Юлче сладко, я кажи - дядо Коледа какво ти подари

• 24 447
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Алена, какво представляват ключодържателите? Над снимката има ли стъкло/пластмаса?

# 136
Lucky_13, ако ти се занимава - http://www.artscow.com/ - доставката е безплатна. Всяка година си правим там календари и фотоалбуми със сестра ми. Много са хубави.  Peace
Много ми хареса този сайт , но доставката до България ли е и как става плащането и доставката ( извенете ме за въпросите, но ми е трудно да се ориентирам ) ???

perlitka, добре дошла. Гледам, че си от моя край. Аз съм от Несебър.  Grinning
За сайта - доставката е до Бг, до адрес, плаща се с карта.  Peace
От там имам и джобен часовник, чийто циферблат е снимка. Много добро качество, а часовникът е точен, нищо че е китайски.  Laughing

# 137
  • в 1001-та нощ
Алена, какво представляват ключодържателите? Над снимката има ли стъкло/пластмаса?
ами аз поръчвах от този http://snimkitevi.com/snimkitevi/gifts/start/gifts/ чатта със снимката се върти около оста си; снимката е само от едната страна, а на гърба е метал

снимката не е от хартия, а е изобразена директно върху повърхността - може би някаква пластмаса - сега не си спомням точно, но няма опасност да набъбне като хартия  Peace

чашата - е светеща - има две ленти около снимката, които на тъмно светят ....и ако си си сипал нещо за през нощта е супер http://snimkitevi.com/snimkitevi/gifts/start/gifts/

иначе тук са другите продукти http://snimkitevi.com/snimkitevi/gifts/start/gifts/

а календарите от фотобраво с 12 листа - аз пооръчвах о този http://fotobravo.com/?p=party_cal&a=1.1.2 - твърда гланцирана хартия, като голяма дебела снимка

ето и другите http://fotobravo.com/?p=party_cal

# 138
Алена, как се плаща в тези фотота - по банков път или може и с карта, че не видях да пише на сайта на браво?

# 139
Lucky_13, ако ти се занимава - http://www.artscow.com/ - доставката е безплатна. Всяка година си правим там календари и фотоалбуми със сестра ми. Много са хубави.  Peace
Много ми хареса този сайт , но доставката до България ли е и как става плащането и доставката ( извенете ме за въпросите, но ми е трудно да се ориентирам ) ???

perlitka, добре дошла. Гледам, че си от моя край. Аз съм от Несебър.  Grinning
За сайта - доставката е до Бг, до адрес, плаща се с карта.  Peace
От там имам и джобен часовник, чийто циферблат е снимка. Много добро качество, а часовникът е точен, нищо че е китайски.  Laughing
Супер много се радвам да се запознаем, макар и в чата... ще се пробвам да поръчам някой неща Wink а между другото с мама Рибка бяхме в една стая в Дева Мария в Бургас.... колко е малък света  Sunglasses

# 140
  • Бургас
Здравейте, момичета! Честито на всички месечинки днес-мнооого сте))) Маритка, Териса, Галя76, нлайт -  bouquet Да ви слушкат и радват бебоците!
Перлитка-добре дошла  Hug Хммм....4м и 18 д. казваш  Simple Smile  а в девата ли си раждала? Да не бяхме в една стая, а? Flutter Сега на 15, сряда, ще имаме среща-в Бургас Плаза в р-нта Fancy-присъеденявай се към групичката ни  Hug

# 141
  • Бургас
Перлитка- Laughing Ще се радвам да се видим на 15-представям си  колко е пораснал юнака-няма и да го позная)))

# 142
Здравейте!  Ние днес имаме месечинка, ставаме на 5 месеца. Честито и на нашите астрални близнаци, много целувки и усмивки на всички Simple Smile
Перлитка, добре дошла при нас.
Крис вече съвсем сериозно си пълзи, обикаля по цялата спалня като самолет, в неговото легло му е тясно и не му харесва. Чудя се вече с кво за гоограждам, че той се изтърси веднъж на земята. Добре, че е доста ниско и пода е с паркет и ими килим отгоре. Ама и той като падна хич не реагира, само беше учуден какво му се случва.
Аз днес смятам да започна захранване с картоф. Дано всичко мине добре.
И ние спим много трудно вечер, незнам вече как да се справя. Нашето педи каза, че за периода около 6 месец било нормално да спи неспокойно, щяло да отмне ама кога, аз вече приличам на призрак от недоспиване вечер.

# 143
  • Stavanger, Norway
Я да питам бургаските мами как възнамеряват да се придвижат с бебоците до МОЛ-а? Защото аз на придружитек не мога да разчитам (бабата е болна), а Алекси се дави много и не смея сама да тръгвам с него въпреки, че сме на близо. С количката ми е варианта, ама той много не стои вътре и ще трябв ада го нося и бутам количката...И се чудех вие как сте уредили този въпрос?

# 144
Рибка, малкия мъж стана много палав, как е твоята принцеска... между другото добре, че се паднах с тебе в една стая... Simple Smile благодарение на твоите думи още се кърмим и съм много доволна... на 15-ти не знам дали ще мога да дойда, защото на 14-ти сме на ортопед в Бургас и ще пообиколим малко магазини и не знам дали и на 15-ти ще можем да дойдем (заради студа и без това съм малко хремава ),  но за следващата среща се надвам да се видим.
Малкия доста ми се обрива и мноооого обича да цоцка, ако може постоянно да е на гърдата ще му е най-добре Simple Smile
Мисля по-късно да захранвам.
Вие ка сте, малката девойка сигурно е пораснала много, папкате ли или цоцкате, спите ли или плачкате ?!
Целувки от нас и честито на всички месечинки Simple Smile

# 145
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Божеее аз днес съвсем изключих, че имаме месечинка  Tired  Борис сутринта се събуди от кашлицата си и много кашля. После заспа към 9, събуди се да яде към 10 и сега пак спи. Много е крив, кашля, киха, а аз си мислех, че се е оправил  Tired  Tired  Поне температурата я свалихме и вече няма...ама то аз какво очаквам минали са само два дни и аз се надявах че вече всичко ще е наред, но уви  Tired
Честити месечинки на всички бебоци, с които се родихме на една дата, знам, че сме най-много родените на 13ти за това няма да изброявам поименно да не изпусна неволно някой сладур или сладурана Simple Smile Да са ни здрави и усмихнати - това е безценно, другото ще го напазарим Simple Smile
Перлитка, добре дошла  Hug  Дунайка, не знаех, че си от Несебър  Hug  Аз преди често бях в Несебър, нали моя мъж все в тоя край работи - Несебър, Сл. Бряг, а сега и Елените, та на мен са ми все едно квартали на Бургас, всеки ден бях в района дори и като бременна по два пъти на ден ходех  Crazy  Ще се радвам да се видим някой ден и с Перлитка също  Peace
При тези обстоятелства няма да дойда на срещата в МОЛ-а. Дори и да е по-добре Борката пак ще ми е притеснено да не заразим някой от вас, че после ще ми е мнооого кофти.  Tired Иначе, Цвети, аз мислех да го сложа в столчето за кола и да отида с колата, да се паркирам направо на 2ро ниво, в близост до вратата, а ако има места за паркиране и някъде до навеса с пазарски колички още по-добре. После си взимам една от въпросните пазарски колички и пускам столчето вътре и си бутам количката Simple Smile Винаги си нося и кенгурото за всеки случай.
Разбира се има вариант и да си взема количката обаче нали сме със мнооого големи задни колела, които не се събират в багажника и се започва едно разглобяване и сглобяване на колелата, пък на коша  Crazy в този студ не бих си го причинила....

# 146
Честита 5 -та месечинка на астралните ни близначета.Да са живи здрави и по- малко ревливи.

Therisaхубаво е че мъжа ти ги е убедил за постна вечеря.Така и на теб ще ти е по -приятно.
Перлиткадобре дошла welcome
Марти от 3 дена нещо взе да ми се буди нощно време ,да папка.Предполагам че е скок в растежа.
По колко пюренце изядат вашите бебоци?Марти едно пюре го хапва на три пъти.Той яде пюре, и после си сучи от мама.Даже и 1/3  от бурканчето май го поозорва.
Аз мислех да му приготвям,нямам био всичко е от магазина.Варих картоф,и тиква пробвах не ще и нещеТака че ще си папкаме готовите пюрета и без това не изяжда кой знае колко.

# 147
Здравейте и от нас,

Алена...огромно благодаря за темата, страхотна е  Hug

Алекс днес става на 5 месеца...как лети времето, честита му месечинка , да ни е жив и здрав и все така много да ни радва
Честити месечинки и на другите сладурчета, които се родиха с нас/ наистина са много, няма да изброявам/ да са живи и здрави и много послушни.

Аз днес захраних за първи път с картоф, ще видим как ще  е, само 1 лъжица, ако всичко е ОК от утре продължаваме/ досега му давах само сокове/

Mila Iv, успех и на вас със захранването. Дано и на Крис му хареса картофчето....

Момичета , кажете какво ще подарите за Коледа на вашите мъничета....аз се двоумя между сребърна лъжица/ не мига да намеря от къде да я поръчам он лайн....помагайте/ или бънджи .....
Споделете моля, вашите решения...

Хубав и приятен снежен ден от мен и Алекс   bouquet

# 148
  • Stavanger, Norway
Ето ме и мен. Моят ревльо пак заспа за малко и всеки момент ще се събуди отново. Още не сме били на ДК, но си го теглим вкъщи и забелязвам, че този месец е наддал още по-малко (250-300гр). Изглежда млякото вече не задоволява всичките му нужди. Сигурно другата седмица ще започна с бульончетата от зеленчуци да го запозная с вкуса им и около нова година ще започна да захранвам )а може и след нова година де). Някак изведнъж  спря да наддава, а изглежда пораснал  newsm78 Знам, че е нормално да намали темпото, но чак толкова  Thinking Преди качваше по килограм и нещо, а сега няма и 300гр  ooooh!

# 149
  • в Кошера
И аз поръчах календари и други фото-подаръци за майка ми, баща ми и за систъра от Фото Браво. В сряда трябва да пристигнат, надявам се да са лицеприятни  Peace
Хванах и промоцийката за безплатна доставка при поръчка над 3 артикула  Wink

Нормално е децата да наддават все по-малко и по-малко в сравнение с първите месеци. Не е притеснително. Но може и да е показател, че кърмата не му е достатъчна вече и е време за нови попълнения в менюто  Peace
В началото мойта качваше по 1300 гр., 1000 гр, а предния месец 700. сега очаквам да е намалила още  newsm78 Утре ще видим на ДК.
Важното е да хапва, да е жизнено детето, пък колко качва...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт