Дядо Коледа пристига и на МАЙчето намига! №13

• 20 977
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • София/Сливен
Може би от едно хомеопатично- Алиум Цепа се казва , бяхме малко по- добре, но временно.

Това си е лук, най-обикновен кромид лук. На латински.

# 511
 Е Хабиби честито  Mr. Green
 Инка и ние си нямаме МОЛ  ooooh! ,а и всички дружки ходят на работа и аз  цял ден се чудя какво да правя ConfusedЗа готвенето и аз все се чудя какво да е-за днес зелена салата със варени яйца,кюфтета на скара и пържени картофи (за мъжете),от вчера имам свинска супа Crazy За Таня супа-картоф,морков,фиде,тиква.Това е.
   Забравих да честитя зъбчето на Бела белята  Hug
Радунка щом драска значи е излязло Peace,сега ще расте нагоре.Честит зъбак и на Марто Laughing

# 512
  • София
Честито зъбче на Бела и Марти! Да са ви здравички и белички!  Hug

Мира, и моя гинеколог каза, че докато кърмя не е препоръчително спирала.

Днес Габчица за пръв път опита попара. В началото отваряше сама устичка, а след това почна да се мръщи и аз спрях да й давам. Но си изяде може би половин сухар със сиренце и масълце.  Crazy

Гласувах отново за Цветенцето и Борисчо, но сякаш има мафия при другите бебета- много бързо дръпнаха в резултата  newsm78

# 513
Добро утро момичета-кокичета  Hug
Тук не е спирало да вали повече от 2 дни и има мноооооооооого сняг.На центъра има часовникова кула и там редовно слагат тематична украса според празника.Сега са направили дървена къщичка на помощниците на Дядо Коледа.Той е отстрани с шейната си и 2 еленчета и двама от помощниците му са пред къщичката.Вечер еленчетата и шейната светят и е много красиво.Мислим днес да заведен Ади за снимки там.Поне навън не е студено.ПОсле ще покажем снимки  Peace
Нощта мина добре.Спа си добре бубичката.И днес се смее.Аз сякаш напипвам едното зъбче че драска,викам на мъж ми да го пипне да не би да си внушавам,ама го било страх  Mr. Green Та за сега няма да се хвалим със зъбче  Peace
Честита седма месечинка на сладкия Мирко!Силве,да е здрав и много весел и само радости да ви носи  Hug Hug Hug
Нати,и на мен ми се дояде същото.Май ще карам мъжо и ние да сме с това меню днес  Mr. Green
Хабиби,весело изкарване днес на партитата  Hug
Ние кашите нещо не ги тачим.Давала съм и оризова безмлечна на ХИП и оризова с банан пак безмлечна на Милупа.Ще взема някаква нова сега  да я пробваме и нея ако не хареса значи просто няма да ядем каши...
Туфитури,дано не е сериозно и да може да се вдигне хемоблобина и само с хранителен режим  Hug
Русенлийки,кажете как е МОЛа до болницата?Отвориха ли още магазини?Кафенето как е?Ние мислим да идваме на 26 или 27 та мислим да отидем да го видим,но ако не си заслужава........  Confused

# 514
Меги, знам мила, аз по принцип доста чета преди да дам каквото и да е на децата ми Peace, важното в случая беше , че е единственото , което помогна , макар и за малко, после тръгна другото зъбче и айде пак запушен нос  Crazy Та ходи разбери вирусно ли е или е от зъби  Mr. Green Но при толкова често повтарящи се хреми , предпочитам да се лекуваме с хомеопатични  Naughty

Вчера да ви споделя ми стана много мило, Криси беше писала писмо на Дядо Коледа и понеже вече е във възрастта , в която вярва повече на това , което види с очите си, отидохме до пощата , тя лично си купи марка , попълни адреса и си го пусна в кутията . Вчера си проверяваме пощенската кутия и... писмо за Криси от Дядо Коледа  Simple Smile
Много се зарадвах и развълнувах, много ми се иска да  и запазя вярата в Добрия Старец, колкото мога по- дълго...
С баща и бяхме решили, отговорът на писмото да са подаръците им под елхата, но някой в Бургаските пощи се е заел с благородната мисия да радва децата , а и родителите им по празниците . Решила съм да намеря кой е и лично да му благодаря! Heart Eyes

А как и на мен ми се иска да вярвам, че е добрият Дядо Коледа santa2

# 515
пробвах да дам АМ - този път Аптамил - плюва го ooooh! сложих малко в милупската оризова каша и почна да се дави да я повръща Sad дадох си му накрая тиква и половин банан и си ги омете с кеф. явно голям зор ще видя с АМ-то  Sad говорих си с една приятелка и тя каза, че и нейната щерка не е искала нищо друго освен кърма - пробвала е абсолютно всички млека на пазара, но нейната поне млечни каши е харесвала - за разлика от мойто магаренце  Confused отивам на разходка след малко - дано е по-меко времето от вчера  Simple Smile

Анни_М, това хомеопатичното за течни сополи ли е или за по-гъстички?

# 516
Хабиби   newsm74
Анни_М - наистина много било, евала  Peace на такива хора
Ох, от две седмици ми се въртят в главата едни идеи, ама все протакам и днес ако не ги направя, няма кога да е. Измислих да направя от солено тесто украшение за елхата - от едната страна с отпечатък от ръчичката на Йоана, а от другата да пише - Първа Коледа като мама и тати, същото и за нашите - с баба и дядо, свекито имат отдавна внучка, така че за тях няма - не върви  Mr. Green
Ама надписа малко ми куца - не знам дали няма по-добър изказ за това, което мисля  newsm78
И един въпрос  Embarassed ще купувате ли на бебешорите суровачки

# 517
 Анни страхотно е това направо не е за вярване,че някой от пощите ще прави такива чудеса.Евала на човека който и да е той(или тя).
  Виждам,че като говорите за кашите почти всички споменавате-Хумана,милупа,Хип,но никой Слънчо Confused Аз вземах на Хип оризова-отврат.На хумана вземах  млячна с банан пак не я харесва стоят едни бели и течни(аз ли нещо не правя както трябва) е взех на Слунчо(знам за състава им) ми няма такова ядене Rolling Eyes каквато и да й взема всичките ги яде с кеф.
  Алекс добър апетит Grinning Браво,че Ади е спала добре.И ние имаме шейна с елени и дядо Коледа на центъра и една голяма звезда.
  Златна с колко сухара я направи попарата,аз се чудя като за пръв път с колко сухара да я направя за да се наяде ако я хареса де newsm78
  Крисчана супер идея  Peace,измисли и за свекито нещо(например първата коледа с Йоана). За суровачка-мисля Явор да сурвака и за двамата Mr. Green

# 518
  • Sofia
Ние в другата ни отчетна обсъждахме Коризалията за сополи. Габи хич не ги иска тия хомеопатичните  Confused Крис ето последния път влачи сополите точно 3 седмици  Crazy
vivid, mira, подкарали сте половиниките Wink На мен откакто ми дойде, никой не ми е крив  Mr. Green
vivid, и Кри нещо се опитва да бодърства нощем, но не може да става Wink Аз не й обръщам внимание - тя пърха с ръце и пее, аз се обръщам на другата страна и заспивам. Не чувам, та ми лесно  Mr. Green
НаТи, това с готвенето най-ме тормози - днес руло Стефани ще правя аз и картофи за гарнитура за мъжете. След малко ще ходим с Кри до Кауфланд на седмичен пазар.
Алексче, направете снимки - много сладко звучи  Hug
ANNI_M,  не мога да повярвам,ч е някой се е сетил за нещо толкова мило - супер  Peace Габи знае, че дядо Коледа е човек, който се преструва (така каза онзи ден след тържеството в градината).
Наталка, като много знае Андрейко, ще го изпердашиш на кисело мляко, като му дойде времето  Hug
tufituri, колко е хемоглобина?

Леле, това моето обикаля с проходилката, крещи и бръмчи с устата - зверилник  Crazy

# 519
Нати, При влажна хрема с воднисти, разраняващи носната лигавица секрети, можем да мислим за няколко основни хомеопатични медикамента:
- «Алиум цепа» в разреждане 9 СН е може би най-често използваното хомеопатично лекарство за лечение на водниста, дразнеща носна секреция, придружена от често кихане и от недразнещо сълзене от очите. За целта е препоръчително няколко пъти дневно да се приемат по пет гранули «Алиум цепа
».
От тук го копнах това , а има и още инфо по темата-

http://www.lekar.bg/lek-114/info-113/%D0%A5%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B0/,

иначе извадката е от книгата" Хомеопатия за деца" на д-р Мариян  Иванов

# 520
Нати аз взимам Слънчо - с кеф яде всички, които съм взимала, докато и аз с Хумана и Хип удрях на камък
А попарата я правя с 2 и половина сухара, сирене колкото кибритена кутийка и една чаена чаша чай, ама аз предпочитам да няма много вода, в този вид сухарите поемат 90% иначе ни се излива от устата, ако е по-водна, също така ако пасираш го направи след като са поели сухарите - първия път не знам какво направих ама .... невероятна глупост стана. Сега само я мачкам с вилица и яде с голяяям кеф

# 521
Ей, не мога да не ви кажа колко сте хубави на снимките от срещата на 15!!! Съжалявам, че не мога да идвам до Стамболийски да участвам и аз.
Това с писмото от дядо Коледа е много мило наистина!
Бубито днес прави 7 месеца, почерпка:

# 522

Да ви попитам, дали може да дам вече попара   newsm78 -на  месец и почти 10 дни след захранването сме.Яли сме зеленчукови,плодови, каша и въведен глутен
Вие кага я дадхте на кой етап от захранването.Че се чудя доста вече дали да дам.Първо ако дам сиренце в пюренце добре ли ще е тъй като коричка хляб сме смучкали а сиренце не е опитвано под никаква форма ......

# 523
  • Sofia
Ей, ЧЕСТИТИ ВИ СЕДМОМЕСЕЧЕТА   bouquet
Аз забравих да кажа, че на партито ще съм с Габи, така се оказа. Някой друг ще води ли по-голямо дете? Аз ще си нося подарък за него (от дядо Коледа) - винаги взимам повече дреболии,ч е в тоя парти-период, все от някъде се налага да заредим торбата на добрия старец  Grinning

# 524
  Лилка аз вече от седница и нагоре слагам сиренце в зеленчуковото пюре.Яде го и няма проблеми даже доста й харесва.Глутен яде така,че в моя случай май няма да е захранване а направо ядене Rolling Eyes Ти ако искаш с попарата д авъведеш сиренето може д анаправиш малко количество-едно сухарче по малко от половин кибритена кутийка сирене и после да я дохраниш с мляко.На следващия ден да дадеш повече.Незнам дали е удачно така просто предлагам. Аз не бързам да заменя сутрешното ядене с попара защото ще ни остане само една млечно ядене.Затова слагам сиренето в пюрето,сега обмислям днес да дам попара за следобяд.както и да го направиш няма да е грешка.
  Крисчана благодарско за съвета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт