Да оздравяваш бързо, Славче и дано не го лепнеш на Цветенцето

Да и аз така мисля , просто да си кажа, за да няма недоволни после
Дано не го лепна, предполагам е от ваденето на зъба ... нооо дано е от него

най-накрая изчетох!
Все не мога да ви стигна, ей.
Всичи у дома още спят,а мен пак нещо ми дере гърлото и ми е запушен носа.Страшно ме изнервя това нещо.какво да смуча за това гърло 
после потреперих лекичко дали ще го повърне, но нищо Слава Богу
явно просто не му харесват адптираните млека 

спрях вече всички капки, пръскам само физиологичен разтвор и чат пат тегля с помпата, че вече ...
Иначе нищо му няма от една седмица и кусур - но ако до партито не му се оправи съвсем носа и някой се притеснява - кажете ми и няма да идваме
не е заразен според педито, но все пак да ви попитам 

Изобщо не се вкарвай във филми. vivid беше писала, че и на Дара е толкова, а педито им е казала, че е си е ОК. Мисля, че имаше и други дечица така 
Ние Андрейко го приемаме на парти и със сопол (нЕма му нищо на детето
).
Аз Габи така го плаша - да се облича и да си обува пантофите, че ще се разболее точно за празниците 
Остават 7 дни до Коледа! 

И да оздравяваш ей! 
При нас е ,както дойде,според батериите на мама.
Ако тати си е вкъщи не пропускаме.Но ако не къпя ,мия дупе,крачета ръце и лице!
Абе 90% са изкъпани и двамата ,но ако не успея не си го слагам. 
Че и кой ще го води в тоя студ,като го няма татко му.
В четвъртак имаха коледно тържество Дядо коледа си подари подаръка "Зелена кола с буркани". 

Всяка вечер си я къпя, с косата (нали ни е много, та трябва да се мие, че се спластява
) Даже снощи сама я къпах, че и нашия тати беше на коледно парти
Не пропускам, защото много я кефи, направо пищи от удоволствие като я засъбличаме за банята, а и много я отпуска преди сън 
Ти с какво друга АМ си го побвала Андрейко, Дара я пробвах с какво ли не, накрая Лактаната пропи (като преди това и нея не искаше).
Нищо ново не съм давала вчера
Да не е пък от зъбите пак тази хубавинЯ?... След това обаче спа до 6ч. спокойно, тогава нещо се размърка, станах да й направя млякото и като се върнах, тя ме чакаше права в кошарата, вперила поглед във вратата - "Къде е млякото?"
Ама после пак си заспа

много обичаме да се къпем, но косата му изсъхва трудно и ме е страх всеки ден 

Да я нацелуваш много!Препоръчани теми