Юлче сладко, я кажи - дядо Коледа какво ти подари

• 24 426
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Дунайка, благодаря за пожеланията!  bouquet Днес за мен е прекрасен ден, моята кака става на 7 години!
Евредик, чудесно си прекарахме! Ние нарочно търсихме малко хотелче, така че само ние да сме си (компанията е около 20 човека, това вкл. баби дядовци, лели, братовчедки, т.е. много помагачи за бебето). Приспах го Борето към 9.30 и после с бебефона слязох в механата. Компанията ни беше мноог добра, не бяхме шумни. По някое време се качих че се събуди, дадох цица и пак заспахме. В 12 часа си позволих да сляза в механата по пижама, чукнах се с шампанско и дори тропнах едно хорце. Борко проспа настъпването на годината. Каката не се спря цялата вечер. Имаше доста деца в компанията и се забавляваха заедно. Децата бяха от 2 до 11 годишни, намираха си общи игри. Общо взето мина по-добре отколкото очаквах.
За анкетата и аз съм навита, давайте да си я направим!

# 616
Норискат, честит рожден ден на дъщеричката ти!  Hug
Звучи чудесно как сте посрещнали новата година, нека и цялата да е чудесна за вас!

Добре, ще измисля въпроса и отговорите в анкетата и ще я сложа тук за допълване и коментари, пък който прави новата тема, ще я постне после.

# 617
  • гр.София
Честита Нова 2011г. !!!
Бъдете живи и здрави , нека новата година ви донесе мнооого късмет и берекет  newsm24 newsm24 newsm24
Ние изкарахме страхотно четиримката  Grinning малката заспа в осем часа както обикновенно и се събуди чак 4,30 да цока , нищо не я смути просто  Joy Joy Joy

# 618
И аз ЗА,такава анкета Peace Peace Peace

Норискат,ЧРД на рожденничката  bouquet  bouquet  bouquet

# 619
  • София
идеята за анкетата е супер
евридик@ давай, ще бъде много интересно

# 620
  • в 1001-та нощ
Още едно "ЗА" анкетата  Hug , може би  newsm78 трябва да са анкетИ  newsm78, но в подкрепа - ето няколко предложения за възможни отговори  newsm78 :

Все още кърмя и не съм захранвала.
Кърмя и захранвам от 4м възраст.
Кърмя и захранвам от 6м възраст.
Кърмих, поради недостиг на кърма дохранвах с АМ и започнахме захранване.
Започнахме захранване със зеленчуци.
Започнахме захранване с плодове.
Започнахме захранване с каши.
Въвели сме зеленчуци, плодове и зърнени (каши).
Имаме изцяло заместени хранения.
Сама приготвям храната.
Давам домашна и купена храна.
Давам само купена храна (пюрета, каши, сокове)

# 621
Радвам се, че има интерес към такава анкета. Опасявах се некърмещите майки да не я приемат като някакъв упрек към себе си, което изобщо дори не съм си го и помисляла, интересите ми са чисто и само за статистиката  Laughing
Алена, ами ти почти си написала анкетата! Ето само някои допълнения от мен:

Въпрос: Как и с какво храните бебето си? (можете да посочите до 4 отговора):

1. Все още кърмя и не съм захранила.
2. Не съм кърмила, храня с АМ от самото начало.
3. Кърмих малко, но след това минахме на АМ.
4. Кърмя, но давам и добавка, не съм захранила все още.
5. Кърмя и захранвам от 4м възраст.
6. Кърмя и захранвам от 5м възраст.
7. Кърмя и захранвам от 6м възраст.
8. Давам АМ и захранвам от 4м възраст.
9. Давам АМ и захранвам от 5м възраст.
10. Давам АМ и захранвам от 6м възраст.
11. Бебето е на смесено хранене (кърмене и АМ) и захранвам от 4м възраст.
12. Бебето е на смесено хранене (кърмене и АМ) и захранвам от 5м възраст.
13. Бебето е на смесено хранене (кърмене и АМ) и захранвам от 6м възраст.
14. Започнахме захранване със зеленчуци.
15. Започнахме захранване с плодове.
16. Започнахме захранване с каши.
17. Въвели сме зеленчуци, плодове и зърнени (каши).
18. Имаме изцяло заместени хранения.
19. Сама приготвям храната.
20. Давам домашна и купена храна.
21. Давам само купена храна (пюрета, каши, сокове)

# 622
  • в 1001-та нощ
 Hug не бях сигурна дали това имаш предвид - атова не писах много  Hug

анкетата е добавена, от предишнта отчитам резултата до момента  Peace и ще плзвам нещо за следваща тема - или ако друг реши да я пусне  Hug

# 623
HAPPY NEW YEAR!!!  :Wine Glass  bigdance2  bigdance2

# 624
Честита Нова 2011-та и от нас!

Честито на всички именници.

Връщам се да чета  Mr. Green

# 625
  • София
Честита Нова Година! Да сме живи и здрави! Изпратих с лека тъга тази толкова специална 2010.  Дано новата година е също много вълнуваща - очакват ни прохождане, проговаряне, 1ви рожден ден.

Аз захраних днес бейб. Заснехме паметния момент с видео. Най-тържествено каката му даде 1 лъжичка катрофено пюре, разредено с вода. Картофът беше био, докаран в мола от Моравско село. Първоначално направи физиономия на отвращение, но после хвана сам лъжичката и я облизваше дълго.

# 626
  • Пловдив
Момичета благодаря ви за пожеланията!!  Hug От 7 години вече, новата година ми започва с празник, много е хубаво!

Относно анкетата, аз дадох моя отговор, но още от утре той ще е невалиден, защото започваме да се захранваме. Но все пак си отговорих актуалното към настоящия момент.

# 627
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!
  Нека новата година ви донесе най-вече здраве, още повече щастие и преди всичко любов и хубави емоции с малките бебоци.

Ние си прекарахме супер. Боян заспа към 23.00 и  въобще не се смути от гърмежите. Прибрахме се към 5 хапнахме и аз се събудих в 11. Таткото каза че бебчо се е събудил в 9 и два часа си е играл с едно мече без да гъкне даже докато мама се наспи. Чак ми стана гузно, че съм се успала.

Катче и ние стискаме палци да се оправяте бързо.

Страхотна анкета и аз вече гласувах.

# 628
  • София
Честита Нова година и от мен! С пожелание за много здрави бебенца Hug

Вчера Петър беше по-добре, но вечерта получи силен пристъп на кашлица. Уж съвсем ясно чух как му свирят гърдичките и се притесних да не е направил бронхит както Маги. Не успях да се свържа с педиатърката и го заведох за преглед в Токуда. Да ви кажа много съм разочарована. Нищо не се чу на слушалките, пуснаха му изследвания. С изключение на един показател, който само дава информация че има възпаление някакво (което аз си знам така или иначе) всичко беше в норма. И само заради това и леко завишената температура искаха на мига да му назначат антибиотик! Същия показател при Маги два дни по-рано беше доста по-завишен, а вчера вече беше в норма:) Опитах се да обясня на лекарката историята на заболяването на Маги, т.к. Петър очевидно има същото. Като чу че са я оставили при 41 градуса температура без АБ беше искрено възмутена!
На моя отговорност си взех детето и не се съгласих с антибиотика. Дадох му хомеопатично и цяла нощ стоях да го наблюдавам.
Хубавото е че Маги вече е по-добре и гърдите и са чистички Simple Smile
Майка ми е тук да ми помага, което е чудесно, защото не знам как щях да се справя иначе.
Обаче тя е голям фен на антибиотиците и непрекъснато мърмори и ме обвинява защо не лекувам децата с тях! Обаче като правя инхалации с пара в банята или капя физиологичен разтвор ми казва че ги мъча! Ееее, ужас ви казвам! И както съм недоспала, изнервена и претеснена ми преля чашата и се поскарахме навръх Нова Година:(

Надявам се днес Петър да се подобри , утре ще го заведа за преглед при педиатърката. За пореден път оценявам колко е добра и как не бърза за щяло и нещяло да тъпче децата с отрови!

Пак ще се включа да кажа как сме. Още не съм почнала захранване. Планирах днес да започна, но сега трябва да изчакам Петър да оздравее и тогава ще хапне малко пюре от морковки:)

# 629
  • София
katche, стискам палци всичко да се размине леко

Общи условия

Активация на акаунт