Дядо Коледа пристига и на МАЙчето намига! №13

• 20 981
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Страхотно, безплатната доставка си е жива отстъпка  Hug Peace

Да оздравяваш бързо, Славче и дано не го лепнеш на Цветенцето Hug Praynig

Да и аз така мисля , просто да си кажа, за да няма недоволни после Wink

Дано не го лепна, предполагам е от ваденето на зъба ... нооо дано е от него  Praynig

# 556
Ей Simple Smile най-накрая изчетох! Simple Smile Все не мога да ви стигна, ей.

Честити месечинковци на всички бебешори. Да са ви живи и здрави и безпроблемно израстване на зъбките!

Аз от 2 вечери давам на малкия освен през деня Дентокинд и вечер преди лягане и не се буди по 5 пъти на вечер. Даже да не се хваля, но спа до 3 без да се събуди, после хапна и спа до 6 часа, което не се е случвало откак беше на 4 месеца!!! Дано да не е случайно, ще видим...

Днес ми изкараха акъла за около 4 часа тъпите лекари и лаборанти. Обадих се да проверя резултатите от и без това късното изследване на малкия/все пак утре прави 7 месеца, добре, че все пак ме изпрати да ми ги направят тъпата педиатърка(без извинение)/ и лекарката ми казва "еми тука са ми написали от лабораторията да повторите изследването за кръв защото хемоглобина е 163 и може би нещо е объркано". Аз естествено останах втрещена и почнах да си мисля какво ли не. Направо ми се беше свило отвътре докато не отидохме и не казаха, че явно е било грешка - новото изследване показа хемоглобин 98. Как мислите, дали да им вярвам сега? Ей това са - лекари и лаборатории в град Враца, просто прекрасни... Нямам думи...

Извинете ме, но не мога да спра да се изумявам на меркантилността на лекарите и непрофесионализма на медицинския персонал... Както и да е, ще видим как ще сме при новата педиатърка от януари.

Та сега проблема ни е нисък хемоглобин. Досега съм въвела зеленчукови, плодови пюрета, пуешко месо, каша от ориз и елда. Оказва се, че май е трябвало да въведа жълтъка преди месото, тъй като желязото в него било по-лесно усвоимо?!? Не знам вече на кой да вярвам - на педиатърката, която искаше малкия да пие сокове на 2 месеца превивайки се от колики, на Косе Босе от форума за захранването или на лелята на мъжа ми, която е педиатър в СОфия и ходи по конференции нон стоп, т.е. е в течение на новите модни тенденции в захранването?!

Извинявам се за дългия риторичен монолог, но направо ми писна. Само четеш и се блъскаш и накрая пак си сгрешил. Утре свекито ще каже : Ето, казах ли ти аз, че трябваше да почнеш захранването по-рано? И жълтъка...........

# 557
    Добро утро  newsm46  Всичи у дома още спят,а мен пак нещо ми дере гърлото и ми е запушен носа.Страшно ме изнервя това нещо.какво да смуча за това гърло Confused Засега Ви черпя с един виртуален чай с мед ,после някой д аподнесе кафето Laughing
  Натали и ти си станала рано в съботния ден  Hug
                        Спорен ден !!!!!!!!

# 558
xybavelka,кои памперси са намалените в Кауфланд,на Пмаперс или....

# 559
хаха, НаТи, аз съм си откачалка ранобудница (дребния се грижи за това)  Laughing

Добро утро!

Ани, от все сърце ти благодаря - хареса му Леката нощ и изяде половината бурканче (не посмях да му дам цялото)  Hug после потреперих лекичко дали ще го повърне, но нищо Слава Богу  Praynig явно просто не му харесват адптираните млека  newsm78

Болните да оздравяват бързичко!  Hug

Дребното сутрин е задръстено от сополи, а следобед и вечер почти нищо  newsm78 спрях вече всички капки, пръскам само физиологичен разтвор и чат пат тегля с помпата, че вече ...  ooooh! Иначе нищо му няма от една седмица и кусур - но ако до партито не му се оправи съвсем носа и някой се притеснява - кажете ми и няма да идваме  Peace не е заразен според педито, но все пак да ви попитам  Simple Smile

Хубав ден на всички! Ето и едно кафенце:

# 560
  • Sofia
Добро утро   bouquet
Жожинко, не е нисък този хемоглобин  Peace Изобщо не се вкарвай във филми. vivid беше писала, че и на Дара е толкова, а педито им е казала, че е си е ОК. Мисля, че имаше и други дечица така  Hug
Наталка, ей, браво за кашата. Може да пробваш и някой по-евтин вариант Бебивита, Бейбилав...  Mr. Green Само дано всичко е наред  Praynig Ние Андрейко го приемаме на парти и със сопол (нЕма му нищо на детето  Heart Eyes).
НаТи, я се стягай и не се разболявай  Naughty Аз Габи така го плаша - да се облича и да си обува пантофите, че ще се разболее точно за празниците Wink
Криста тази нощ яде 2 пъти - в 23.30 и 3.30. Обаче в 3 беше опикана цялата Shocked, преоблякох я и понеже нещо много си помисли, че ще играем, дадох й да яде, та да се успи   Mr. Green

# 561
Добро утро и здравейте Simple Smile

Едно поздравче от малкото ми Цвете Simple Smile

Честити месечинковци Simple Smile Да сте живи и здрави бебоци сладки Simple Smile

# 562
Добро утро!  Heart Eyes Остават 7 дни до Коледа! Party

Днес си има и слънчице, та малчо може да мръдне и  някъде  извън терасата  Flutter

За къпането , къпем се всяка вечер, защото много обича , но при нас ефекта като те изкъпят да ти се приспи, го няма, напротив свеж е като репичка след банята Mr. Green

Славче, благодаря, че се ангажира, аз съм ОК за офертата, действай смело нататък и никакво разболяване- празници идват, това и вкъщи съм го забранила Naughty

Натали, мерси за кафенцето, свежичко и късметлийско Hug

Днес си очаквам топчиците и много се радвам, за което Hug

Специални благодарности на създателките им   bouquet

На Ти, за гърло- хомеожен, фитолор- боровинка е най- силен и добър, салвия на Тайс, много помагат и инхалации с лайка ,сода и мед и гаргара със Сандрин има гаден вкус, не се поглъща, но помага Peace

# 563
  • Русе
Добро утро!Няколко дена сядам да пиша и цък-цък нещо става. Crazy
Славче,аз съм от доволните! Peace Peace  PeaceИ да оздравяваш ей! Hug
Ние още нямаме Карфур,но скоро и при нас ще открият.Така,че ме заинтригувахте. Mr. Green
За къпането Crazy При нас е ,както дойде,според батериите на мама. CrazyАко тати си е вкъщи не пропускаме.Но ако не къпя ,мия дупе,крачета ръце и лице! Peace Абе 90% са изкъпани и двамата ,но ако не успея не си го слагам. Peace
Мен доста ми падат батериите напоследък,не се чувствам добре физически,даже изследвания щях да си правя,но сега сменям джипито и ще го оставя за догодина. Mr. Green С баткото вкъщи ми идва в повече,чак не знам как отново ще тръгне на градина newsm78 Че и кой ще го води в тоя студ,като го няма татко му. newsm78 В четвъртак имаха коледно тържество Дядо коледа си подари подаръка "Зелена кола с буркани". Mr. Green Ама тъпо сега за бъдни вечер пак ще трябва нещо дребно да остави под елхата. Mr. GreenБеше впечатлен де. Crazy
Още нямаме зъб ,ама аз взех да се озъбвам от безсъние.Вие ходите ли с паяци на нас ни е много любимо Crazy

# 564
Добро утро Hug

Хайде бързо, всички болни да оздравяват, че празници идат Praynig Hug

Честити месечинки Hug

За къпането - ние не пропускаме Peace Всяка вечер си я къпя, с косата (нали ни е много, та трябва да се мие, че се спластява hahaha) Даже снощи сама я къпах, че и нашия тати беше на коледно парти Wink Не пропускам, защото много я кефи, направо пищи от удоволствие като я засъбличаме за банята, а и много я отпуска преди сън Peace

Наталник, и на Бебивита не са лоши тези каши, а доста по-евтини от Хип Money Ти с какво друга АМ си го побвала Андрейко, Дара я пробвах с какво ли не, накрая Лактаната пропи (като преди това и нея не искаше).

Дара снощи като я сложих в 20.30ч, до 2 ч. през половин-един час се разреваваше кански, и пръцкаше много, явно колики, ама от какво newsm78 Нищо ново не съм давала вчера Thinking Да не е пък от зъбите пак тази хубавинЯ?... След това обаче спа до 6ч. спокойно, тогава нещо се размърка, станах да й направя млякото и като се върнах, тя ме чакаше права в кошарата, вперила поглед във вратата - "Къде е млякото?" hahaha Joy Ама после пак си заспа Peace

# 565
Добро утро!!!
Почерпка от мен днес Борисчо става на 8 м.

За къпането и ние през 2-3 дни се къпем, всеки ден само ръчички, дупе, лице Hug много обичаме да се къпем, но косата му изсъхва трудно и ме е страх всеки ден Wink

Борис има пъпчици около устичката и брадичката, който вечер изчезват, а през деня пак се появяват даже вечер стават много червени. Аз си мисля че е от лигите, но дали newsm78

# 566
Добро утро,

Дилянка, честита месечинка на Борисчо! Да е здрав и усмихнат! Hug

Толкова бързо лети времето, не мога да повярвам, че Марти е почти на седем месеца! Всякаш беше вчера, когато се роди - какво малко мишленце беше!

Вили, много се смях, как Дарка те е чакала в креватчето права Simple Smile 1crib Да я нацелуваш много!

Иначе и ние се къпем всяка вечер. Малчо е свикнал и си чака банята, както казва Вили, да се отпусне и заспива.

# 567
добро утро и от мен!
Всички болнички бързо да оздравяват.
Не съм се разписвала скоро, ама почти нямам време за компа. Малкия ни изпива соса на всички  Laughing и бати вече е ваканция ще е на градина чак на 10 януари и чак не ми се мисли каква лудница ще стане вкъщи. Дидко вече почти не иска да стои в паяка, иска все да е прав сега лубимото му занимание е като е на земята се изправя хваща се за спалнята и я обикаля.
Относно къпането - от няколко дни го мием само до врътлето мисля сега докато е много студено да му мием главичката 2 пъти в седмицата.
 Честита месецинка на Борисчо! Мале и ние скоро ставаме на 8 месеца кога мина това време чак не разбрах.

# 568
Дилянка-Нели, Честито на Борисчо, така ми се дояде палачинка....
Като се замисля след 2 месеца първото МАЙче ще стане на годинка, колко бързо мина времето

# 569
  • Sofia
Времето лети, момичетааааа  ooooh!
НЕЛИЧКА, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ БОРИСЧО - ГОЛЯМО МОМЧЕ Е ВЕЧЕ ТОЙ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт