Дядо Коледа пристига и на МАЙчето намига! №13

• 20 977
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аз до колкото знам след 6 месец може да се къпе бебето през вечер. За Габчица, а и за нас къпането е едно от най-приятните изживявания с нея за деня, така че освен ако сме на гости или някъде навън къпането не се пропуска.

# 541
  • Sofia
Габи го къпех абсолютно всяка вечер до дърти години, но с Кри съвсем не процедирам така  Stop През 2-3 вечери  Peace Иначе мием дупе (почти 6-7 пъти на ден), ръчички, личице...

# 542
  Направих попара и претърпях провал Mr. Green.Таня тръскаше глава и едновременно бърчеше нос и уста,понече и да се задави и спрях.Засега няма да яде попара.Явор много си я обичаше,но тя явно няма да я харесва-времето ще покаже.
 Къпя и двамата всяка вечер(без косата де).

# 543
Чори мисля че ти беше питала за костюм на дядо Коледа ,в Карфур имат по 5 лв и са долу горе прилични и ние мислим да вземем моя баща да приеме облика на стареца  Wink
Ние тази вечер сме сами ,мъжи е на банкет с преспиване и ми е много поддтиснато ,най-вече за това че никъде не можем с дечко да мръднем и се чувствам като затворник  Rolling Eyes
Ние все още си къпем дечко всяка вечер ,но той толкова много обича ,че не мсиля да го лишавам от това удоволствие  Peace

# 544
Привет

Чори, успех със снимките:)

Къпем се всяка вечер, защото беб много обича и защото таткото смята че така прекарва време с него и държи да не пропуска този ритуал и ако се опитам да го наруша ме мъмри:)

Злати, не знам коя е спирката на метрото, мацките да кажат, може би Люлин, ама с него ще стигнеш 4 пъти по-бързо отколкото с кола

Аз пък откакто съм си вкъщи ужасно много мързелувам, взимам си почивката за 6 години назад дето почти не съм излизала в отпуска най-много по 5 дена годишно, чистя през седмицата за да не се занимавам с това уикенда, когато и мъж ми си е вкъщи(евентуално), абе общо взето много готино майчинство си карам Mr. Green

Хубава вечер на всички, аз отивам към печката

# 545
Илейна,мерси мила  Hug Ще купя и аз тази каша на Хумана да я пробваме  Hug И ние тази вечер сме си самички с Ади и нашия тати е на банкет...
За къпането - ние я къпем почти всяка вечер.МНого рядко пропускаме.
За цитрусите забравих да кажа.Ние и даваме портокал и манарина.Ади много ги обича.Слагаме в смукалото 2 парченца портокал и след 5 мин вече ги няма.Слава богу,нищо и няма и мн ги обича  Peace А и манго и маракуя е яла,ама на пюре....
Дудунски и аз много се кефя на майчинството.Даже се чудя как ще вляза в ритъм като трябва да започвам работа отново.И мисля че ще ми е много трудно да се разделя с Ади за по цял ден.Сега сме като "дупе и гащи"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ние направихме една дълга снежна разходка днес.Мъж ми носеше Ади на ръце,че нашата количка не е снего проходима.Обиколихме градът.Тя взе че заспа и седнахме на едно кафе (имаме едно в което не се пуши) и после айде пак пеша до нас........

# 546
Ох мечтая си вече и аз за разходка ,че ми се сви душицата ,обаче с Варненския вятър нещо не можем да се разберем  Mr. Green

# 547
  • София / Сливен
Днес ходихме на разходка тук е заледено но нашата количка се справи страхотно просто беше снегорин.
На Кауфланд има примоция на памперс 1 пакет + мокри кърпички и можело да се спечели подарък интерактивно куче.
Кажете как да се справим с проблема лапане на пръсти вече му се разраниха палеца и показалеца.
За къпането всяка вечер се къпим през вечер косичката мием.

# 548
  • Sofia
За къпането - и Криста много обича, но нали коментирахме, че не било хубаво всеки ден и понеже ме е страх и да не я простудя, та това ми идва добре дошло. Освен това вечер аз си я оправям, оправям и Габи (него го къпя без глава всяка вечер), слагам, прибирам маса и т.н., та пак ме устройва. Тя ака на всеки памперс и й мия дупето  Rolling Eyes
На мен пък ми се работи - аз доста си починах преди да забременея. Обаче ми се работи, както винаги съм работила - без работно време и шефове  Mr. Green
Много банкетосват вашите мъже  ooooh! Чак им завидях  Mr. Green
xybavelka, днес в Кауфланд едно момиче понечи да ми разкаже за промоцията, но аз отсякох - памперс НЕ  Embarassed После на изхода видях кученцето, ама нали съм отворена  hahaha

# 549
Здравейте, момичета:))))
Виждам, че обсъждате къпането. И ние го къпем всяка вечер, почти нямаме пропуск. Радва се много в банята и месля ,че така му е по-лекичко да спи, пък той си знае най-добре Wink
Не четох много назад ,но ми стана мн интересно за сиренето в зеленчуковото пюре.Защо го слагате , преди да сте дали попара или след като вече сте я въвели.... newsm78
Ние със захранванетето сме стигнали до тук.... плодови пюрета , зеленчукови ,каша (давам на Милупа, бананова, много я харесва) и от днес въведох и месото . Дадох му пилешко с картофи и грах Peace
Глутена още на съм въвела. Колко време след месото дадохте попара? Нашата педиатърка каза ,че е добре на две седмици да се въвеждат нови храни. Вие как процедирате?
Калоянката все още се буди нощем и все още си хапва.Като изключим миналата нощ , последните 10 дни бяха ад . Ставаше през 20 мин, сложа го на гърдата и заспива. Не беше гладен, не знам какво му беше, но ме побърка. Мисля , че пак го тормозят зъбки . Явно е решил да поставя рекорд с тях. Вече 4 са видими отдалеч  Laughing , но може би му трябват още за перфектна усмивка.....
Лека и спикойна вечер... Heart Eyes

# 550
МОмичета а на Карфур имат промоция също на Памперс Премиум кеър пакетите са по 20,99 лв ,което си е доста изгодничко.
Аник и аз на мъжи му звиждам вече ,социален живот ,без ревящо и мрънкащо бебе ,си е направо за завиждане  Mr. Green

# 551
Здравейте, минавам само да кажа "здрасти" , че нещо ме тръшна вирус май Sad и не съм добре Wink Отивам да се трупясам Simple Smile

Забравих да пиша - за оражелите - Човека каза че отстъпка не може да ни направи, но може да ни даде безплатна доставка Wink На мен ми изглежда разумно , не знам вие ккаво ще кажете, та ако имате нещо против - моля пишете ми Wink

# 552
Аз нямам нищо против Славче ,така или иначе и без безплатна доставка пак щяхме да поръчма е за малчовците  Peace,а ти се оправяй ,дано не е сериозно  Hug

# 553
Ма съм мноу смотана ... забравих да пиша по колко ще ви излязат Sad 4,99 паунда са Simple Smile

# 554
Страхотно, безплатната доставка си е жива отстъпка  Hug Peace

Да оздравяваш бързо, Славче и дано не го лепнеш на Цветенцето Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт