Юлче сладко, я кажи - дядо Коледа какво ти подари

• 24 654
  • 730
  •   1
Отговори
# 300
Меритке, честит рожден ден!
Много любов,разбирателство и семейно щастие!

# 301
  • в Кошера
Вчера ми пристигнаха календарите и другите фото-сувенирчета от Фото Браво. Много съм доволна, много добро качество са! Поръчах още сумати неща.

Маритаbdbaloni!

# 302
разбира се, ние дори по едно време имахме "барабонки"

ние пък не якаме често за 5 дена е акала 1 път, а през другото време има по малко аки на памперса, но за мене това не е наакване.....

А коремчето как е? Твърдо ли е? Напъва ли се да ака (със зачервяване на лицето)? Можеш да пробва с нещо разхлабващо - ако си въвела круша - на нас ни помогна, има такива сокчета и чайове.

За плодовете и сокчетата ми казаха между пюрето и кашата или след кашата до 60 мл.

Маритка
  newsm59 nbirthday newsm67  party023  cook newsm38  party041 Tada  party002 Gift  ura dance dazzler1  bigdance2 newsm18  Party Time  costumed034 Tada

Не е твърдо стомахчето и на се напъва, иначе си пръцка яката Embarassed Между другото днес и дадох само тиква с мн малко морков и се изяка-доволна съм. Круша съм вавела и и давам от време на време сок4е. Алена благодаря ти за съветите

# 303
Марита, Ч.Р.Д., много здраве, да си все така позитивна, мъжете ти да те слушат и радват!
Не знам вие как издържате да сте си в къщи без разходки, но на мен не ми влияе добре, вчера излязахме за час, онзи ден бяхме повече от два часа в парка, но днеска много вали и май ще си откараме деня у дома  ooooh!
За захранването - аз въведах тиква, морков и днеска за първи път дадах картоф, е, няма такава физиолномия - детето изпадна в пълен потрес. Смесих го с морков и адапте (аз си правя пюретата), та може и да не уцелих пропорцията, вие как сте правили картофа ( може и да сме говорили, ама като не ми е било на дневен ред не съм обърнала внимание) и друго питане - тиквичката после с картоф ли да я предложа или с какво?

# 304
МАРИТКЕ, честит рожден ден, много любов, здраве, парички и усмивки. smile3525
За шишето, водих борба за да я дохранвам, трябваха ми 17 дни, бях се отчаяла, но нададе 700 грама, а предния месец само 200.
Залъгалка не признаваше до третия месец, само гърдата, сега заспива с каучукувата на Чико.

# 305
ухааа много поздрави,много нещо днеска приех:)

мерси момичета!!! много сте мили!!

бъги,и аз мразя да ми джвака гърдата.наистина бие на сексуално вече.брррр....той не го прави баш често,та съм му благодарна.обаче често спи с гърда в устата.без да яде,но и без да джвака.просто лекичко поцицва...така вече става:)

# 306
Алена, преди малко пуснах поръчка за ключодържатели от сайта, който ми даде. Тия са абсолютни аматьори. След като направих поръчката, на сайта ми изписа, че АЗ трябва да им се обадя, за да я потвърдя. Преживях го, писах им по скайп. Разговорът беше следния:

[14:40:06] Диването: Hi fototehnika! I’d like to add you on Skype. Диването
[14:41:07] Диването: Здравейте, преди малко направих поръчка в сайта snimkitevi.com и искам да я потвърдя.
[14:41:13] Диването: Поръчката е номер 28671,
[14:41:36] Диването: 14 ключодържателя със снимка на обща стойност 70лв.
[14:43:10] fototehnika: ок
[14:51:24] Диването: За колко време ще са готови?
[14:52:46] Диването: И върху самата снимка на ключодържателя има ли пластмаса/стъкло? Или е просто залепена?
[15:01:26] fototehnika:  снимката е замепена
[15:02:16] Диването: Добре, благодаря, отказвам поръчката.
[15:03:17] fototehnika: ок

Първо съм адски възмутена, че трябва да си просиш информация от тях, второ, хич не съм наясно как печелят пари. По никакъв начин не ме спечелиха за клиент.
ОК, ще ми вика на всяка дума... Без коментар съм направо.  newsm11

# 307
  • в 1001-та нощ
 Embarassed разбирам възмущението ти  Peace

може това, върху което се прави снимката да се лепи, но не е хартия, ако си видяла списъка с обектите, където можеш да си получиш поръчката - обикновено има образци - можеш да разгледаш

аз в такова фото до нас видях образците и от там ми казаха, че се поръчва от сайта

нашите са правени преди месеци и няма надраскване, отлепване и т.н. - все едно са чисто нови

вероятно на скайпа стои офис-служител, който не е много на място  Rolling Eyes ; докато от фотобраво звъни винаги, който ги прави - на няколко пъти ми се е случвало аз да звъня или те да ме тъсят за нещо, но там не видях да правят ключодържатели

# 308
Ей, Маритка, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава,винаги усмихната, влюбена и мноооого щастлива!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много сте писали или май аз не съм влизала от доста време  Laughing В духа на захранването ми дойде муза за темичка  Юлско малко мишленце , папка сладко пюренце !  Wink
Аз не съм захранвала още и многооооо се чудя с тези колики дали въобще да захранвам  Thinking
Маритка първоначално ме ококори пюрето от краставици  Mr. Green ,но сега като се замисля, те са от рода на тиквичките,даже леля ми си ги пържи  Mr. Green Но аз сякаш не бих пробвала  Mr. Green

# 309
Embarassed разбирам възмущението ти  Peace

може това, върху което се прави снимката да се лепи, но не е хартия, ако си видяла списъка с обектите, където можеш да си получиш поръчката - обикновено има образци - можеш да разгледаш

аз в такова фото до нас видях образците и от там ми казаха, че се поръчва от сайта

нашите са правени преди месеци и няма надраскване, отлепване и т.н. - все едно са чисто нови

вероятно на скайпа стои офис-служител, който не е много на място  Rolling Eyes ; докато от фотобраво звъни винаги, който ги прави - на няколко пъти ми се е случвало аз да звъня или те да ме тъсят за нещо, но там не видях да правят ключодържатели

Ако ще златни да са, при такава неадекватност, просто няма как да поръчам. Като е залепена, обясни какво е, аджеба, аз откъде да знам. Не да ми викаш ОК, като бот. Турили некаква миниатюрна снимка, нищо се не вижда. От мен - само антиреклама за тези.

Не знам, аз обичам да търгувам така, че да ми е кеф да си оставя някъде парите. Независимо дали става въпрос за ключодържатели, кварталния супермаркет, магазина за детски стоки или кръчмата пред нас. Има си особености да си търговец, да умееш да си продадеш стоката... Много пъти съм отказвала продукти в последния момент, само заради НЕотношение. И не, не съм капризна, нито взискателна...

Иде ми да се свържа с шефовете на тази фирма.

# 310
  • в 1001-та нощ
разбирам те напълно  Peace аз - има магазини, в които не влизам, само защото отношението ми е неприятно или обстановката  Peace

на мен не ми се е налагало да общувам с тях, за да стигна до някакви заключения като теб; когато поръчката е изпълнена и е в обекта  пращат мейл, което ми хареса, иначе съм потвърждавала на секретар или по скайпа и разговри не е имало  Peace

ако ти се занимава - ще е хубаво да сигнализираш боса  Peace

# 311
Ех, Маритке, чукна трийсетака и ти! Добре дошла в клуба на старите чанти!  Mr. Green

Да си жива и здрава!  newsm67

# 312
Стари, ама лачени. Hug Simple Smile

# 313
  • Пловдив
Ние и днес излизахме навън, бяхме едни от малкото "луди" Simple Smile Бях го облякла добре, отгоре на количката - дъждобран и хайдеее Simple Smile Хората ме гледаха ту със съжаление, ту с негодувание! Но в нас не се стои!

Маритка, Честит Рожден Ден!!!! Желая ти много много щастие!!!!   bouquet

# 314
Проба (мъча да семеня  снимката, ама не помня как ставаше точно)  Blush

Общи условия

Активация на акаунт