а между другото с мама Рибка бяхме в една стая в Дева Мария в Бургас.... колко е малък света 
Да ви слушкат и радват бебоците!
Хммм....4м и 18 д. казваш
а в девата ли си раждала? Да не бяхме в една стая, а?
Сега на 15, сряда, ще имаме среща-в Бургас Плаза в р-нта Fancy-присъеденявай се към групичката ни

благодарение на твоите думи още се кърмим и съм много доволна... на 15-ти не знам дали ще мога да дойда, защото на 14-ти сме на ортопед в Бургас и ще пообиколим малко магазини и не знам дали и на 15-ти ще можем да дойдем (заради студа и без това съм малко хремава ), но за следващата среща се надвам да се видим.
Борис сутринта се събуди от кашлицата си и много кашля. После заспа към 9, събуди се да яде към 10 и сега пак спи. Много е крив, кашля, киха, а аз си мислех, че се е оправил
Поне температурата я свалихме и вече няма...ама то аз какво очаквам минали са само два дни и аз се надявах че вече всичко ще е наред, но уви 
Да са ни здрави и усмихнати - това е безценно, другото ще го напазарим 
Дунайка, не знаех, че си от Несебър
Аз преди често бях в Несебър, нали моя мъж все в тоя край работи - Несебър, Сл. Бряг, а сега и Елените, та на мен са ми все едно квартали на Бургас, всеки ден бях в района дори и като бременна по два пъти на ден ходех
Ще се радвам да се видим някой ден и с Перлитка също 
Иначе, Цвети, аз мислех да го сложа в столчето за кола и да отида с колата, да се паркирам направо на 2ро ниво, в близост до вратата, а ако има места за паркиране и някъде до навеса с пазарски колички още по-добре. После си взимам една от въпросните пазарски колички и пускам столчето вътре и си бутам количката
Винаги си нося и кенгурото за всеки случай.
в този студ не бих си го причинила.... 

Знам, че е нормално да намали темпото, но чак толкова
Преди качваше по килограм и нещо, а сега няма и 300гр

Утре ще видим на ДК.
Препоръчани теми