Юлче сладко, я кажи - дядо Коледа какво ти подари

• 24 431
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
  • гр.София
Здравейте милички ,
Катче мила какво става ужас , дано се оправи бързо Петър  Hug
Пожелавам Ви весело посрещане на новата 2011г. бъдете живи и здрави !!!

# 601
  • в 1001-та нощ
Момичета  Hug добавих анкетата, с пожелание за незабравима нощ и искрени емоци  Wine Glass  bigdance2  ura Tada newsm18  Party Time smile3517 Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose  party006  food010 People Angel smile3531 Rolling Eyes  Stuck Out Tongue Winking Eye santa2 santa2  madnoel People Santa Close-mas: Nature Snowman Nature Snowman newsm81 cheers cook sun sweating

# 602
  • Пловдив
Катче, искрено се надявам да сте вече по-добре! Дано Новата година бъде за всички ни пълна със здраве и щастие!
Ние с Борко сме вече в леглото. Голямо геройче беше, но... няма заспиване без мама или по скоро без нейната цица  Grinning Ние празнуваме в едно семейно хотелче в Копривщица, чудно си прекарваме до сега! Утре нашата кака Дари има рожден ден така че се надявам положителните емоции да продължат! Наздраве от нас!

# 603
За новата година-здраве до амина,
шарени торбички, пълни със парички
и гърненце с мед, да е на късмет

# 604
За много години, момичета! Бъдете много щастливи през новата година! Нека ни донесе много усмивки и незабравими мигове с нашите малки слънчица!   bouquet

# 605
  • Пловдив
Хайде Честита да е новата 2011 година!!!!!

# 606
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА нека да е спорна, мирна и носеща здраве и любов.  bigdance2
Аз изкарах до три, Габи заспа23.30 и станахме в 7,15 ама като внимаваш с алкохола няма проблем, една чашка винце за наздравицата стига. Имахме гости, а и доста съседи се отбиха, но стаята където спим е в края на коридора и Габи проспа шумотевицата.
Хайде хубав ден, че има доста за чистене.

# 607
# 608
  • София
Честита новата 2011 и от мен!
Дано да ни е по-хубава от 2010 (която за мен е най-прекрасната година в живота ми)

# 609
  • Burgas
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!
НЕКА ПРЕЗ 2011 СМЕ ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ  И ЩАСТЛИВИ!!!

# 610
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Честита Нова 2011 година !!!
Да сме здрави и задружни, пожелавам на себе си, на вас и на бебоците  Hug
Катче, дано се оправите скоро  Praynig   Много е кофти да ти е болно детенцето независимо по кое време, а точно сега е още по- не за друго ами има само дежурни лекари  Confused Аз обаче вярвам че скоро ще се оправите  Praynig
Ние снощи изкарахме до 2 часа и се събудихме в 9 така че доволно си послахме Simple Smile Не сме прекалявали нито с храната, нито с алкохола, така че се чувствам много добре в утрото на новата година Simple Smile Борката изобщо не се смути от зарята, а при нас беше много красиво, нали сме на високо гледахме зарите над целия град...направо по едно време се чудех къде по-напред на гледам  Crazy
Хубав ден от нас  Hug

# 611
Честита 2011 г. Успех във всичко, което умеем, късмет във всичко, което не зависи от нас и сбъдване на всичко за което мечтаем!
Марти изкара до 12.30 гледа с интерес зарята ,и не се уплаши от пиратките.

# 612
Честита нова година! Да сме здрави, по-добри, обичани и обичащи!

Норискат, сподели, моля те, как се оправихте на хотел с бебе и по-голямо детенце. Извинявай, не се сещам колко ти е голяма дъщеричката...Ние много се чудихме дали да ходим или не някъде извън София, въртяха ни се много идеи, но в момента баткото Никола ни е в такъв ранен пубертет и толкова емоции и енергия ни струва общуването с него, че се отказахме да си причиняваме такива приключения.

Катче, върнах се да прочета назад какво се е случило с дечицата! Бързо оздравяване желая, прегръдки от нас!  Hug

И последно - искаше ми се една анкетка за кърменето в новата тема да спретнем - коя още кърми, кой от кога захранва, но много времеемко ми е сега да измислям въпрос и възможни отговори. Ако ви допада идеята, ще се напъна, де.... Laughing

Последна редакция: сб, 01 яну 2011, 14:35 от Евридик@

# 613
Честита и вълнуваща нова 2011 година. С пожелание за здраве, късмет , вълшебства и сила за напред.

# 614
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

Noriscat честита рожденничка! Да расте здрава и щастлива.   bouquet

И наш Роско си спа сладко, без да трепне от гърмежите.  Grinning Ние за пръв път си празнувахме само четиримата вкъщи. Беше много, много хубаво.

Евридика, аз съм ЗА такава анкета. И на мен ще ми е интересно да видя малко статистика.

Общи условия

Активация на акаунт