Дядо Коледа пристига и на МАЙчето намига! №13

• 20 971
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • Под кленовите дървета
Честити месечинки!
Аз слагам сирене в зеленчуково пюре или натрощавам със сухар и вода.

# 526
  • София
Днес направих попарата с 1 сухар, сирене колкото половин кибритена кутиййка, малко масло и водичка. Не съм слагала захар. Всъщност това е половин доза попара за нашата възраст. Както каза педката такава половин доза ще правя 10-15 дни докато започне да я изяжда цялата и след това започвам цяла доза (2 сухара, сирене като кибритена кутийка и чай или вода). Не пасирам попарата, за да се учи да дъвче. Според педката сирене колкото кибритена кутийка е равностойно на около 400-500мл мляко. Не зная така ли е обаче  Thinking

# 527
Според педката сирене колкото кибритена кутийка е равностойно на около 400-500мл мляко. Не зная така ли е обаче  Thinking

Може би има предвид количеството калций, иначе като енергия никак не е равностойно Peace

# 528
Алексче мила аз както вече споменах купувам Ябълковата каша на Хумана ,тя е безмлечна и без глутен ,моето диваче направо я яде все едно 2 дни храна не е виждал  Laughing

# 529
Здравейте, ние се връщаме от лекар сега - улиците са безобразни  #Cussing out
Водя го на хомеопат - и каквото мислех да му дам следващо, това му изписаха - Калциум фосфорикум. Надявам се да помогне това, защото вече ще хвана хоризонта ...

Иначе за сополите правя едни капки от клеева тинктура и физ.разтвор - всички се лекуваме с тях - страшно ефикасни. За 2 дни моята алергична хрема се пресича, на децата има отнема до 3, 4 дни.

За кашите - купувам на Хумана банановата - млечна е - яде я.

# 530
Привет народе

Хабиби, чудни новини, сега не се оплаквай че те боли Hug

Аз купувам само на Хумана каши защото ги харесва Мишо, сега яде ябълка и елда ама аз му взимам млечни че има само 2 млечни хранения

Честити 7 месеца на Мирко и Кристиана:)

Аз попара май скоро няма да му дам че нещо хич не ми прие добре сиренето

Крисчана, супер идея ти е хрумнала, аз обаче съм ужасно бездарна и не мога да правя такива неща Mr. Green

АниМ, страхотно е това с писмото Simple Smile

Офф, моя маймун заспа баш когато трябваше да обядва, имам чувството че на вси1ко е готов само и само да не си яде обедното меню

Вчера му дадох сирене в пюрето, беше потресен и отвратен, накрая го изяде само щото беше много гладен ама после доволно си го повърна всичкото, нищо чудно че пак е качил само 200гр то в вода и чай толкова

# 531
  • София/Сливен
Ние пък излязохме навън и той взе, че заспа. Винаги спи в количката и сега не се интересуваше, че е студено и е по-добре да е буден.

# 532
Включвам се и аз след дълга пауза. Драсвам само колкото да се запиша в темата, тъй като няма с какво да се похваля, а пък не ми се оплаква сега... Надявам се вие да сте добре!!! Simple Smile

# 533
Лелеее:) на снимките съм .... ужас Shocked Shocked Shocked
Добре, че поне децата са хубавки та оправят нещата  Laughing Laughing  bouquet

# 534
Попаднах на един полезен линк за детски и бебешки рецепти...заповядайте ако не сте го срещали..
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,259.msg1226.html#msg1226

# 535
  • София
Марая, преведох ти парички. Аз все още не е сигурно дали ще успея да дойда, защото Люлин ми е ужасно далеч, а мъжа ми не зная дали ще се навие да ни закара. А с метро до сега с бебе и количка не съм се придвижвала. Я, кажете тези, които сте го ползвали, като слизаш с асансьора в метрото има ли от къде да се купят билети? Сори за може би глупавия въпрос, но ще ми е за пръв път.  Embarassed И на коя спирка с метрото да слезна за ресторанта?

# 536
http://may2010.snimka.bg/baby/mayicheta-na-7-meseca.555560.21780962
Така се учим да шофираме от малки  Mr. Green

# 537
Влизам да се похваля,че вчера ми се обадиха пак от snimkitevi.com и ми казаха,че ще ми извадят некачествените снимки наново.Днес си ги пуснах като нова поръчка-47 броя.Не са никак малко,ако бяха 3-4 нямаше да се занимавам изобщо.Увериха ме,че няма да плащам и доставка.Като дойдат ще пиша как са.
Някой питаше къде в Пловдив има каши на Лактана-аз ги купувам от Вис Виталис.И АМ на лактана пием,защото е по-сладникаво.Докато стигнем до него опитахме 3 вида и все не искаше да ги пие.Да ви кажа предложих на мъжа ми да купим костюм на Дядо Коледа,да се облече и да мине по апартаментите във входа ни да порадва децата.Като предварително ще питаме съседите кои искат Дядо Коледа да ги посети.Ще ходим в джъмбо да търсим костюм,че иначе по сайтовете са много скъпи.Ставам,че Ники се събуди и трябва да го храня.

# 538
Благодаря за отговорите .Сложих в обедното пюренце, което беше картофи ,броколи сиренце много и хареса и това беше първото зеленчувково пюренце което ядохме без да слогаме морков в него  newsm44 .направо не е завярване.Винаги каквото ще ядем без морков го пробваме и при първи признаци на отвръщение, веднага се добавя сладкия зеленчук - моркова.Та си мисля че и печен червен пипер(имам изпечен домашен) може да е сладък и той да замести малко моркова.Чудя се дали утре пак да дам зеленчуково със сиренце или да дам попорка   newsm12

Честито на месечинковците днес.

Честито и на именниците също- живи и здрави    newsm51

smile3501 за това  chori   и ние с Таничка и една друга дружка чакаме снимки от там дано са хубави.

# 539
Привет момиченца- кокиченца!  Hug Laughing

Браво на теб, Нати! Толкова рано, а си свършила много неща! Имам чуството, че откакто съм у дома работата не свършва. Започвам да се замислям как бременна ходих на работа до последно, занимавах се с баткото и си поддържах къщата. Стигам до извода, че като си у дома се впрягаш за повече неща и обръщаш внимание на всичко. newsm78

Днес напазарувах на Димитърчо бая пюрета, памперси и АМ. Посред зима не ми се ходи за по едно нещо, а е и пък удоволствие да се пазари за бебок!

Вчера дадох на бебко няколко трошички хляб, докато обядвах така ме гледаше милия, че реших да му дам! Та, въведохме глутена. Днес пак малко и така постепенно...

Искам да Ви питам как процедирате с къпането? Аз досега го къпех всяка вечер, ама от няколко дни започнахме през вечер.

Айде, отивам да ядем следобедна закуска! После пак ще се видим!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт