Юлче сладко, я кажи - дядо Коледа какво ти подари

• 24 437
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте всички мами, пожелавам ви една прекрасна 2011 година, да се радвате на малките дечица, да растат живи здрави и щастливи! Нека да излезем от тази пуста криза,че да ни се поотпуснат душичките и да се нарадваме на хубавите моменти!
Относно памперсите, постоянно сменям марките, предпоследно купих огромен пакет Huggies но съм много разочарована, постоянно е напикан Жорко, след това имаше промоция на Памперс (бяла опаковка) от тях съм по-доволна. Мисля, че е въпрос на партида ...
Аз да се похваля - бяхме на детска консултация, бебко е наддал 850гр. вече сме 6350гр, и ни излиза долен ляв зъб. Хич не спим нощем, но поне за сега няма температура ... стискайте палци да минем бързо и леко.
Весело изкарване още жеднъж на всички и леко с алкохола, че много боляло глава след това Wink)))

# 586
Катче и аз стискам палци, дано се разминете без болница!

# 587
  • София
Момичета, само набързо да  кажа, че стиснатите ви палци свършиха работа и болницата се размина Hug Благодаря ви Hug
Ще вляза скоро да се отчета по-подробно как е Петър и да науча повече за вашите бебчовци, сигурна има много зъбчета вече!

# 588
Катче , тъкмо влязох да те подкрепя, и гледам хубавата новина. Много се радвам, че болницата ви се размина. Хайде вече през новата година стига с тия боледувания!

Момичета, като гледам как вашите дечица се хранят, почвам да се притеснявам за моето:
9:30 - АМ(180мл)
14:00 - оризова каша(150мл)
17:00 - АМ(180мл)
20:30-21:00 - АМ(150)
А последните няколко дни  3 пъти на ден не й се събират. Дано да е свързано със зъбките,че това хранене ще ни е голям проблем.

# 589
  • София
мдам, тиквата и при нас се приема много добре; аз понякога я смесвам с морков и тогава се приема още по-добре

Тренди, и моркова ли го вариш и пасираш с пасатор?
А круша и ябълка сурови ли давате?

всички зеленчуци варя и пасирам; крушата и ябълката първо беля, след това варя и пасирам; банана директно го пасирам
давала съм веднъж сурова ябълка, но покафеня много бързо; за сега ще я варя

# 590
  • София
момичета,
захващам се с новогодишната пуйка / баница / трапеза и пр. и вероятно няма да имам възможност да вляза днес повече във форума.
за това - желая на всички ви много весело посрещане на новата година; много мир, радост, любов и здраве през 2011!

# 591
Момичета, желая ви щастливо посрещане на новата година, бебоците да спинкат и да не се будят от гърмежите, та и мамите да усетят празника.

Храним се по пет пъти, на обяд зеленчуково около 150 грама.

Мъчат ни горните резци, венецът е надут, буди се начесто през ноща давам биберон, вода и цица.

Катче, радвам се че се размина болницата имаше стиснати палци и от мен.

Скарли ,наште адашки с еднакви магарии, заспиването вечер е по абсолютно същия начин.

Ползвам памперс от родилното с гъсеничката, проблеми нямам, само ако е много обилно акото може леко да изпусне на гръбчето, но е сравнително рядко, а и по-често акото е твърдо, заради добавката и пюрето.

# 592
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро последно утро на 2010 година  Hug

Казват, че в края на годината като погледнеш назад ако имаш повод да се засмееш или причина да заплачеш, значи годината е била пълна! Аз като се обърна към изминалата година мога да заплача от радост  Laughing  Пожелавам ви още много пълни години и весело посрещане на 2011  Hug

Сега да отчета Борката, че вече яде кашичка - оризова. Нямаше чиста на Слънчо. Изобщо тоя слънчо не знам защо ми го препоръчаха  Laughing ,  млякото в него е сухо, а не АМ, няма чисти каши - всички са комбинирани  и аз реших поне за захранването да си взема други. Купих на Милупа - първа каша от чист ориз с АМ и без глутен. Видях, че Хумана имат чиста елда - тя мисля да ни е следващата и после вече може и слънчо да взема, ще видим.
А с кашичка Борката го захрани кръсника му. Снощи пристигнаха от София и той има момченце на 3г. та снощи беше голям купон - пълна къща  Laughing  Неговия малкия, казва се Кристо, малко ревнуваше когато кръсника захранваше Борката или когато жена му държеше нашия малчо, но накрая го гушкаше и целуваше  Heart Eyes
Ох, много се разприказвах пак  Crazy  не че имам др работа, тази вечер ще сме с кумовете, кумата ще донесе торта, кремчета и салати, мъжа ми от снощи е изкарал барбекюто на терасата....аз не съм сигурна какво точно трябва да правя  Whistling Да създавам настроение  Joy
Още веднъж весело изкарване довечера  Hug

# 593
Добро утро!
Желая весело посрещане на новата година на всички и нека тя ви донесе само хубави моменти, щастие, здраве и каквото друго си пожелаете и най - вече дечицата да растат здрави и засмени!
Ние сме болни, но слава богу хремата е съсредоточена само около носа и гърлото, дробчетата му са абсолютно чисти. Сега пием хиляда вида хомеопатични, капки в носа и няма да ви опиша какъв кошмар е 4 пъти на ден да му ги давам тия лекарства, но няма как трябва да оздравеем.
Катче, дано бързо се оправите, а и всички останали болни дечица да оздравяват бързо.
Аз още не мога да измисля какво да приготвям за довечера, след малко Крис като се събуди хукваме към магазина и ще умуваме.
Довечера как ще си опазим дечицата като почнат тия бомби незнам. Има да се стряскат.
Хайде, още веднъж весел празник и ще се чуем догодина Simple Smile

# 594

Довечера как ще си опазим дечицата като почнат тия бомби незнам. Има да се стряскат.

Ммм, дъщеря ми беше също на 5 месеца на първата си Нова година... изобщо не трепна от гърмежите, продължи да си спи като пън...  Joy
На втората Нова година - същата работа... На третата вече беше с нас на терасата да ги гледа.  Grinning

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 595
Искам да пожелая на всички весело посрещане на Новата 2011година и много здраве и късмет на вас и вашите семейства.

Последна редакция: пт, 31 дек 2010, 15:24 от галя76

# 596
весело посрещане и от мен!!! Нека догодина има много детски смях в домовете ни!

Денис от 4 дни е на морковено пюре в 14ч, другите хранения са мляко. От днес ще давам морков+картоф-готови на Хипп

# 597
  • София
Момичета стиснете по едно палче и за Петър! Явно е прихванал вируса на кака си, вдигна ми почти 40 градуса температура:( Сега ще викам лекар да го прегледа. Има жълти секрети в очичките, кашля много, сополи има. Ще откача вече! Вчера следобяд го преглеждаха, нищо му нямаше! Дано по-бързо се оправи Praynig

# 598
  • в 1001-та нощ
мен ме предупредиха да внимавам да не направи и конюктивит - при вас - вероятно е станало

обърни им внимание (на лекарите)

# 599
  • София
катче, стискам ГОЛЕМИ палци - общо 4 на брой;
алена, пепел ти на устата, никакви конюктивити  Naughty

баницата е готова, но по-важното е, че спретнах пълнената пуйка; мисля, че стана превъзходна; за първи път ми е и съм много горда

Общи условия

Активация на акаунт