма смисъл да стерилизирам, да не говорим, че аз мия първо с бебешко веро Бочко и после и стерилизирам. Ще продължа да стерилизирам само шишетата за АМ-а, с който дохранвам, заради многото бактерии които се развъждат в млякото  newsm78   или поне така казват....
Хели Сън, ами наште кво да кажат...майка ми е такава добра жена все гледа на всички да угоди даже много често прецаква сама себе си, дори я правят на будала някои роднини ама такава си е тя...само мир да има. Тя и в момента пости жената, ама нали за да сме заедно, заради Борката.... А баща ми по-добре да не знае какво се случва, че той пък е такъв пожар....ще ги "подреди" набързо...
В неделя ще излизам да се видя с един колега по работа и помолих свекървата да го гледа, мъжа ми разбира се и той ще е тук (аз сама с малкия не я оставям) и казах на моя мъж да говори с нея, да я вразуми ако може....да видим.

Хахаха, все едно описваш моите родители!
Дано всичко се подреди, а другата година или при вашите или сами у вас. А на Коледа, при свекърите. И това е вариант, който е валиден за доста хора. Хем и по-разнообразно.

# 94
Относно триколките,ние имаме куини бъз,не залита,маневрена,но мисля че се сещам какво са имали в предвид като са писали някой ,че не са стабилни ако са натоварени.Аз лично на 2 пъти щях да я обърна количката заедно с бебето,защото говоря по телефона и на един по- висок тротоар се опитвам да я вдигна с една ръка и тя като тръгна на страни без малко да стане беля едва я овладях,но в случая аз съм виновна,въпреки че мисля ако беше с 4 гуми няма как да се случи.

# 95
Като част от съвместната инициатива на BG-Mamma и Ла Лече Лига България, искам да ви предоставя информация за оставащите срещи,  организирани от  Ла Лече Лига в различните градове на страната до края на м. декември:

11.декември.2010г, събота,10:00часа, гр. Варна, Майчин дом, ул. Мир No.1 -  ЛЛЛ среща с теми „Отбиване на детето” и "Предимства на кърменето"
15.декември.2010г, сряда, 14:00часа, гр. София, Детски клуб „Малко морско”, жк Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15, среща на тема „ Споделете кърмачески пинизи или SOS”
18.декември.2010г, събота, 10:30часа, гр. Пловдив, книжарница „Хеликон”, ул. "Райко Даскалов" 13 – ЛЛЛ среща на тема "Празниците: стрес и кърмене" (как се справяме с празничната суматоха и грижите около бебето)
18.декември.2010г, събота, 11:00 часа, гр. София, бистро  „Made in Home”, ул. Ангел Кънчев 30 А – кулинарна лекция-среща на тема „Здравословно меню за цялото семейство”.
18.декември.2010г, събота, 11:00 часа, гр. Стара Загора, кафе-аперитив Камелия, ул. Руски № 56 (входа е до Германско Българската Лаборатория – до химическото чистене) – среща на тема „Избягване и преодоляване на често срещани трудности”.

Срещите и лекциите са безплатни. Всеки, който има желание и възможност е добре дошъл.

# 96
Здраевейте!

Записвам се да ви чета, че си имаме две долни зъбчета (да са ни подредени, бели и здрави  Heart Eyes) и от мрънкане и реване не остава време за форума...

# 97
Здраевейте!

Записвам се да ви чета, че си имаме две долни зъбчета (да са ни подредени, бели и здрави  Heart Eyes) и от мрънкане и реване не остава време за форума...

Честити ви зъбета, да са белички и здравички, да красят една прекрасна усмивка и да гризкате сладко, сладко стях   bouquet

# 98
  • София
Здраевейте!

Честити зъбчета и от нас с Бети!!! Ние още нямаме признаци скоро да се озъбим. Sad Сетих се да ви питам,значи ние ползваме бибероните на Avent,купих такива,3+ тоес от 3 месец нагоре те са с  3 дупчици,но на бибката пише числото (3),а не трябва ли да пишв (2).Аз ги ползвам от средата на 3 месец и чак сега забелязвам.

# 99
Честити зъбки, да са ви бели и здрави, ние с наште кучешки само си знаем, че имаме,ама нищо не виждаме от тях   Joy
Мерси на всички за отговорите за триколките, реших окончателно - "Чикото" отива в Продавалника.

# 100
Днес бяхме на консултация. Отчет - 7700гр и 66 см.
Биха му първия Пентаксим. Така ми се е свило сърцето сега..  Confused Дано няма реакция.

Честито на всички озъбили се бебоци. Извеждате ли ги в това време? При нас е 0 градуса и пече слънце, но духа вятър.

# 101
При нас е -3, доста е студенко и духа, та няма да излизаме, поне да не духаше можеше да се разходим за 30 мин.
Дунайна мерките ви са супер, нямам търпение и аз да видя колко сме пораснали другата седмица  Heart Eyes

# 102
Честито на всички озъбили се бебоци. Извеждате ли ги в това време? При нас е 0 градуса и пече слънце, но духа вятър.

Да. Вчера бяхме навън за час и половина. Днес също мислех да излизаме, но слънцето се скри и заваля сняг.  Thinking Може би ще пъхна Борис в слинга и ще се разходим за 20-30 минути.

Бтв, ваксините причиняват повече стрес на нас, родителите, отколкото на децата  Peace

# 103
  • в Кошера
И аз бутам триколка, Buzz 3. Е, много съм доволна от избора си. Не е залитала, не е имала наченки на преобръщане, стабилна е, много маневрена....Отчела съм и два минуса засега - не ми е достатъчно висока (затва обмислях и Стоки като вариант преди) и ми идва леко тежичка при постоянното качване в багажника, но се търпи  Peace

Коледните празници в моето семейство са традиция, за което е "виновна" майка ми. На земята чак не сядаме, но задължително се ядат постни гозби - сърмички, бобец в гърне, содена питка, сухи червени чушки, пълнени със зеле  eat Коледната вечер пък прелива от месаци, салати, гарнитури и от всичко по много, както си трябва  Wink

# 104
Моля мамите който са минали на 4-ки пелени, да споделят от коя марка са доволни  Hug. Че с 3-ките имах горчив опит с Памперс, който пропускаше  Crossing Arms и минахме на Пуфис. А от 2-ките бях доволна от Памперс, а не от Пуфис  Crossing Arms, та сега се чудя към кой да се ориентирам  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт