Юлче сладко, я кажи - дядо Коледа какво ти подари

• 24 450
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
Честити месечинки на всички бебоци, да са ви живи, здрави и усмихнати!

Да ви питам помага ли Дормикинда за зъбките и мажете ли венците с нещо за облекчение, че и нас май са ни тръгнали зъбчета.

За връщането на работа със сигурност ще е след годинката само бабата да е жива и здрава да го гледа, още повече че майчинството се оказа по-голямо от заплатата ми.

Маритка май ти питаше за българските многократни пелени на естествени идеи-определено не стават, твърде са малки и скоро няма да му стават, но най-лошото е че държат мокро, а имам и други неща които не ми харесват. Затова пък тия на Bumgenius са направо супер, държат сухо като памперс и лесно се слагат, мисля да си закупя още от тях.

Лека нощ от нас

# 166
  • Бургас
Предвариително се извинявам, че съм малко оф топик, но погледнете това. Ако някой се интересува нека ми пише на лични.   bouquet
Супер са,жалко че си чак в София,иначе започвах преговори веднага.
.

# 167
Предвариително се извинявам, че съм малко оф топик, но погледнете това. Ако някой се интересува нека ми пише на лични.   bouquet

А аз още утре ще преговарям с мъжО! Simple Smile

# 168
алена,май се сещам за каква дупка говориш,но Але я имаше от доста време насам и е между двата зъба.мисля,че няма общо със събоникненето,а просто е някаква особеност на венеца,която при нас-вече озъбените не си личи....ама незнам де...

елиа,мерси за инфото! и онези бум-ките са добри да,но а зимам и към тях забележки.примерно номерът,който е за нас ми е плитък нещо...демек ми малее.бих била по-доволна предполагама,ако имах следващия номер (ама нашата дали не беше един номер за всички големини? което е още по-лошо-значи немога да имам по-голяма). фъзи бънц също да така добри.чела съм много рекламаций по техен адрес,но на мен ми харесват,а са и с двоийно закопчаване и така можеш да си нагаждаш колко стегнато около крачето независимо от закопчаването пък на кръстчето.

# 169
  • Burgas
Добро утро kaffeetrmker_2

момичета, едвам стоя седнала, за права да не говорим. Момченцето ми цяла вечер се буди и проплаква. Изобщо не спи спокойно, мърда и се вълнува. Ето и сега плаче. Дали да го заведа на лекар или са просто майчини страхове и ще мине. Лошото е, че дори с Панадол не се успокоява. От друга страна ми се струва, че му растат още зъбки Thinking Praynig

посъветвайте ме

Хубав ден на всички със спокойни бебоци по къщите

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 08:16 от zvezdi4ka_bs

# 170
  • София
ДУ
да се похваля - тази нощ тото не се събуди за ядене; заспа в 10 вечерта и се събуди чак в 7 сутринта!!!!! аз, обаче, по навик се будих в 3, в 4 и в 4.30 да се чудя това дете защо не се буди  Laughing; ха, дано вече да спи по цяла нощ

за връщане на работа, аз и сега си бачкам от у дома, но от януари съм обратно в офиса, че така ми е трудно

ние днес сме на ДК, после ще мина да се отчета

# 171
Ние вчера бяхме на консултация - 6800кг и 64см ни измери доки ! Финна мадама върви засега  newsm53 !
Захраних с зеленчуково пюре тиква, вече хапваме и тиква с картов, с морков и др. Не бих казала, че ги хапва с голямо удоволствие, но яде ! Педи каза да, че мога да давам и кашички вече.

Да ви попитам мога ли вече да спра да преварявам изворната вода, че забравих да питам педи ?
С баткото май до 6 месеца преварявах водичката ? newsm78 Вече ми се губят доста неща !

# 172
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро Утро!

Борис е по-добре, но вече ме е страх да се похваля  Rolling Eyes   Да ви питам вашите бебоци по колко пюре изяждат  newsm78  Борката изяжда 100гр. и повече не иска. После го дохранвам с кърма, но нямам и идея по колко цока  newsm78
Нормално ли е 100гр? На нас ни казаха, че 150 трябва да достигнем и съм в чуденка  newsm78
Звездичка, моят съвет е ако се притесняваш да викнеш доктор вкъщи. Не се мъкнете по кабинети, че е нещо страшно. Целия град е болен...
Утре като ходите в МОЛ-а ако искате минете през "Лайкики" имало големи намаления - якенца от 50лв ги намалили на 12лв. Така ми каза Славка, ако се сещате една приятелка, която се разхожда с нас веднъж Simple Smile

# 173
Нормално ли е 100гр? На нас ни казаха, че 150 трябва да достигнем и съм в чуденка  newsm78

Аз по препоръка на педи почнах със зеленчук - тиква, тиква с картоф, картоф с морков и някакъв спанак. Тиквата горе-долу добре, обаче останалите... Не може и една лъжица да изяде, толкова е погнусена от тях.
Дадох круша - вчера изяде цяло бурканче от 125гр. Явно ще продължим първо с плодовите пюрета. Зеленчуците ги плюе, маже се навсякъде и прави искрено отвратени физиономии... Зеленчуците не знам кво да ги правя.

# 174
Добро Утро!

Борис е по-добре, но вече ме е страх да се похваля  Rolling Eyes   Да ви питам вашите бебоци по колко пюре изяждат  newsm78  Борката изяжда 100гр. и повече не иска. После го дохранвам с кърма, но нямам и идея по колко цока  newsm78
Звездичка, моят съвет е ако се притесняваш да викнеш доктор вкъщи. Не се мъкнете по кабинети, че е нещо страшно. Целия град е болен...
Утре като ходите в МОЛ-а ако искате минете през "Лайкики" имало големи намаления - якенца от 50лв ги намалили на 12лв. Така ми каза Славка, ако се сещате една приятелка, която се разхожда с нас веднъж Simple Smile

И моята изяжда около 100гр. и после суче. увеличи количеството пюре и аз това мисля да направя.
vtrendy браво на вас. Моята за 5 месеца е спала цяла нощ 4 пъти, така че не се надявай много, но пък знаеш ли всяко дете е различно.  Grinning

# 175
  • София
ren4i, значи вие сте имали четири пъти повече спокойни нощи от нас  Joy на нас ни е за първи път, изобщо не залагам, че и довечера ще спи цяла нощ, но пък да видим

# 176

Аз по препоръка на педи почнах със зеленчук - тиква, тиква с картоф, картоф с морков и някакъв спанак. Тиквата горе-долу добре, обаче останалите... Не може и една лъжица да изяде, толкова е погнусена от тях.
Дадох круша - вчера изяде цяло бурканче от 125гр. Явно ще продължим първо с плодовите пюрета. Зеленчуците ги плюе, маже се навсякъде и прави искрено отвратени физиономии... Зеленчуците не знам кво да ги правя.

Картофът може да се забърка с малко кърма, че иначе си е малко безвкусен, а на Хип чистият картоф мирише ужасяващо  Mr. Green

# 177
А за работата - не бих пропуснала едно лято без работа - от сега си мечтая да попътуваме с Жени - мисля да я водим на планина, после и на море  Party

# 178
Здравейте и от нас с Вики!

На работа мислех да се връщам когато той навърши годинка, но си промених плановете.
Сега ми се иска да си остана вкъщи с него поне 2 г., а като си помисля каква бясна работохоличка бях  Mr. Green
А и точно през юли да се затворя в офиса и да пътувам по час и половина сутрин и вечер....мерси, прдпочитам да се разхождаме с малкия.

Звездичке, звънни на педиатъра. Няма смисъл да гадаеш и да се притесняваш. Аз за всичко звъня, дори да ми се струва нелепо.

Ние имаме някакви бели мехурчета от вътрешната страна на горната устна. Вчера ги забелязах, дали са гъбички?  newsm78
На 17-ти сме на консултация и ще помоля педи да предпише нещо.

За пюретата днес сме на домашно зеленчуково:картоф+морков+тиква. 60 г. Много се кефи бебо, само като види купичката и очите му стават ей такива големи  Shocked

Как изкарвате количките в този сняг? Вчера излизахме, но много боксува  Thinking Изобщо разхождате ли се?

Хубав ден на всички   bouquet

# 179
ren4i, значи вие сте имали четири пъти повече спокойни нощи от нас  Joy на нас ни е за първи път, изобщо не залагам, че и довечера ще спи цяла нощ, но пък да видим

е дано да спинка  Wink

Общи условия

Активация на акаунт