Дядо Коледа пристига и на МАЙчето намига! №13

• 20 971
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте,момичета!

Днес ми е супер,мега куц ден ooooh!.сложих да варя картоф и тиква на Берката,през това време реших да я нахраня,но естествено забравих тенджерата на котлона Blush ooooh!.Можете да си представите как изглеждаше кухнята.После след 3 дена заточение вкъщи,сутринта видях дупка в тунела(слънце Mr. Green),облякохме се и опппааааааааааааа количката я  няма-бяхме  я оставили в колата,а мъжа ми естесвено е на работа #Cussing out #Cussing out #Cussing out.Идваше ми да се застрелям #2gunfire #2gunfire

Нелка честито на Борисчо.Мммммммм убивам хора за палачинки newsm64

Забравих да се поФаля bowuu-Бери прояде попара.Е пасирана ама... Mr. Green

Вчера изби и 2 зъб Party

# 571
  • София / Сливен
лилка на Памперс премиум са намалени сега били по тънички и не пропускали.
Честито на месечковците!

# 572
Здравеъте и от мен Wink

Да се похваля взех си АСДА-та имам си коледна блузка и аз вече Wink За съжаление не ми дойде тази седмица фотоапарата Sad много съм разочарована , на празненството ще съм със старото фото, а то вече не прави много хубави снмики ... нещо му има и снима с шум Sad

Казах на мъжа ми да купи памперси като се прибира от работа от Карфура Wink
Но се колебая - 3 или 4 да взема
3ката са й добре - лепките ги салгам една до друга, дори ако не е яла и се прехлупват , но са й някак плитки. Сложих една 4ка (но не на Памперс, а на една друга фирма ми бяха подарили) за проба, ми то крачетата й по малки от отвора и ще тече ... Пък имам 1/2 пакет от 3-ката, дали след 10тина дни ще й стават?

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 15:38 от Славчето

# 573
  • София
Привет майчета и малки май-чета  Hug Не сме се разписвали много отдавна, ама все вървим назад в темата.
Снощи пък аз ходих на коледно парти  Mr. Green - за първи път оставих мъжете сами. Дори като тръгвах Влади се събуди и трябваше баща му да го успива (за първи път!). Поколебах се за момент дали да не остана, но реших, че таткото трябва да се справи.
Относно мерките и теглилките, Влади вече е 10,600 и 73,5см. Папка всичко и колкото му се предложи, но трябва да е идеално пасирано. Също така, дор и нахранен, като ме види да ям нещо много иска да ми го вземе, трябва да се крия като похапвам.
Къпем се всяка вечер (косата през няколко вечери) - голяма веселба настава (така шляпа във водата, че аз стажам по-мокра от него  Laughing)
Все още се кърмим (нямам МЦ  Rolling Eyes).
Няколко пъти купувахме играчки за Коледа, но не се стърпявахме и му ги давахме да си играе. Иначе големия подарък ще е столче за кола, но все още не сме набелязали (много скъпи  Thinking, от 120-на лева после скачат на 300-та).
Много ви завиждам за Коледното парти, но ми е доста далеч, а с метро не съм го возила все още (пък и аз в метро не се чувствам комфортно сама).
Хм, тази промоция за Памперс премиум кеър, за колко бройки е? Ние сме само на Памперс, та ще се пробваме и за кучето.  Mr. Green
Поръчахме от снимкитеви календари и снимки за бабите и дядовците - много съм доволна  Peace.
Днес страхотно слънце, ама като нямаме асансьор, ще сме само на терасата.

# 574
Момичета, какви са тези точки за игра на памперс и как се събират?

# 575
Като си купиш пакет памперси или кърпички ,трябва от мястото където са купини да си вземеш карта(веднъж), на която при всеки закупен пакет ти удрят печат, а срещу всеки печат трябва да имаш меченце ,което изрязваш от найлоновата опаковка и така за всяко меченце има определени точки  и за тях определена играчка.Която играчка искаш събираш си толкова точки и ги изпращаш  картончето с печатите и съответните меченца.

# 576
  • Sofia
Спири, честит ви зъП  Peace Не се коси за щуротии - аз при отварянето на един пакет от Англия, бързах и с джобното нпжче от жабката на колата си срязах полата вътре в него  #Cussing out Докато си го помисля, се случи - направо корем ме заболя от яд, хич не можах да се зарадвам на нищо от другите получени неща  Cry
elinka, ама и вие хубава мярка сте заформили  Peace Добре, че си отишла на партито, а не си останала - естествено, че ще се справят  Hug
Моята кикимора днес хич не яде - сигурно заради тъпкането през нощта - към 10.30 изпи ок 60мл мляко, към 13ч. хапна към 50гр пюре и съм я оставила, да огладнее хубаво. Направо Мишини истории бих казала  Joy
Днес нещо много ме подразниха новопоявилите се крусти по тиквата и я намазах обилно със зехтин - всичко падна  Crazy Изкъпахме се дълго и напоително по никое време на обяд  Mr. Green Мислех, че ще поспи след това, а ма не - хили ми се тук насреща като ряпа и дъвче някакви играчки  hahaha

# 577
  • София / Сливен
Момичета в 19.30 днес в темата по нова тв. ще дават за бебешките пюрета. За начина на приготвяне и дали съдържат вредни съставки.

# 578
Момичета в 19.30 днес в темата по нова тв. ще дават за бебешките пюрета. За начина на приготвяне и дали съдържат вредни съставки.
Мерси.Благодяря и за имфото за памперсите.

# 579
  • София / Сливен
Ето това харесах на Дани за Коледа но още не съм решила.
Glo-E Bear - Мечо Гло-И - Гушкаво меко мече за спокойни сънища с магическа светлина-изненада в коремчето. 30 минутно светлинно шоу в 7 преливащи цвята. Гони страховете на децата от тъмнината и им помага да имат наистина приятни сънища! Мечето Glo-E Гло-И - с мека светлина, успокоява и прави компания на Вашето дете в тъмните нощи, когато заспива, когато си почива или просто когато е само. Дава му сигурност като от приятел!
http://www.kids.bg
Славче и аз взех 4 на Clever моя приятелка ми каза че е доволна реших да опитам. Малко са дълочки но нищо не изтича останах изненадана даже добре попиват и не пропускат.

# 580
  • София
Като си купиш пакет памперси или кърпички ,трябва от мястото където са купини да си вземеш карта(веднъж), на която при всеки закупен пакет ти удрят печат, а срещу всеки печат трябва да имаш меченце ,което изрязваш от найлоновата опаковка и така за всяко меченце има определени точки  и за тях определена играчка.Която играчка искаш събираш си толкова точки и ги изпращаш  картончето с печатите и съответните меченца.
Така е само, че големите хипермаркети не участват в промоцията, а само някакви аптеки и специализиране детски магазини, съответно цената е по-висока. Аз като фен на Памперс се обаждах на Проктър и Гембъл да питам аджеба къде да я открия тая промоция Thinking

# 581
Мерси момичета  Hug Явно ще пропуснем тази игра Sad Но жирафчето на фишър прайс си го имам така или иначе

Мерсиииииии  Hug

Славче и аз взех 4 на Clever моя приятелка ми каза че е доволна реших да опитам. Малко са дълочки но нищо не изтича останах изненадана даже добре попиват и не пропускат.

Ами при моята пикла проблема ми иде от тънките бутчета - прекалено голям е отвора (дори и при максимално стегнат памперс) при крачетата и от там ме е шубе да не пропусне Wink Затова се колебая дали до 10 дни ще сме понашишкавяли още малко Wink

Но май отпадам от 4ката Wink погледнах имам 20тина памперса ... т.е. 2 максимум 3 дни Wink Ще взема 3ка пък после и 4ка  Wink

# 582
  • София
Днес беше чудно хубав ден! Разходихме се, Габчица поспа навън, а гадния (според мен) сняг се топи. Надеждите ми съвсем да се стопи до вторник сякаш ще се оправдаят.

Това за пюретата ще е в неделя в темата на нова.  Peace

Да ви споделя, че милото купил едни памперси "Toujours"  на промоция за 15лв 56бр от Лидл и са много хубави. Тънки като Памперс, без аромат, не мокреят сутрин като Хъджис.

Още нещо щях да пиша, но какво беше?  Thinking

# 583
Изчетох вииииии  newsm44

Имах гости вчера и днес и не ми остана изобщо време за нета  Rolling Eyes Прочетох какво сте писали, ама забравих аз какво щях да пиша  Joy

Честити месечинки на бебоците от вчера и днес   bouquet

Това май ще е в "Темата..." в неделя  Thinking ама то ще стане ясно след час и половина де  Mr. Green

# 584
Златна и аз ги пробвах на Лидл памперсите - и аз съм на това мнение  Peace
Славче днес половин час и аз това умувах в Карфур - 3 или 4  Mr. Green и накрая пак 3
Промоция има ама щанда с евентуалните награди беше опакован с чаршафи та не знам дали пак ще може да се печели мече
НАкупихме подаръци за Йоана бях я оставила на дядо й, а ние с майка шопинг и му казвам в 15.00 някъде трябва да яде, оставих една супичка и му викам като се размрънка тогава, иначе няма да яде и ще прави фасони. Обаждам се в 5 без 10 и той вика - ми тя не е мрънкала още и не е яла  ooooh! - 5 часа пауза и то предното ядене също не го изяде цялото
От Карфура взех пюрета Малечко - капачките са на винт и стават за стерилизиране, не са на далавера като в Кауфланд, ама там ги изтървахме

Общи условия

Активация на акаунт