Дядо Коледа пристига и на МАЙчето намига! №13

• 20 968
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • София / Сливен
верно че темата на нова беше в неделя забравих че днес е събота. Laughing

# 586

Нищо , утре ще ни напомниш пак Wink щото аз лично ще забравя Wink

# 587
  • гр. София
Добър вечер и от нас!
Прочетох малко на диагонал Embarassed първо
Честита месечинка на сладкият Борисчо ! Да е жив и здрав и все така усмихнат  Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesЧестито и на всички празнуващи сладки бебоци!!!
Вчера с мъж ми разпуснахме яко- аз на банкет от работата, той на друг банкет. Добре че е милата ми златна майчица... Hug
Ние днес посетихме Люлинският Джъмбо и купихме малко подаръчета за Викито- мислех, че няма да има хора, защото едва ли го знаят, но не би Laughing След това,най- накрая си поръчахме кухненски плот, утре се надявам и мивката да вземем и дай Боже да се сдобия с мечтаната кухня в скоро време Praynig Praynig
Славче, за оражелите кажи къде да превеждаме паричките. Не се ядосвай за фотото аз като виден папарак смятам да не изпусна нито един важен миг от празненството  photo Какъв апарат си поръчала , ако не е тайна?
Тези , които ходят да пазаруват в Карфур мяркали ли са такъв уолкър за около 30лв или имам грешно инфо?

# 588
Привет мамчета  bouquet,
сега се връщам да чета назад....
Славче -ние сме 8.300 кг - и с  4 ката на Памперс имаше 2 пъти пробив - много неприятно...
Аз да ви споделя - направо вямам сили вече с това неядене - вчера стигнах дотам, че и правих царевичен хляб с кърма(защото иска когато аз хапвам хляб) - и отново нищо, нямаме любим плод  - мръщим се на ябълка, банан, картоф не ядем , обичаме (т.е. - ядем повече от5 лъжички) единствено броколи. Зупките не  ни харесват. Досега съм въвела от месата пуешко, заешко и риба. Нямаме любима марка пюренца, кашите - ядем с охота единствено оризова на Хип, а сме опитвали ис бабн, и ябълкова на  Хумана и Елда- все безмлечни. Чудя се - ако въведа глутена - дали ще е по-вкусно за нея или как въобще да продължа?!?  Пробвах и с друга лъжичка - имамше мимолетен ефект....
Охххххх пак се оплаках, сори, но просто вече някак нямам сили... Добре поне че не е във фаза на кърмаческа стачка(още само се кърмим), че тогава вече ще се гътна....
На нас ние много трудно обличането - много се мръщи, но от 2 дни - щом види космонафта -  и много се радва....
Е хайде - връщам се назад...

Това за пюренцата по нова слушах, че ще е утре от 19.30  
Честито на всички празнуващи сладурковци Heart Eyes

# 589
Марая, преди около две седмици в карфур-а (в Пловдив  Wink) имаше, ние се възползвахме от добрата оферта  Grinning
Славче, това твоето Цветенце е супер   bouquetСтрахотна е, и как се справя с пълзенето  Shocked А нашата шушка въобще не може да се обръща, камо ли да се приплъзне  ooooh!Ама има време, все си повтарям, че не трябва да я сравнявам с другите дечица, но пък благородно завиждам  Embarassed
Само аз ли ползвам памперси Babylove на DM  newsm78 Супер приемливи са като цена, а качеството им също не е за подценяване  Peace

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 19:35 от Rallichka

# 590
Марая потвърждавам - има го, за 30лв верно в пловдив, но все пак имаше мноооого не вярвам при вас да  е свършил

# 591

Нищо , утре ще ни напомниш пак Wink щото аз лично ще забравя Wink
newsm62
 И аз чакам инъче hahaha,утре ще гледаме тогава да видим какви ги ядат наште шиленца. Rolling Eyes

# 592
  • София
Марая, преведох ти парички. Аз все още не е сигурно дали ще успея да дойда, защото Люлин ми е ужасно далеч, а мъжа ми не зная дали ще се навие да ни закара. А с метро до сега с бебе и количка не съм се придвижвала. Я, кажете тези, които сте го ползвали, като слизаш с асансьора в метрото има ли от къде да се купят билети? Сори за може би глупавия въпрос, но ще ми е за пръв път.  Embarassed И на коя спирка с метрото да слезна за ресторанта?

Марая, ти дали можеш да отговориш на тези ми въпроси?[/color]

# 593
Марая, купила съм си една АГФА, засега непрофесионален, ма за друг нямам кинти Wink Един ден съм си казала, че ако се опарича така излишно Wink ще си купя едно Никонче  Blush

Пращам съобщения на ОРАЖЕЛКИТЕ.

Капче, ние ненавиждаме да се обличаме и то не просто се мръщи или мрънка, а реве и се дере направо ...

# 594
  • гр. София
Zlatna_g , извинявай мила, че не съм видяла питането ти , сега ти пращам ЛС

# 595
Момичета признавам си, че не съм ви чела, но имах доста грижи. Баба ми си счупи крака.  Sad Подготвят я за операция и търсим кръводарители. Поне един искат да е от нейната кр. група. Дайте ми идея как да намеря човек от Русе с кр. група А2В+  Писах в скайп и фейсбук и повечето ми познати ще видят, но друго не се сещам. Намерихме вариант за нулева отрицателна (един познат), но дали тя става за всички останали  кр. групи? newsm78 Търсих нещо като обява от кръводарител, но пак нищо. Някой изпадал ли е в такава ситуация. Абе трябва сигурно в някакъв мъжки форум  да направя регистрация и да видя там дали не са писали мъжете нещо. Ох, незнам вече, така съм се разтревожила, дано всичко мине успешно и да се похваля с добри новини.

# 596
Да се запиша аз в тази тема, че от няколко насам хич ме няма.
Бебка ми къса нервите, почти не спи, реве докато спи, вика, крещи, явно ще да е от зъбите, но такива няма за сега.
Иначе точно на 6 мес. бяхме на консултация и е 8100кг и 69см.
Захранването върви мнооого бавно, доста е капризна пикличка, най-много обича тиква, но няма как само тиква да яде.

За памперсите видях, че сте писали, малката е на 4-ка на Памперс, добре са, пропускали са, но рядко, но и всички номера се е случвало да пропуснат.

За обличането, това е ад, едвам я обличам, върти се, вика, реве. ooooh!

Момичета, на колко месеца мислите да слагате бебоците в проходилка, педито каза 8м., не е ли късно? newsm78

# 597
Намерихме вариант за нулева отрицателна (един познат), но дали тя става за всички останали  кр. групи?

0- е универсален донор, може да даде на всяка друга кръвна група

Стискам палци за добри новини! Praynig Praynig Praynig

Момичета, на колко месеца мислите да слагате бебоците в проходилка, педито каза 8м., не е ли късно? newsm78

Още веднага след като ми я донесат (надявам се утре)  Crazy

# 598
Славче, стискам палци да се опаричиш и да си вземеш Никончето - страхотни са  HugPeace аз сега събирам за още един обектив ама и аз така един ден ще успея Grinning

Не съм получила съобщение за оражелите!

И ние сме така с обличането - особено ръцете - то рев то е викане ужасТ направо. Да има как все гол да бъде  Laughing

# 599
Славче, стискам палци да се опаричиш и да си вземеш Никончето - страхотни са  HugPeace аз сега събирам за още един обектив ама и аз така един ден ще успея Grinning

Не съм получила съобщение за оражелите!

Не си получила защото не ти го бях пуснала Wink

Относно Никончето, надявам се да е скоро  Hug

Общи условия

Активация на акаунт