Юлче сладко, я кажи - дядо Коледа какво ти подари

• 24 441
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
  • Stavanger, Norway
Тайра, то за жизненост сме жизнени. Даже направо е хиперактивен през повечето време. Не се спира - все се напъва да сяда, все мята ръце и крака, реве, като е на ръце направо целия подскача и се върти  Crazy Даже нощем се мята като риба на сухо. Напоследък си мисля, че в предишния си живот е бил рибка - като вземем мятането нощем и как полудява като види вода...И как реве, като спра чешмата и вече не вижда, чува или пипа водата... #Crazy То трудно ще наддава с толкова много движение. Не ми се мисли какво ще е като проходи  Rolling Eyes

# 151
Привет на всички!!
Честити месечинки на всички малки сладурчета! Да са ни живи и здрави и мнОООго  послушни!!

# 152
Здравейте!  Ние днес имаме месечинка, ставаме на 5 месеца. Честито и на нашите астрални близнаци, много целувки и усмивки на всички Simple Smile
Перлитка, добре дошла при нас.
Крис вече съвсем сериозно си пълзи, обикаля по цялата спалня като самолет, в неговото легло му е тясно и не му харесва. Чудя се вече с кво за гоограждам, че той се изтърси веднъж на земята. Добре, че е доста ниско и пода е с паркет и ими килим отгоре. Ама и той като падна хич не реагира, само беше учуден какво му се случва.
Аз днес смятам да започна захранване с картоф. Дано всичко мине добре.
И ние спим много трудно вечер, незнам вече как да се справя. Нашето педи каза, че за периода около 6 месец било нормално да спи неспокойно, щяло да отмне ама кога, аз вече приличам на призрак от недоспиване вечер.

newsm78 Много ме учуди, ама наистина ли на 5м. и пълзи? Моята бебка много много не оби4а по корем и като я слойа си забива главата долу и гледа настрани... Thinking

# 153
  • При моите мъже...
излязохме на разходка днес Party
докато бяхме на вън заспа и катого прибрах 12.30 уж да хапва, той продължи да си спи и все още продължава така, вече 3-ти час! Това не ми се е случвало от както беше на 1-2 месеца! newsm78
сигурно ще се събуди озверял от глад Laughing

И Теди "пълзи", по-скоро се придвижва с хаотично махане на ръцете и краката, ама вече не мога да го оставя никъде без надзор:)

етоооо звера се събуди с рев Joy

# 154
Влизам за малко, само да се похваля, че днес официално захраних бобка с безмлечна оризова каша по препоръка на педи. /тъй като бяхме  Praynig /надявам се да са минали/ с жестоки колики. Аника си изпапа лъжичката с охота, въпреки че според мен е пълна безвкусна помия  Sick И продължаваме нататък по схема, много ми е кеф  Crazy

Честити месечинки на всички бебоци!

Добре дошла на новата мама  Hug

# 155
  • в 1001-та нощ
Алена, как се плаща в тези фотота - по банков път или може и с карта, че не видях да пише на сайта на браво?

аз съм плащала винаги, като вземам стоката - или от избран обект (верига магазини)  или ми ги носят у дома  Peace

днес си направихме страхотна разходка близо 2 часа  Hug толкова съм доволна, времето е прекрасно  Hug

# 156
Здравейте мами и бебчовци   bouquet ,  честити месечинки и от нас... да папкат, да спинкат и много да слушкат дребчовците!!!
Изглежда не сме само ние със сополки и кашлица  Confused поне Т нямаме  Praynig  айде по-бързичко да им минава!!!
Ние също сме от отбора на късно... или по-скоро на рано заспиващите  Laughing , но поне през деня подремва та успявам и аз да дремна с нея!!!
Лека вечер от нас   bouquet

# 157
Здравейте момичета,
днес времето е страхотно. Има някакъв много лош вирус, ние сме бплни цялото семейство. В неделя като ходихме в поликлиниката и имаше сигурно около 20 деца.
Някоя мама, мисля беше Alena, бееше питала за плетени работи за бебока. Ако проявявате интерес за каквото и да е ми пишете на личния имам човек, който плете по поръчка, при това страхотно. Малко по-късно ще пусна снимки.

# 158
Ренчи, в началото пълзеше доста хаотично, но сега си набелязва посока и съзнателно отива до мястото, слагам му играчка в другия край и той отива при нея.
Ние ядохме картоф днес примесен с вода и АМ. Ползвам АМ защото ми е много трудно да се изцедя дори и за едно картофено пюре. Крис яде много начесто и направо ми е болезнено. Не мисля, че една лъжичка АМ е проблем. Даже мисля вече ако ми се налага да излизам за по дълго хич да не се мъча да се цедя ами направо гледачите да дават АМ. Пет месеца го кърмя на поискване, даже и вода не е пил мисля от сега натътък един път в месеца АМ няма да му навреди. Та за картофеното му пюре - отваря си устата с охота да яде, но като усети вкуса на картофа и направо се потриса целия, умрях от смях. Ама яде де 3-4 лъжички. Ще видим утре как ще е.
Благодаря на всички за хубавите пожелания за нашата месечинка! Simple Smile

# 159
Честито на всички месечинки,да са живи и здрави!
Перлитка,добре си дошла  bouquet

Да дам и аз отчет набързо-8 500 кг и 68,5 см.Боцнаха ни и после ни взеха и кръв,а урина най-вероятно утре ще занесем като го изпишкам.Майките на първи дечица да знаете,че в аптеките има едни специални контейнерчета (като малки найлонови торбички),пригодени специално за тази цел,да се взима урина на бебета.За момчетата и за момичетата са различни.
Алекс се държа като мъж и даже не заплака като му боцнаха пръстчето,беше му мнооого интересно да се оглежда.
Педито каза,че в най-скоро време ще имаме зъбче. PraynigДано пробият вече,че много се мъчи горкия.

При нас много вали сняг,вече е побеляло,а е и много красиво.

Спокоен де ви желая!

П.п. newsm78 това го писах по-обед,а чак сега е излязло

# 160
Честит първи истински сняг! Навън е като зимна приказка

Искам да ви попитам какво сте намислили за връщането на  работа? Кога ще се връщате или и предварително преди едната година ще си работите от вкъщи? Аз имам някаква идея април да почвам на full time , за голямо щастие майка ми е свободна и ще може да гледа бебчо. Утре даже мисля да отида на консултация в НОИ да питам как мога да и прехвърля тогава майчинството. Вече честно казано изпитвам желание за работа  Simple Smile

# 161
  • в 1001-та нощ
моят план е юни да се върна по документи (когато малкият става на 1 г), имам отпуска за взимане - около месец и нещо - ще я ползвам и ефективно ще съм в офиса юли  Sick

после по план 1 г. работа и екшън за 2 бебе, но там вече е божа работа ...това са само планове

кумата реши и 3 година да си остане в къщи ....а аз дори не знаех, че може  Sick

# 162
здравейте момичета,аз амо исках да се отчета,за да не помислите,че съм вазирала:) просто нямам време за много форум, вие тука мнооого пишете и си признавам,че не съм ви чела от няколко дена.

ние имаме и втори зъб! детето много се успокои!! егаси работата.значи зоръ е бил наистина от зъбите:( аууу ще си го знам за напред. между другото със сигурност и подсичането беше от зъбите.сега няма грам.махна се като с магическа пръчка!

аз захранвам вече.няколк одена яде тиква,а сега до утре ни изтича дву-дневната пауза между два компонента и утре ще му давам сладък картоф с кърма и рапицово олио.занапред май ще купувам готови пюрета.май така м исе очертава хем по-евтино,хем по-лесно,но и ще му правя,защото ми е кеф:) прави ми удоволствие да му готвя и съжалявам,че за нас не е по-икономичния вариант това.

ще опитам да ви прочета,но ме съмнява...имам пелени да пера:)

# 163
  • в 1001-та нощ
момичета, преди да избие зъбче - дупка ли се вижда, една приетелка ми показа на нейния хубавец - нещо като дупчица на венеца и каза, че така избивали зъбките

ние днес акаме "барабонки" и малко се напъва  newsm78 ; буквално не мирише и памперсът не се цапа, а вчера акаше по-гъсто  newsm78

# 164
Предвариително се извинявам, че съм малко оф топик, но погледнете това. Ако някой се интересува нека ми пише на лични.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт